НОЕМВРИйчето расте и пюренца то яде!

• 22 435
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • София
Хелоуууу, мацки  Hug

Извинете ме, че не мога да се включа по темите, които сте започнали, но не съм чела назад ....само отгоре-отгоре  Embarassed

Никол преди 2 вечери се пусна сама от точка А до точка Б, а аз бях ей така  Shocked И от вчера се научи да лази  smile3506 На дърти години ще ми лази нашта.  smile3516

Ще се постарая да съм вече в час с темичките   bouquet

# 662
Здравейте момичета!! Най-сетне се върнахме, бяхме почти месец в Сандански, беше много хубаво, мама отслабна, а Момо надебеля  hahaha не съм ви чела, че тука е голяма лудница. накратко да се отчетем - имаме вече 5 зъба, правим опити за ходене, но само с държане на ръчичките, на обед ядем пюре (около 130 гр)и после си доцокваме, вечер ядем плодове, през останалото време и всички други яденета през деня са ни "от извора" дет се вика, идея си нямам колко сме пораснали, но според нашето тати  - мнооого. от известно време пишкаме на пусната вода в мивката в банята, но и в памперса си подпикаваме, а вчера и днес сутринта се и издриска в гърнето (по-скоро случайно). това е от нас, не знам кога пак ще мога да пиша, че човека яко върлува и трябва очите да са ми на 16 иначе белята е в кърпа вързана!!
целувки и спокойна нощ от нас!!
скоро ще кача и снимки, да ни видите, а също и за колажа за първата ни годинка!!

# 663
  • София
Хелоууууууу, пийпъл! afwitch
Ще се побъркам вече- Алекс упорито отказва да си спи в креватчето newsm66 newsm32  В момента, в който я сложа и моментално се разплаква, по-скоро започва да се дере от рев и инат, а от очите й текат реки от сълзи....... newsm45 От 3 дни сме буквално долепили легълцето й до нашето, но това не помага с нищо..... Затова изчакваме да заспи на спалнята и след това я местим в легълцето й....до следващото й събуждане, когато пак се озовава на нашата спалня......
Тази вечер й дадох повечко ядене- в 19ч40 вечеря пилешка супа заедно с нас, а в 21 ч пи АМ. Ще пробвам дали това ще й държи повече сито, защото някъде около 4-5 се събужда и изпива половин и повече шише вода, а чревцата й къркорят....явно по-раничко вече огладнява newsm78

# 664
Мишле_ и ние имахме такъв период,но отшумя,сега си цока кърма на спалнятав легнало положение или в мен,като вече се е нацокала в полу сънно състояние я вдигам да се оригне и после в нейното легло,ако не иска,я взимам лягам с нея да заспи и си местя-така процедираме месеци наред,защото не иска сама да заспива или пък аз не съм я научила.Преди 2 вечери промрънкваше към 3 после в 5.50 като по часовник й давам да цокне мляко,че е гладничка,става после към 8.20-8.30-някой път я взимам при мен и спи още малко та и аз да додремна.Снимка сега качвам на Радост за колажчето.При нас кофти временце,днес успяхме да излезем за час и пак заваля и се прибрахме.Аз продължавам да й давам Дентокинд и й мажа чат пат венците с Дентинокс,засега сме на два долни,но чакам скоро отгоре,защото лигите й текат като реки.Правим си белички,щъка,бърка и така....не знам кво ще правя като ще трябва някой път да е само у дома  #Crazy като застудеее.
Честит Рожден Ден на Божидар-да е жив и здрав,усмивки и малко белички Hug Heart Eyes
*siska* -добре че всичко е наред и се подобравяте  Party
НануНана честито ви 3-то зъбче  smile3501
alexvelster направо ме уби със сутрешната закуска и тоя приятел с тая престилка  newsm62
Това е от нас засега,лека ви вечер и лека нощ на всички и до утре
Най -накрая успях да кача и да подредя албума със снимки на Радост,който иска може да хвърли едно око.Айдеее аз отивам да спя.Чаооо

