Тайната на дългата и здрава коса - 74

• 64 628
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
denik може и пакетче ,може и кубче. Аз лично предпочитам на кубче -прясна ,не от изсушената!
Внимаваш с количеството на млякото/ според дължината и гъстотата на косата ти / ,защото маята не го сгъстява ,леко го затопляш слагаш маята и след около пет минути на главата ,която трябва да е суха и преди миене.

# 31
Здравейте момичета ! Много хубава тема, много полезни неща могат да се научат от тук. Поздравления Simple Smile   bouquet
Смятам след като се подстрижа да започна да си правя маската с тривитаминола. Има едно нещо, което малко ме притеснява и ме е срам да попитам, но както се казва няма нищо лошо в това да питаш, по- срамно е да си невеж  Peace  та относно съставките, които могат да се сложат по наше усмотрение се делят на регулиращи омазняването и изсушаващи. Да разбирам ли, че 1вите са за по- сухи коси и омазняват косата ... а и след като са най- различни масла ...  newsm78 Моята коса е склонна към омазняване, но не е  чак супер мазна( мия я 2 пъти седмично), затова не ми се иска да пробвам с изсушаващите, но се притеснявам от тези масла да не се получи някакъв гаф и да после да не мога да изляза от къщи  Embarassed  
Peace Изсушаващите съставки трябва да се ползват внимателно при всички видове коса.
Омазняващите са полезни и за сухата , и за мазната коса. Колкото и странно да звучи, те регулират омазняването, докато изсушаващите го засилват.
Моята коса е мазна, и когато правя маска с масла, се омазнява по-бавно.

# 32
запис  Embarassed

много сте бързи и немога да ви изчета  Simple Smile

# 33
Това с млякото и маята и аз ще го хробвам следващия път   bouquet
Tetinka``  и аз много си харесвам Пантена ,наскоро си взех Хед Енд Шоудърс за да сменя малко шампоана и останах доволна ,понеже все за пърхот го рекламират,аз нямам но ми харесва обема ,мекотата и мирисът  bowuu

# 34
  • София
брех, цяла тема да изтърва...
последно сложих на косата си мед, кисело мляко, зехтин и малко сусамено олои, последното незнаех специално дали помага, но експериментирах.
получи се мека и напасваща се към къдрички коса... аз я нося така, намачкана с някакво средство за стилизиране, много рякдо пяна...
завръщам се с пълна сила към домашните маски! няма по - добри!

# 35
  • София
Здравейте! За първи път се разписвам в тази темичка! Много полезна информация сте дали – поздравления! Това с млякото и маята звучи много добре, мисля си, че ако се прибави и мед би станала още по-подхранваща маската!

# 36
placebo7 ,маската може да се разнообразява според желанието и нуждите- мед ,бад. масло...жълтък...всеки може да си я пригоди за него !!!

Ето нещо интересно цял ден чета в този сайт !

http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.viewsofia.com/ … 6hl%3Dbg%26sa%3DG

http://www.viewsofia.com/article/3650/%D0%97%D0%B0%20%D0%B2%D1%8 … D1%81%D1%8A%D0%BA

# 37
  • Mонтана
аз съм в момента с маска-кисело мляко,кокосово масло и оцет.ще постоя още малко и след като се изкъпя и изсуша ще ви кажа дали косата изглежда добре;))тази маска не сам 4ела никъде просто това имах под ръка;)

# 38
Ееее тук наистина има чудесни неща ♥♥Си♥си♥♥    bouquet

# 39
denik може и пакетче ,може и кубче. Аз лично предпочитам на кубче -прясна ,не от изсушената!
Внимаваш с количеството на млякото/ според дължината и гъстотата на косата ти / ,защото маята не го сгъстява ,леко го затопляш слагаш маята и след около пет минути на главата ,която трябва да е суха и преди миене.
♥♥Си♥си♥♥,благодаря за експресния отговор   bouquet

# 40
# 41
bega4ki какво стана мила  newsm78

# 42
Редвам се, Hug   Blush че бях полезна  denik и KaTy_BaBy !

# 43
нанеси на чиста коса 1 чаша охладена силна запарка от лайка и увий главата с кърпа. След половин час измий и изплакни с подкиселена вода.

Почвам с експериментите  Rolling Eyes

# 44
  • Русе

нанеси на чиста коса 1 чаша охладена силна запарка от лайка и увий главата с кърпа. След половин час измий и изплакни с подкиселена вода.

Почвам с експериментите  Rolling Eyes
  Това може и да изсветли косата.

Общи условия

Активация на акаунт