НОЕМВРИйчето расте и пюренца то яде!

• 22 503
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Шамсетке - хич не съм искала да те обидя бре жена! Даже щедра се опитах да те изкарам, щото аз съм морска, ама пак не съм на 100% наясно с военните чинове, а "реконтрата" просто ми дойде за благозвучие ми то звучи чудесно "Реконтра-адмирал" - пък ти веднага твърдиш, че те нападам  - няма такова нещо Naughty! За по-нататък опавяйте се сами със сватята smile3534! Благодаря за белотската титла! Ще си я нося със радост, щото почти никой не ще да играе с мен Embarassed hahaha hahaha hahaha! Шегувам се Шамс! Много ме забавляват постовете ви с Цветкова! А титлата е страхотно измислена Hug! Изобрети  една и за матрос Вълчева, щото ....  шъ ни погне и двете и ...afwitch newsm29 newsm66Ми що да не е адмирал тъща му на Марти - тя ще си адмиралства някъде - пък те младите шъ си живуркат и тъй... Joy Joy Joy!
За протокола - инженер химик съм (бакалавърска "Биотехнологии" магистратура "Органична химия"), работя като "Микробиолог" на мноого вкусно място, което и ми личи разбира се! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Вале за частна ясла какво да ти кажа .... мисля, че повече от 250-300 едва ли ще мога да плащам, ама то всичко е според нуждата...! Ако това ти е идеята не е ли по-добре някакъв почасов детски център, защото историята с яслата е малко трудничка - има много тежки изисквания към помещенията, персонала, храната и т.н. и т.н.! Абе ще ви глътне много пари и докато си ги върнете... ама вие си знаете по-добре! Hug

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 21:45 от DeeDee76

# 61
Ужассс Марти днес 5 пъти си удари главата, един път си прищипа пръстите, един път си блъсна врата в главата и се набра на 2-то чекмедже на скрина, отвори го и вдигна краката. Но интересното е че не плаче като се удари Simple Smile
За протокола завърших Аграрна икономика, счетоводство и контрол и малко стаж като счетоводител. Пак не мога да се доизкажа ще бягам.....

# 62
  • София
Аз с един странен въпрос, вие пляскате ли малчовците. Не да ги биете а да разберат че не може или не трябва. Моята кифла като кажа НЕ и ми се хили, обаче като хвана ръчичката и я плясна веднага ме поглежда възмутено и идва и тя да ме бие....е как да възпитавам дете, като ми става смешно, 10 кг се зори да се бие  Mr. Green И всъщност откога мислите да започвате с възпитанието това може, това не може?????

# 63
И аз за протокола да не остана по назад ,завърших бакалавър "Аграрна икономика" и две магистратури Финансов и Банков мениджмънт  Joy работя в банка  bowuu Благодаря !!!!   Joy  Joy  Joy  Hug  Hug  Hug
Хей ДИДЕ като ви чета от по -предната тема ,направо ми скри шапката с тоз гълъб  hahaha hahaha hahaha  Joy  Joy  Joyи веселите неща които се случват покрай теб ! Много добре го разказваш !! Hug  Joy Joy Joy

# 64
Аз с един странен въпрос, вие пляскате ли малчовците. Не да ги биете а да разберат че не може или не трябва. Моята кифла като кажа НЕ и ми се хили, обаче като хвана ръчичката и я плясна веднага ме поглежда възмутено и идва и тя да ме бие....е как да възпитавам дете, като ми става смешно, 10 кг се зори да се бие  Mr. Green И всъщност откога мислите да започвате с възпитанието това може, това не може?????

Моята и същата на НЕ ми се хили като за световно  #Crazy а като я потупам по ръчичката започвав да ме хапе със беззъбата уста и се опитва д аме скубе  #Crazy и аз тогава незнам какмо да направя  ooooh! Ето днес ходи и си вре ръцете в контакта там естествено има  капачка ама аз пак се страхувам и започвам да и се карам ,а тя ми се хили и се забавлява и бърка още по сръчно и устремено  Tired

# 65
  • Бургас
toffifee аз отдавна спрях да се шашкам като се удари моята панта, ми то голямо шилооо.Като иска да пълзи и където му е удобно да се изправя и после я уцели дупето да седне я главата се блъсне в пода, поревава поревава пък спре Whistling, а пък да не казвам колко и на какви невероятни места има синини ooooh!