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 00:20 от didipidi

# 665
И аз да се включа за днес и да лягам. И ние лазим с бясна сила и всичко си пипа човека. Но постоянно го следя или аз или татко му. Има само 2 забрани- контактите(имат предпазители, но да си знае, че са опасни) и втората е щорите, ей гледа ме в очите и ми се хили дали да ги дръпне, дали не  и ми чака реакцията. Колкото по-малко забрани толкова по-лесно се спазват. Пък и света за тях е толкова нов и интересен, коя съм аз да му скършвам мерака за разузнаване. Цялата ми козметика е по пода, колани, дрехи, касетки, абе всичко което е безопасно. Четох, че в тази възраст не трябва постоянно да им се забранява, за да не станат мързеливи и страхливи. В смисъл,  ако има скъпа ваза в хола и налита да я пипа, по-добре я приберете от колкото постоянно да казвате "не пипай" Именно чрез играта порастват.
Ох какво ни чака с тези ноемврийчета, дето ще прохождат зимата  Crazy ще ни потрошат къщите ей Simple Smile
Сиска браво, знаех си че ще подействат лекарствата, отдъхни си най-сетне Simple Smile
Лека нощ на всички.

# 666
Добро утро,много сте поспаливи днес

# 667
само да се запиша за да знам до къде съм стигнала.

не сме мигнали снощи.Ивкото цяла вечер рева и се  гушкахме и пак рева.Стана в 6 и сега спи супер спокойно.Аман от тия ъби

# 668
  • София
Здравейте, и ние сме на линия. Дани и той се опита да ми вземе нощния сън, но не му се получи номера. Направих се, че изобщо не го чувам и той си поигра, поигра в леглото, потъркаля се напред-назад и си заспа. Само го наместих и това е. Хич не е познал да ме буди посред нощ. Довечера така ще го уморя от игра, че няма да усети кога е дошло утрото. При нас нищо ново засега. И той пипа щорите, но и при нас важи забраната. Иначе съм поизчистила от неща дето не са за пипане, няма как иначе.

Честито на рожденника на патерици! Да е жив и здрав и да слушка мама, да не му дърпаме ушите! Да расте щастлив!

Гледам никой не е черпил днес... да пийнем по кафенце. 

Рдвам се че вчерашната почерпка ви е харесала...  hahaha   Joy   hahaha    Joy   

ХУБАВ ДЕН ОТ НАС НА ВСИЧКИ!!!

# 669
  • софия
 ХУБАВ ДЕН  НА ВСИЧКИ!!! Party

# 670
Здравейте момичета и бебчета! Искам да ви почерпя по случай 41-ия ми рожден ден     cook  Вале , Ирен има и 4 горни зъбчета, не са само долните  Simple Smile . Вече се пуска сама за 2-3 плахи крачки, след което тупва и сапочва да се смее. Яде всичко от кухнята, кърмим се за лека нощ. Ами това е засега. Приятен ден на всички!  Hug

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 12:31 от Ilayda264

# 671
Моята мома се събуди в 5часа и в 6ч. заспа отново.Фотосеси не съм правила още, но ще направя newsm78. Отиваме на разходка докато времето е хубаво. Обичам ви момичета!    love001

Илиада    bouquet newsm59, много здраве, любов и късмет ти желая! Весело празнуване!

# 672
Здравейте от нас.
Дани е трети ден с 38 Т и няма сваляне. Водих на лекар вчера - уж само гърло, ама тая Т го мъчи страшно горкичкото Sad Цяла нощ проплаква и се въртя  и сега уж спинка....дано я свали пустата  Praynig
Стискаме палци и за другите болнички - бързо оздравяване!
Честито и на празнуващите!

# 673
  • София
а пък Ида ходи   smile3534

онзи ден като се пусна и забрави да се хване. ама то от мерак, да не изпусне бъдещия зет, който е година по-голям и си тича, та тя след него, да не пропусне нещо   Joy
тази седмица ще й спретна един бърз прощапулник, да не изтървем момента

по този повод, ммите, които вече са правили прощапулници - как точно се прави? и какво хванаха децата?

# 674
Браво на Ида  Party

качих снимки в снимка.бг за колажа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт