Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 3

• 50 457
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря ви много, момичета! Така още повече имам желание да съм забременяла! Ще почакам този период да мине и ще си направя теста! След 20-ти очаквайте отговор от мен  Hug Grinning Simple Smile Praynig Simple Smile

# 211
Благодаря ви много, момичета! Така още повече имам желание да съм забременяла! Ще почакам този период да мине и ще си направя теста! След 20-ти очаквайте отговор от мен  Hug Grinning Simple Smile Praynig Simple Smile
Надявавм се скоро да ни зарадваш.

# 212
Здравейте на всички в този готин форум!Аз съм новаче,но имам нужда да поговоря с някой,в случая да си попиша Embarassed.
Бременна съм-след 1 седмица ще влезна във втория месец,а коремчето ми взе да се подува
Ям си нормално /или аз така си мисля  Laughing/ и на момети се чувствам много отпаднала.Чат пат и ми се доповръща,но за щастие засега само ми се гади.Пушачка съм и когато казах на гинеколожката си тя ми отговори,че все пак всичко отива при бебето и да си помисля,но като не пуша ме хващат нервите.И сега съм ги намалила от5-8 на ден.А относно кг-качила съм 2-или аз така си мисля понеже съм се "надула".
Приятен ден на всички! Grinning

# 213
Здравей,щом ще влизаш след седмица във втория месец,значи съвсем скоро си разбрала за бременноста.Подуването на коремчето едва ли е реално-по-скоро на теб ти се струва така.Поне още един месец да мине и това ще стане.С цигарите опитай да намаляш докато ги спреш напълно.А щом ти се повръща,не ти ли се гади и от тях?Докато няма оформена плацента,предполагам,че наистина всичко отива при бебето.

# 214
Честно да ти кажа-сега вече съм сигурна,че внушението е много лошо нещо.От както съм разбрала-гледам да ям редовно/понеже сутрин не закусвах/.Чувствам се по различен начин-колкото и странно да звучи,но е истина.А относно подуването на коремчето ми-сутрин ми няма нищо,но вече към обяд започва да ми се подува.А относно гаденето-то не е всеки ден,а да кажем през ден и когато това стане не пуша. Embarassed

# 215

Пожелавам на всички бременни такъв подарък.Най-ценният на света!

# 216
  • Варна
geri_belopitova честито първо
Запиши се в някоя от отчетните теми, според датата на термина си.
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=28.0

# 217
Честно да ти кажа-сега вече съм сигурна,че внушението е много лошо нещо.От както съм разбрала-гледам да ям редовно/понеже сутрин не закусвах/.Чувствам се по различен начин-колкото и странно да звучи,но е истина.А относно подуването на коремчето ми-сутрин ми няма нищо,но вече към обяд започва да ми се подува.А относно гаденето-то не е всеки ден,а да кажем през ден и когато това стане не пуша. Embarassed

честита бременност!   bouquet съмнявам се, че коремчето ти е от внушение - и на мен започна да ми се подува още от 2-я месец. всъщност стомаха де, не коремчето долу, където е бебето, за там е рано още. но и до ден днешен имам съвсем малко бебешко коремче и огромен подут стомах над него, хората си мислят че съм в 5-6 месец вече  Embarassed до колкото разбрах се дължи на някакъв хормон, който отпуска някакви си мускули + употребата на сурови плодове и зеленчуци както и някои други продукти води до подобно подуване. уж пия редовно ентеросан ама на... неприятно е усещането, ама се преживява, нали е за добро  Wink
цигарите си наложи да ги спреш, сигурна съм че те хваща нервата ама си намери някакъв заместител, не е сериозно да играеш на руска ролетка с бебето, защото нямаш волята да ги спреш. аз също пуших преди да забременея и ги спрях  Peace

успешна и лека бременност!   bouquet  bouquet

# 218
Здравейте всички бъдещи и настоящи мами. Аз все още не съм сигурна дали мога да се нарека така, защото си направих 2 теста -и двата положителни, но днес доктора каза че няма нищо. Закъснява ми вече 8-ми ден.Лошото е че имам болки ниско долу и незнам ше ми идва ли или са контракции. Прочетох доста от мненията ви но нещто ме е обзела паниката и незнам какво да правя. По принцип ако съм бременна мисля 4е съм в 2 г.с.Доктора каза че двете чертички от теста трябва да са еднакво ярко оцветени за да е положителен и аз умрях от срам-все едно си измислям.Моля за съвет и много благодаря.

# 219
Много ти е рано да мислиш за контракции (ако си бременна) Peace А колкото до чертичките на теста , не е задължително да са еднакво оцветени. Моя тест беше с една ярка и една по бледа чертичка.

# 220
здравейте днес бях на преглед за първи път, доктора само ме прегледа с ехограф, каза ми честито има бременност и плодния сак се вижда, 12мм е, и си някаде ж 5-6г.с, и ми каза да отида след 2 седмици пак
искам да попитам не трябваше ли да ми пусне някакви изследвания?
кога се пускат изследванията не е ли 1вия път? и кога ще може да ми даде снимка от ехографа, понеже с нея искам да кажа на майка си, понеже е в чужбина и ще трябва да е по скайпа?
много се извинявам за глупавите въпроси но ми е за първи път и няма кого да питам

# 221
  • София
Контракции абсурд на този етап.
В началото на всичките ми бременности имах много силни болки ниско долу, все едно ще ми идва.
Отиди пак на лекар след 10-14 дни и би трябвало да се види вече дали си бременна.

# 222
Няма как да си 2ра г.с.  Laughing
Гестационните седмици се броят от датата на последният ти цикъл.. Т.е. ако ти закъснява 8 дни.. значи си във 6та г.с. Simple Smile
А контракции абсурд да имаш..
Нормално е в най-началото да имаш леки болки.. като да ти идва.. Но всичко отшумява Simple Smile

И няма такова нещо, че двете чертички трябва да са еднакво оцветени  ooooh!
Моята втора бледа чертичка в момента играе баскетбол с баща си  Mr. Green

# 223
  • Варна
И аз мисля като останалите, прекалено е рано за контракции. И ако беше във 2-ра г.с. няма да знаеш че си бременна. А за чертичките този път вече имах съмнения че съм бременна и си направих теста втората чертичка бше доста бледа и на втория тест пак беше доста по бледа.

# 224
Криси честито! Изследванията ще започнат когато чуете сърчицето на бебчо и се запишеш на ЖК.А снимка и да ти беше дал-то просто нищо не се вижда още,рано е.Имай търпение.Лека и спокойна бременност ти желая! Hug

Общи условия

Активация на акаунт