НОЕМВРИйчето расте и пюренца то яде!

• 22 642
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
много сме пръснати момичета за съжаления  Sad
а пък Ели да знаеш само тука при нас в Ахтопол що народ работи от Карлово че и зимата останаха,нищо чудно да имаме общи познати
мен сега ме тресе и друга,зимата идва и аз се развихрих да купувам зимни дрехи на звяра.Вече купих две мноооого гъзарски якета и сега му харесах и шапки.Нашия татко само се шегува че от декември ще съм купувала летни дрехи hahaha

# 211
  • София
Денчо заповядайте и вие Simple Smile

Айде да няма сърдити:
Всички желаещи са поканени на детско парти на Никол на 28.10.2009г. в гр. Карлово. Гостите да не се чувстват задължени да носят подарък, просто в един плик да напишат своите спомени или пожелания към малката рожденничка, за да може като порасне да си ги прочете!

Деница и аз вече към купила яке, шапка, пуловери на Никол. Сега като се приберем ще гледам за ботички.  Peace

# 212
  • Попово

Всички желаещи са поканени на детско парти на Никол на 28.10.2009г. в гр. Карлово. Гостите да не се чувстват задължени да носят подарък, просто в един плик да напишат своите спомени или пожелания към малката рожденничка, за да може като порасне да си ги прочете!

еха, щом е тъй мога да изпратя спомените си по пощата  Simple Smile ако ми кажеш адреса Wink може и на лични  Sunglasses

# 213
  • София
Денчо заповядайте и вие Simple Smile

Айде да няма сърдити:

Деница и аз вече към купила яке, шапка, пуловери на Никол. Сега като се приберем ще гледам за ботички.  Peace

Нали щяхте да си идвате към Софията другия месец????
 Аз днес приключих с втората част от есения гардероб на Калина. Намерихме едно магазинче в Outlet Princess до Хит Младост. Вътре има много сладки дрешки на Дисни и Уайкики и са на доста сносни цени 5-10 блузките и 10-15 панталончетата, даже се уредихме със зимно яке в крак с модните тенденции цвят сребро  Mr. Green
Вчера се изложих в Мола минахме през Фокс бебе и харесах един комплект блузка панталон и пуловер = 70 лв и аз си казах че не ми се дават толкова пари като знам че след 2 месеца няма да й стават, а за тия 2 месеца ще ги облече 5 пъти. Продавачките ме изгледаха на кръв   #Crazy  Ама си е така, онзи ден събрах дрешките от 4-7 месец за една приятелка и много от тях ги е облякла по 1,2 пъти...

отивам да полегна че почна да ми се приспива  рано рано  с кокошките  Hug

# 214
  • София
Привет  Hug
И мен ме е понесла шопинг вълната да пазарувам зимни дрехи. След бърза обиколка по нашите магазини се зарекох да купувам само по интернет и то от чуждестранни сайтове. Тук ти съдират 10 кожи и пак си крив за нещо. Ето например обувките за прохождане. Единствените по-евтини са Колев и Колев. Като се абстрахирам от ужасния им външен вид, поне цената е поносима. Да ама нямало толкова голям номер като за Косето  Twisted Evil В друг магазин пак същото и ми предлагат обувки, на които подметката им е като дърво. Сега милия е принуден да носи едни китайски гуменетки докато намеря нещо свястно.

Мацки, я препоръчайте някое сериалче от типа на "Местопрестъплението" или каквото и да е без лИбовно. Пак няма нищо по ТВ, а на мен не ми се спи.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 21:20 от iveto_11

# 215
  • София
Ивето, сори не мога да помогна за фирмче, аз се приспивам с книжка. Ако загледам филм се ококорвам като сомнамбул  Peace Гледахме снощи Гадни Копилета, много хубаво филмче и доста различно от обичайните напоследък по кината !

А за обувките, положението е трагично, или са отвратителни на цвят, или тези които ми харесат са от 50 нагоре  newsm78.  Добре че наследихме едни страхотни обувчици ще ви ги снимам че страшно ме кефят. А за есента сме с едни пак много сладки, които мъж ми взе от една разпродажба на втора употреба дрешки пред Американското посолство ( добре че имаме вътрешен човек, та донесе кога да идем  Mr. Green)

Еллеее, ти имаш на разположение ЗАРА за пазаруване. Ние оттам взехме едни страхотни еспадрили за лятото.

# 216
  • София

Еллеее, ти имаш на разположение ЗАРА за пазаруване. Ние оттам взехме едни страхотни еспадрили за лятото.

