Тайната на дългата и здрава коса - 74

• 64 762
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
KaTy_BaBy, не! Може да увреди очите, ако попадне в тях.
ясноо   bouquet

# 616
Тривитаминола го ползвах 2 пъти, но косата ми ставаше странна от него - изглежда като пресушена, а на пипане е една утежняла и реших да не го ползвам.  Confused

Ако не си пробвала маската от първа страница,а само Тривитаминола,ти я препоръчвам,косата става мека,а не пресушена.А през останалото време от годината как си с косопада?

Ами имам само пролетта около април/май и по това време, септември/октомви ама знае ли се.

# 617
Не съм писала отдавна.От края на миналия месец не се занимавам с косата си.Тогава я боядисах с гланца за коса и я подстригах.Купих си един шампоан и един балсам на Cristian of Roma...и я оставих на произвола на съдбата.Искам да ви кажа че от тогава косата ми е невероятна.Определено трябва да се правят почивки.И мисля вече са си правя домашни маски само 2 пъти в месеца,като подържащи процедури.

# 618
Някой ползвал ли е Екзематин С.В аптеката от която си купих Виалитон ми препоръчаха да третирам първо скалпа с екзематин.

# 619
  • в.преслав
И аз да се отчета за този месец.По думите на другите ми е била пораснала косата,но в петък се постригах и боядисах.Прическата е тип "новата на Андрея",но в по-къс вариант.Е,не съм целяла това,но така се получи.Просто скъсих най-долният пласт,че много ми се бяха накъсали краищата.
   Иначе ползвам стимуланта на Икаров и кокосовото масло.Шампоаните ми са на Нивея за обем и на Кристиян оф Рома от диамантената сериа.Маската ми е пак на Денис(бях си взела друга марка,но не ми хареса).Купих си отново ампулите на Флоривитал и една "инжекция" за коса на Шварцкопф от проф.серия.
   На мен също много почна да ми пада косата от месец насам.А и в последно време хич не ми харесва(сигурно е заради влажното и гадно време).Нещо все ме хваща мързела да сляза до ветеринаря да си купя от тривито.От година,ако не и повече не съм го ползвала.И честно започвам да се замислям да го почна пак.Особено като си гледам старите снимки след ползването му.
   Айде стига съм писала вече.  bouquet на всички за прекрасните коси

# 620
Не съм писала отдавна.От края на миналия месец не се занимавам с косата си.Тогава я боядисах с гланца за коса и я подстригах.Купих си един шампоан и един балсам на Cristian of Roma...и я оставих на произвола на съдбата.Искам да ви кажа че от тогава косата ми е невероятна.Определено трябва да се правят почивки.И мисля вече са си правя домашни маски само 2 пъти в месеца,като подържащи процедури.

На кое казваш гланц за коса? Blush

# 621
# 622
И аз много им се чудих, цветен ли си прави? Предполагам няма да успее да стане малко по-светло от естествения цвят.

# 623
Цитат на: KaTy_BaBy l
откъде го издвади тоя блясък  Shocked  Flutter
Миличка,Торнадото Катрин,аз също мисля скоро да си взема нещо на Кристиян оф Рома,бихте ли споделили какво сте ползвали и как ви се е отразило?И цените?Благодаря предварително   bouquet

# 624
Някой ползвал ли е Екзематин С.В аптеката от която си купих Виалитон ми препоръчаха да третирам първо скалпа с екзематин.
Аз го обмислям, но още не съм си купила. Една съфорумка е много доволна - ето и тема  Peace

# 625
Цитат на: KaTy_BaBy l
откъде го издвади тоя блясък  Shocked  Flutter
Миличка,Торнадото Катрин,аз също мисля скоро да си взема нещо на Кристиян оф Рома,бихте ли споделили какво сте ползвали и как ви се е отразило?И цените?Благодаря предварително   bouquet

Ами от както ми израства моя цвят си имам лек блясък,иначе където е боядисвана няма .Аз си купих днес на Syoss черния шампоан,та да видим  Praynig

# 626
Момичета палудявам,толкова се борих за ест. цвят,а сега в главата ми са кичури,приде съм била с кичури,но знам ли сега дали ще ми отиват и дали няма да съжалявам.. пффф какво да правя,хем искам промяна,хем пък... ooooh!
Преди имаше една програма,на твоя снимка можеш да слагаш различни коси, ама как беше..  newsm78

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 12:09 от KaTy_BaBy

# 627
KaTy_BaBy, те са няколко черни Simple Smile аз имам repair май и много ми харесва, аз съм с рядка коса и не ми я прави безобемна както повечето възстановяващи.А относно кичурите, мен ако питаш не си ги прави първо вече не са на мода, второ после няма махане Simple Smile

# 628
  • в.преслав
Lexie,от нещата на Кристиян оф Рома съм ползвала шампоан от бамбуковата и диамантената серия,както и един за регулиране на омазняването(този преди да започна да се изрусявам).За моята коса най ми хареса бамбука.Кристали от диамантената серия,ампули от бамбуковата серия,едни други,които винаги ми слагат в боята(но не им знам името),пяна и спрей за обем в корените,течен фиксатор на Уна, боята за коса..............ами не се сещам сега друго.
 Лично на мен ми харесват техните продукти.От бамбуковата серия понеже има два вида ампули да кажа,че ползвам тези,които са по мазни-с отмиване.От тях ми се получава страхотен обем.
Иначе като отида на фризьор ме мият с най-различни техни шампоани,балсами и маски.Всичките миришат много хубаво и ми действат добре.
    Ако косата ти е много суха има една лилава серия,която прави страхотна косата(една приятелка я ползва).Така като гледам освен да караш на проба-грешка няма как да разбереш дали ще ти допаднат или не.Пробвай първо с малкият грамаж и ако ти допаднат ще си вземеш по-голяма разфасофка.  bouquet

# 629
Здравйте с руса коса под раменете съм Smile От доста време искам да съм с дълга коса , но косата ми расте много бавно - вече два месеца слагам хининова вода в корените (без отмиване) и не я слагам само след като си измия косата а и през ден.Маската с тривитаминол (овчата маска не ми помогна) използвам и стимулант на икаров , но друг ефект освен това , че се омазнява по-бързо не забелязвам... моля дайте ми някакви съвети... Hug

Общи условия

Активация на акаунт