Вале и моето строго НЕ не върши работа, въобще за нищо не ме отразява, не съм и пляскала ръцете някъде четох че се изнервяли децата. Виж по дупето с памперса съм шляпала ама по скоро на игра го обръщаме и съм далеч от мисълта за деспотични мерки. Ама виж като се се замислих батето съм пошляпвала педагогически(малко по голям на 1.5-2години) не че сега ме слуша Thinking

DeeDee76 много бързо си даде Марти, ми мойта МИрелка нали я спазарихме ниви нещо щеше да даваш да не се отметнеш ЕЙ че на кой ще я подарявам Laughing Joy

# 66
И Рая на "не" се хили, като я пляскам по ръчичката леко- не реагира, ама ако е по-рязко (не по-силно)- веднага започва да хленчи. Голяма гевезана ми е- за най-малкото пуска сълзи и щом стане на нейното млъква от раз и се усмихва. Не знам как ще се превъзпитаваме. Хем съм против много строгите родители, хем явно аз действам твърде меко...

А, Мила, историята за гълъба си има продължение, ама аз забравих да ви кажа. Оказа се, че котките нищо не са му направили, защото като си тръгна от нас, се е разходил и е стигнал до съседния блок, в който живее приятелката ми. Та тя вчера беше у нас да гледа Рая, докато прибягам за храната. И като и разказвах за гълъба, и тя вика "той сигурно е моя гълъб".  Shocked . Оказа се, че в деня преди да дойде у нас, е гостувал и на нея  hahaha . Влязла си тя в стаята (аз поне не го допуснах вътре- ама че съм негостоприемна)- живее на 7мия етаж, а аз - на първия- явно обича разнообразие птичето. Заварила го да се разхожда в стаята и сякаш си е у дома. По някое време влязъл в отворената клетка на едното и декоративно зайче, в която имало къщичка (подготвят се за раждане на зайчета) и се настанил в нея. Моята приятелка го изнесла заедно с къщичката на балкона, дала му хляб и вода и го оставила, ама после той пак си влязъл- обходил стаята, завирал се под леглото, зад бюрото- абе да не пропусне нещо. Та така- погостувал и няколко часа и си тръгнал. На следващия ден беше у нас, ама и пренощува в моя хотел, след това пак се е отправил към съседния блок.
Та в този ред на мисли- да си кажа за професията- мениджър-хотелиер. То си личи- посрещам гости всякакви- хвъркати, пернати- за всеки има място  Mr. Green

# 67
 Joy Joy Joy Joy Охххх ДИДЕ НЕ ! Не мога с теб  smile3532 newsm62 пак се смея с глас  !

# 68
  • София
Мая, това с пляскането по памперса си е жива игра даже не усеща ами се върти да види какво я закачам.
Обаче съм се заела сериозно с Не и пляскане през ръцете. И аз онзи ден я хванах бъркаща в контакта, е как беше стигнала дотам не ми е ясно. А водим постоянна борба за дистанционните и телефонът ми, които стоят на една масичка до спалнята. Тясната страна на леглото й е от другата страна на тази масичка и се беше провесила почти до кръста за да ги стигне. Кукувица.!!!

Лека нощ!  Hug

# 69
  • София
Мая, това с пляскането по памперса си е жива игра даже не усеща ами се върти да види какво я закачам.
Обаче съм се заела сериозно с Не и пляскане през ръцете. И аз онзи ден я хванах бъркаща в контакта, е как беше стигнала дотам не ми е ясно. А водим постоянна борба за дистанционните и телефонът ми, които стоят на една масичка до спалнята. Тясната страна на леглото й е от другата страна на тази масичка и се беше провесила почти до кръста за да ги стигне. Кукувица.!!!

