Тайната на дългата и здрава коса - 74

• 64 779
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Ох, дами, няма да стане.  Sad
От септември, явно от сезона, почна да ми пада косата, но докато си мислех, че вече ще почне да се пооправя, днес беше просто ужас. Само докато се сушях със сешоара, без да се реша ми паднаха около 25 косъма, а кой знае ощ колко са паднали докато се къпя - а като гледам четката и тя е задръстена. Уж ви следя, гледам да спазвам съветите ви, ама няма ли нещо новоизлязло, някаква рецепта от кухнята, че усещам на къде отиват нещата... а най-лошото е, че косата ми е тънка и ...  Sad
За маски нямам НИКАКВО време, а продукти без отмиване не искам да и слагам, че е склонна и към омазняване - ще се видя в чудо, докато я оправя ми се струва. Нещо по-натурално искам - освен бадемово и корени от коприва, някакви други идеи имате ли? Моля, споделете Cry

# 601
Ох, дами, няма да стане.  Sad
От септември, явно от сезона, почна да ми пада косата, но докато си мислех, че вече ще почне да се пооправя, днес беше просто ужас. Само докато се сушях със сешоара, без да се реша ми паднаха около 25 косъма, а кой знае ощ колко са паднали докато се къпя - а като гледам четката и тя е задръстена. Уж ви следя, гледам да спазвам съветите ви, ама няма ли нещо новоизлязло, някаква рецепта от кухнята, че усещам на къде отиват нещата... а най-лошото е, че косата ми е тънка и ...  Sad
За маски нямам НИКАКВО време, а продукти без отмиване не искам да и слагам, че е склонна и към омазняване - ще се видя в чудо, докато я оправя ми се струва. Нещо по-натурално искам - освен бадемово и корени от коприва, някакви други идеи имате ли? Моля, споделете Cry

Нищо не спомена за Тривитаминола, изпробвала ли си го и имаше ли ефект..?Иначе не е лошо да отделяш по половин час на ден,веднъж седмично за маска  newsm78

# 602
Тривитаминола го ползвах 2 пъти, но косата ми ставаше странна от него - изглежда като пресушена, а на пипане е една утежняла и реших да не го ползвам.  Confused

# 603
Sujalqvam za latinicata, no mi go nqma flextype-a
Ta naturalnoto e chesuna, mirizmata ne e tolkova silna, i kato go izmieesh po-seriozno, nqma da ima ot kakvo da se ppritesnqvash Hug

# 604
  • Mонтана
maria_2103 очите ми изтекоха и по тваята коса.Много е хубава.Боядисваш ли я?
bega4ki,а ти боядисваш ли я твоята?
да,боядисвам я (със светло кестенява коса съм ина4е).Днес пак си направих маската с травитаминола и косата ми е супер мека и лъскава.Съветвам всички които още не са пробвали маската да опитат.

# 605
Бегачки   bouquet
Мария   bouquet
Косите ви са страхотни!

# 606
Мария мн. хубава коса - качих снимката  Peace

# 607
  • В полите на Пирин планина
Фльор , а правила ли си си изследвания - може би некосопадът има друга причина  newsm78

# 608
Здравейте  Hug
Интересува ме конкретно  за Тривитаминола: Може ли/има ли ефект да се втрива директно в скалпа? Търсен резултат - сгъстяване, против косопад, т.н.

Благодаря предварително   bouquet
До колкото си спомням, само тривитаминол не се препоръчваше. Такива са спомените ми още от първата тема, надявам се да не те подвеждам.

# 609
  • В полите на Пирин планина
Здравейте  Hug
Интересува ме конкретно  за Тривитаминола: Може ли/има ли ефект да се втрива директно в скалпа? Търсен резултат - сгъстяване, против косопад, т.н.

Благодаря предварително   bouquet
До колкото си спомням, само тривитаминол не се препоръчваше. Такива са спомените ми още от първата тема, надявам се да не те подвеждам.

И аз имам подобни спомени  Peace Поради високата концентрация на витамини може да се получи обратен ефект.

# 610
И аз вчера си направих маската от първа страница с тривитаминола и косата ми стана една мекичкаа, даже и в краищата,което за мен без крестали това е чудо  Joy Ето и една снимка след маската,легнах с влажна коса и малко ми е сплескана,но нали е мекичка,това е най-важното  Joy

http://media.snimka.bg/4626/015507021.jpg

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 14:25 от KaTy_BaBy

# 611
Фльор , а правила ли си си изследвания - може би некосопадът има друга причина  newsm78

Ами не съм си правила, всяка година по това време имам косопад, ама чак толкова коса до сега не ми е падала.  Simple Smile Confused

# 612
Тривитаминола го ползвах 2 пъти, но косата ми ставаше странна от него - изглежда като пресушена, а на пипане е една утежняла и реших да не го ползвам.  Confused

Ако не си пробвала маската от първа страница,а само Тривитаминола,ти я препоръчвам,косата става мека,а не пресушена.А през останалото време от годината как си с косопада?

# 613
Момичета,имам ново питане,може да ви се стори абсурдно,но ме интересува следното.Тривит-а може ли да се използва и за др. цели-като например за вежди или мигли ? Sorry за странния въпрос  Blush

# 614
KaTy_BaBy, не! Може да увреди очите, ако попадне в тях.

Общи условия

Активация на акаунт