НОЕМВРИйчето расте и пюренца то яде!

• 22 441
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте мацки! Какви са тия болести бе...  Sad  Стискам палци да се оправят всички болнички бързо - Сиска   Praynig    Hug  

Вале, не се притеснявай. Ако си болна дори е наложително да пиеш лекарства, естествено да са съобразени със състоянието ти. Всичко ще е ОК!!!

Аз сега опитвам фотосесии с Дани да направя някоя хубава ухилена снимка, ама много шава, бе... е, все ще го уцеля до ден два.

Много пусто в това гадно време, очаквах повече активност. Явно всички сме в гадно настоение с тоя дъжд и това схлупено небе. Дано се пооправи тия дни. Аз също се опитвам да се разболявам, ама съм взела бързи мерки и засега не се задълбочава.

Е, лека ви нощ и дано е спокойна!   Hug

# 646
  • На топло...
И от нас едни стиснати палци за болните дечица Heart Eyes...

Йошката ме изненада с трето зъбче, бреей, хич не съм го усетила. Докато го гъдилкам и той се хили, току ми се мярна Whistling... Голямо шило туй дете.

Ще се пробваме да качим снимка на красавеца bowuu...

ПП: Юле, той Борко как да се смее като е на гола кърмица бе newsm78... Шегувам се, много ви се радвам Hug!

# 647
Юле, той Борко как да се смее като е на гола кърмица бе newsm78...
  smile3555 как да се засмее горкия с празен стомах  newsm78
smile3532 smile3532 rotfImao rotfImao ... знам ги аз тези шеги  hahaha колко народ го чака да умре от глад   Mr. Green

Сиска,  spoko fingerscrossed fingerscrossed

# 648
Ха добро утро от нас.

# 649
  • София
Добро утро момичета!  

Как сте в днешния гаден и смръщен ден? Мойто настроение никакво го няма...  но ако не вали мисля да направя една разходка с малкия, че горкия направо не го свърта, нали е свикнал навън. Ще трябва да си организираме мини детски градини по места   hahaha    hahaha    hahaha да се забавляват малчуганите. Вчера намерих mimeto_mss и нейния юнак е проходил, правили са му прощъпулка.  Хайде да се почерпим нещо питателно и вкусно да си пооправим настроението.

представете си кой ви го поднася...

А ето и за бебоците...

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 10:03 от alexvelster

# 650
Добро утро!

Алекс
Месри за обилната закуска,  но готвача......може ли да го сменим другия път  :lol

Сиска Дано се включиш по-късно с хубави новини  Praynig

НануНана
Честито трето зъбче. Данов сички избиват така безпроблемно  Peace

Мойта госпожица направо е непоносима вече  #Cussing out Не иска да спи по цял ден, а очите и се затварят  ooooh! Скимтори почти за всичко - като сменяме памперса, като сме на разходка, като не и давам нещо, като я гушна  ooooh!  УЖАСТТТТ!
Може ли всичко това да е заради зъбите?

Междудругото Днес си имаме рожденник - БОЖИДАР на мими74. Да е жив и здрав и да радва всички около себе си!

# 651
Сиска дано не се налага болница. Последния път Марти като направи бронхит, педка каза, че вече бил голям и не се налагало болница.  Какви лекарства ви изписаха???

# 652
Честит Рожден Ден на Божидар да радва много мама и тати

Сиска- Praynig  bouquet
 Марожинка-искренно ти съчуствам защото ние от 10 дена сме така,и днес разбрах каква била причината-ИМАМЕ СИ ВТОРИ ЗЪБ  Tada
ако с тази скорост му растат зъбите(на два месеца по един зъб)няма да има време да му излязат млечните а направо постоянните Joy

# 653
Благодаря на всички за подкрепата!
Днес моето юначе е доста по-добре. Пред нощта спа спокойно и не кашля. Ходихме на преглед и пред седмицата отново ще отидем контролно, но за болница и дума не обелиха днес. Направиха му снимка на дробчетата, всичко е наред. Все още на слушалката се чува по-особено дишане, но не е като вчера.
Тофи, изписаха ни Аугментин, Вентолин, Мукосолван, Вит.Ц, Калций - изобщо обичайните за подобни случаи медикаменти.
Още веднъж - благодаря ви, момичета!