Лека нощ!  Hug

Мойто "НЕ" не важи пред Никол и още по-интересното е, че като кажа "чакай сега аз да видя кой не слуша" и като се забързам към нея, тя почва още по-устремено да се стрелка към нещото, което не трябва да пипа и се радва все едно си играем.
А да си призная - аз съм я удряла  Embarassed защото като й се спи и легнем да се приспиваме се започва едно въртене, едно човъркане на веждите ми, носа ми, устата ми, скубе ми косата косъм по косъм.... при което мен вече или супер много ме боли,  или съм супер изнервена и отнася по един шамар. А ако знаете какъв рев настава  ooooh! Гледа ме право в очите и крещи срещу мене. И хем ми става смешно, хем гузно, хем жално.....
Та така..... нема хич да ми е лесно с възпитанието, но Господ да ми е на помощ Simple Smile

# 70
Диде. тоя гълъб да не е кукувица hahaha. Все по чуждо ходи, а къща май си няма.

На 'НЕ' и Яна се хили. Сега започна да спира или се врътва и хуква да пълзи пищейки (пълзи, не тича  Wink) като и кажа 'чакай да те видя какво правиш'. Веднага после се връща и пак прави същото. Аз я шляпвам по памперса, но не разбира, че е наказание или предупреждение. Веднъж само май съм улучила крачето и и се разплака. Така жално ми стана. Май засега просто трябва да се запасим с търпение и упорито да я махам от опасните места.

# 71
Ох и за плясването ще споделя ама друго ме мъчи. Марти предпочита баща си, когато той го държи и като протегна ръце да го взема се гушка в него и неще да идва в мен. Обратното когато е в мен протяга ръце към него. А той е строгия вкъщи. Вярно, че много си играе с него, къпе го и т.н. но нали аз съм повече време с детето, не  е от това че съм му омръзнала, защото тати му работи вкъщи и не се е затъжил за него. От много време е така щом татко му е край него само той иска да го държи и го търси с поглед. Радвам се ама ми е странно, аз ли съм единствената мама в такова положение  newsm78
Сега за пляскането, там където не трябва да пипа детето казвам НЕ и му измествам вниманието в нещо друго. Това не ми е такъв проблем колкото тръшкането и блъскането на главата. От скоро не можем да сменим памперса и да се преоблечем, гоним се, рита, пищи, като го слагам в стола за харнене се изпъва и не мога да му сгъна краката, веднъж така щеше да падне от количката, като  почна да се мята и да ме блъска, без малко да го изтърва. Та в такива случаи баща му ако е вкъщи го шляпва по памперса, Марти ревва още повече, не от болка а от обида, но се кротва. И какво става тати хем строг хем все в него се вре.

# 72
  • София
Тофифи и при нас така, много обича баща си, въпреки че той е по-строгия. Всичко, което си описала важи и за нас. А иначе напоследък много иска да се гуши в мен, това е ново Party. Ама предполагам е защото много често взе да пада и да се удря, и веднага почва едно гушкане, целувка, абе лигава работа. Голям е глезанчо. Иначе аз го шляпам, рядко разбира защо, в повечето случай се смее. Обезопасили сме контактите, защото ръцете са ни все там. Ще ми се да купя две решетки, ама много скъпи. Може би ще поръчам от чужбина, ще видим тепърва. Wink

# 73
  • София
Тофи и при нас е така, но с разликата, че не при "тати", а при дядо й се гуши. Дори тази вечер легнах да преспивам Никол (спи с баба си на спалнята, но задължително трябва да има някой до нея за да заспи), но не иска и тва е.  Twisted Evil То не бе игра, не бе чудо, дори си спретнахме една пижамена фотосесия  Party Та по едно време вече се укроти и дори помислих, че е заспала и изведнъж като скочи, все едно я удари ток....пак се почна обикаляне из спалнята. Накрая дойде майка ми да си ляга и аз й се оплаквам "И ся кво стана - през деня с дядо, през нощта с баба си, а мен не ме ебава никва" .....Казах го на бъзик, но ми стана много тъпо  smile3518

# 74
  • София
охо мацки, всички сме така.
И нащият тати е на почит. Само сато го види че влиза от вратата и се ухилва до уши и започва да повтаря тата тата... а той там ли е с мен рядко играе, той е основното забавление, катери се върху него, скубе го, бърка му в очите. Обаче тати скара ли се и веднага търчи при мен, глезла!!!

Еллеее,и аз до скоро се сърдех че не иска да каже мама и даже й казвам един път Кажи мама мамка ти  Mr. Greenа тя пак тата, тата, деде и айде ни е речникът  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт