,да видим дали тази нощ ще става.За Не-то ми се хили,но и аз съм я пошляпвала,защото както Марти и други деца сигурно,се върти,опъва,тръшка,скубе ми косата и даже като че ли със злоба,толкова сериозна.Грехота е и ми е жал,но имам чувството,че така ме работа и ще ми се качи на главата след някоя и друга годинка,а не иска да е лигла.Както всеки родител -искам най-доброто за детето си.
Образование-средно гимназиално
3 години пордред кандидатсвах,но номера не стана,почнах работа и сега и Радост се появи,но си мисля че един ден ще завърша висше и ще го направя.За таткото-Радост като види бааща си и откача,иска да я вземе,той много я глези и ми разваля дисциплината и ще го бия.Но пък от друга страна нали я вижда в деня за 2-3 часа и го разбирам,много ми помага и се грижи добре за нас.
Лека вечер мацки

Елеее-споко мила,ти си й единствена на света и теб най-много ще те обичка
че почти забравих всичко, което исках да напиша
Казвам ви, изпокапахме от смях, а после се замислихме какви сме "авторитети"

може ли да е от нещо, което е яла?
Четях ви редовно, но бяхме само със Стефи 3 седмици и хем ми беше трудничко, хем се бях малко смахнала, та не ми се пишеше... Дори не съм честитила на Валето за хубавата новина, но много се зарадвах като разбрах още от заглавието и ми стана страшно мило
Ако нещо й привлече вниманието, то ще е например бутилка от мин.вода, някаква кутия, лъжица, чинийка... Такива неща й задържат повече вниманието.

а пък и си легнах с мокра коса
Просто беше късно и щях да събудя всички със шума на сушоара.
, тази сутрин се събудих без глас и кашлям ужасно. Доктора ми предписа да пия Оспамокс и някакакъв сироп Флудитек( като му прочетох упътването, определено няма да го купя). Може ли някой да ми каже мога ли да пия Оспамокса като кърмя?