Дааааааа Simple Smile Купих й две блузки, един пуловер, шушляково якенце под дупето и зимна шапка Simple Smile Харесах и едни кафеви ботички, ама незнам 35евро дали са много  Blush Досега не съм гледала бебешки обувки  Embarassed Сякаш ми се струват доста, ама ако в БГ са горе-долу толкова няма смисъл. Я кажете.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 22:04 от elleee

# 217
  • София
Аз забравих да ви споделя моята мома днес какво вечеря - баница,  баба й я направи  bowuu. А как сладко дъвче и ме гледа в ръцете като й чупя да не взема да хапна от нейното парче  Mr. Green

Щях да ви питам как определяте номера на обувката??? Имаше нещо за мерене на крачето, някой помни ли?

Еллеее
, аз лятото гледах за отворени сандалки но с твърд форт, нали така казват за прохождане. Е под 40-50 лв нямаше никъде.

# 218
  • Бургас
Аз нещо здраво изоставам със шопинга за малкият, та е вероятно да се окажем в разгара на зимата със чифт термо чорапки от миналият сезон Embarassed! Давам и снимков материал (босото чаве е мойто Embarassed!Снимките след малко! Hug
iveto_11  - "Supernatural" или "Fringe"по-близки са до "X-files" - ама това харесваме и двамата, мога да ти препоръчам и сериал от тип филми на ужасите, ама аз съм гледала две серии и след това кафе не ми е трябвало, а принципно изпадам в ужас само от хлебарки и оси Mr. Green Mr. Green Mr. Green! Категорично този сериал съм го спряла от употреба в мое присъствие!
Лека вечер на всички!

# 219
  • София
Здрасти мацки! Нещо стигам само да попрочета напоследък, да съм поне в крак с темите... готвим у-щето на каката и баткото и с тоя пубер и тая "мацка" съм се видяла в приключение...  #Crazy   Crazy      ooooh!    
За гардероба на дребоса са се погрижили отчасти моите приятелки и големите ми деца  Joy слава Богу! Е, има да се докупуват някои нещица, но не е зор.

Вале,  Crossing Arms срамота бе човек, да дойдеш до нас и да не се обадиш!!!  Naughty    Crossing Arms Бива ли така?!? Тоя "Outlet Princess до Хит Младост" ми е на две крачки (така да се каже кварталния магазин), да не говорим че с баткото и малкия обикаляхме там за одежди тия дни...  Sad

Хайде сега лека и мека, пък от вторник натам се надявам да съм по-редовна (като изхвърля чаветата и мъжо... и компа е мой!!! Стига Дани да не реши че има нужда от височайшото ми присъствие  hahaha, ама пък той все ще заспи по някое време де)

bouquet

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 09:58 от alexvelster

# 220
Аз лично не съветвам да се купуват обувки от Зара  Naughty Определено качеството не е кой знае какво и за прохождане не става. На мен педито ми каза да не икономисвам от първите обувчици, да се вземат качествени, да е първа употреба (не носено от друго дете, било то брат или друго, за да може да си ги очупи по неговото си краче), кожени, с удобна и не много дебела подметка (максимум сантиметър), да са височки и да хващат глезена. сега не мога да снимам находката, че ме мързи, но Фафи много си ги харесва, не се мъчи да ги сваля (както постъпваше с всякакви други обувки за декорация), но струват 60 и кусур евро  Mr. Green Крачето го мерят в магазина, взимаш по-големият от двата номера - ние сме 20.

# 221
  • София
Варна, морето и БДС-то!  hahaha

Днес Ида спа на плажа. Ех, че кеф! Следващите 3 дни смятам да ги изкарам в Морската.  Whistling Само да не вали  Praynig
Варненсата агитка, хайде да се видим!

# 222
Илка утре ще звънна да се разберем.Но общо взето към 13ч слизаме надолу, че преди това си вземаме кухнята. Hug

# 223
Илка утре ще звънна да се разберем.Но общо взето към 13ч слизаме надолу, че преди това си вземаме кухнята. Hug

И само да ме забравите Naughty Вече ще се подлютя Grinning
Ние днес такава разходка му ударихме по дългия маршрут в Морската. Вярно имаше хора на плажа, че и къпещи се.

# 224
Добро утро момичета
днеска времето ще е хубаво за морската мене ще ме включите ли в разходката????
аз съм на 3 мин. от Чаталджа ако има някои от там може да сес рещнем някъде и заедно да слизаме към морската хем да се запознаем  Hug

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 07:53 от cveti86

Общи условия

Активация на акаунт