На дърти години ще ми лази нашта.
не съм ви чела, че тука е голяма лудница. накратко да се отчетем - имаме вече 5 зъба, правим опити за ходене, но само с държане на ръчичките, на обед ядем пюре (около 130 гр)и после си доцокваме, вечер ядем плодове, през останалото време и всички други яденета през деня са ни "от извора" дет се вика, идея си нямам колко сме пораснали, но според нашето тати - мнооого. от известно време пишкаме на пусната вода в мивката в банята, но и в памперса си подпикаваме, а вчера и днес сутринта се и издриска в гърнето (по-скоро случайно). това е от нас, не знам кога пак ще мога да пиша, че човека яко върлува и трябва очите да са ми на 16 иначе белята е в кърпа вързана!!
В момента, в който я сложа и моментално се разплаква, по-скоро започва да се дере от рев и инат, а от очите й текат реки от сълзи.......
От 3 дни сме буквално долепили легълцето й до нашето, но това не помага с нищо..... Затова изчакваме да заспи на спалнята и след това я местим в легълцето й....до следващото й събуждане, когато пак се озовава на нашата спалня......
като застудеее.

ще ни потрошат къщите ей 

Вале , Ирен има и 4 горни зъбчета, не са само долните
. Вече се пуска сама за 2-3 плахи крачки, след което тупва и сапочва да се смее. Яде всичко от кухнята, кърмим се за лека нощ. Ами това е засега. Приятен ден на всички!
Цяла нощ проплаква и се въртя и сега уж спинка....дано я свали пустата 

Препоръчани теми