# 654
Сиска, радвам се; че сте по-добре с тийнейджъра  Hug Хайде да се оправя Влади и стига толкова болести, не му ли стигна коклюша...

Фафи си покашля още, но това не му пречи да върлува неимоверно много, и както Марожинка каза, станал е ревлив и кряка за най-малкото нещо. Ужасна история... И суче по цяла нощ - направо зор виждам  Mr. Green

Времето е кофти, а Фафи не го свърта - мисля да излезем, ама добре да го омотая и опаковам. Пък дано позаспи  Mr. Green

# 655
  • София
Добър ден и от нас!
Сиска, браво на малчуганът само да се подобрява и повече да не плаши така мама Hug
Алекс, закуската беше супер  Hug Аз не се притеснявам от лекарствата, които съм пила щот всъщност пих само парацетамол първия ден, изринах се жестоко и след това само тантум верде и стеримар. Притесних се че имаше една статия в 9м точно за грипа и настинките, а и майка понеже трябваше да обясня защо не пия нищо и казах, че съм бременна. Та коментарът беше че нямаме мозък, ама то от бременна жена мозък ли да искаш. Та тя ми направи една атака че не било хубаво с тази настинка, по-добре да съм я прекъснала и по-нататък да мислим за второ и аз се стреснах.  

Аз мисля да изкарам домашните на разходка в Скай сити, че не ме свърта в къщи вече.

Мацки, не се притеснявайте, ще им изкарат зъбките на бебоците  Hug. На една приятелка момиченцето изкара първо зъбче на 1 годинка.  Калина има 9 вече, обаче не ми харесва че между предните горни зъбчета има разстояние. Долните две са едно до друго, а сега е избило отдясно още едно и пак е на разстояние от другите. Затова пък по снимките видях, че Ирен на Илайда май е първата с 4 зъбчета отдолу, а не като зайче с 2 Hug

# 656

Калина има 9 вече, обаче не ми харесва че между предните горни зъбчета има разстояние. Долните две са едно до друго, а сега е избило отдясно още едно и пак е на разстояние от другите.

Стига си търсила под вола теле бре жено  bash На всички деца м/у зъбките има разстояние.А и млечните зъби не са като постоянните.И на Анита са й така.
Е, има и такива като мен, с разстояние и м/у постоянните, но казват, че е на щастие  Blush

# 657
Дени Честито зъбче  tooth Мерси за успокоението, дано и при нас скоро избие някой зъб, че да има малко мира  Whistling

Вале И ние имаме разстояние между горните 2 зъба. Явно е нормално  Peace

Шамс  spoko Ние поне спим сравнително спокойно през нощта. Врътка се доста, но спи. И се кърмим чак ситринта - 5-6 ч.  Praynig

Незнам как е времето при вас, но тук е чудно за разходка - прохладно и освежено от дъжда  Grinning Вече два пъти излизахме, но за сън и дума неможе да става  ooooh!

# 658
Ох, та мойта Александра ще ме побърка ooooh!. Нали ви бх писала че скърца със зъбите ( нищо че има само 5), остави това че ми ходи по нервите със тоя звук, но и снощи прочетох в една стара книга, че това е болесно състояние (един вид навик) и води до повреждане на зъбите. На всичкото отгоре има навика да си смуче палеца( биберон неще и това е). Как ще я отказвам от тия навици незнам?! Crazy

При нас два дни само вали и Али стои до вратата като някое кученце и иска да излиза или стои до прозореца и показва с пръсчето навънка. Другия номер е че гони батко си пълзешком и бика "бати" Joy.

# 659
Фафи върлува, направо ще ни съсипе  Joy Няма спирка това дете и туйто, лази и ходи само там, където не трябва  Mr. Green Като му кажеш не, вряска и се нерви... Утре отива на ясла - ура, ура, ура  Mr. Green Ние пък ще се метнем със съпружието да преустройваме къщата така, че да е безопасна за беб...

Валя, моят гинеколог нищо такова не ми е казвал, а ако се върнеш назад в първите ни теми, ще видиш колко народ се беше изпонатръшкал. От една настинка нищо няма да ти стане.

Общи условия

Активация на акаунт