! За по-нататък опавяйте се сами със сватята
! Благодаря за белотската титла! Ще си я нося със радост, щото почти никой не ще да играе с мен
! Шегувам се Шамс! Много ме забавляват постовете ви с Цветкова! А титлата е страхотно измислена
! Изобрети една и за матрос Вълчева, щото .... шъ ни погне и двете и ...
Ми що да не е адмирал тъща му на Марти - тя ще си адмиралства някъде - пък те младите шъ си живуркат и тъй...
!За протокола - инженер химик съм (бакалавърска "Биотехнологии" магистратура "Органична химия"), работя като "Микробиолог" на мноого вкусно място, което и ми личи разбира се!
Вале за частна ясла какво да ти кажа .... мисля, че повече от 250-300 едва ли ще мога да плащам, ама то всичко е според нуждата...! Ако това ти е идеята не е ли по-добре някакъв почасов детски център, защото историята с яслата е малко трудничка - има много тежки изисквания към помещенията, персонала, храната и т.н. и т.н.! Абе ще ви глътне много пари и докато си ги върнете... ама вие си знаете по-добре!
Благодаря !!!!
а като я потупам по ръчичката започвав да ме хапе със беззъбата уста и се опитва д аме скубе
Ето днес ходи и си вре ръцете в контакта там естествено има капачка ама аз пак се страхувам и започвам да и се карам ,а тя ми се хили и се забавлява и бърка още по сръчно и устремено
, а пък да не казвам колко и на какви невероятни места има синини 
пак се смея с глас !
) като и кажа 'чакай да те видя какво правиш'. Веднага после се връща и пак прави същото. Аз я шляпвам по памперса, но не разбира, че е наказание или предупреждение. Веднъж само май съм улучила крачето и и се разплака. Така жално ми стана. Май засега просто трябва да се запасим с търпение и упорито да я махам от опасните места.
. Ама предполагам е защото много често взе да пада и да се удря, и веднага почва едно гушкане, целувка, абе лигава работа. Голям е глезанчо. Иначе аз го шляпам, рядко разбира защо, в повечето случай се смее. Обезопасили сме контактите, защото ръцете са ни все там. Ще ми се да купя две решетки, ама много скъпи. Може би ще поръчам от чужбина, ще видим тепърва.