Любители на котки - тема 30

• 48 442
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Леле, margita каква красива пухена топка е взема братовчедка ти.. Heart Eyes Някой ако ми подари такава, ще пристъпя клетвата си да не взимам трето коте  Laughing Laughing

# 496
    newsm47 познахте  ли кое не е играчка?
 newsm12 що се е наместил под крилото на патицата.....да не би да се мисли за малко патенце?! Crazy

# 497
Томасито си е направо пухена играчка  smile3508Как да не го хванеш и да го намачкаш. Искам рижава котка...моя ми вика ами взимай трето....едва ли беше искрен и сериозен.... ама с тия думи бела ще си навлече.... newsm48
Да ви се оплача. Докато чета случката с котето на Месечинка и хо белата стана и при нас. Ще получа инфаркт с тоя моя Зоро smile3516 Да вземе гадината да се качи в единия шкаф и как се подхлъзнал , какво е направил падна заедно с двете големи чинии  (за торта , кекс...) една се натроши,а др. здрава. Дивака се изпльоска в/у стъклата и сега едната му лапа е леко порязана на възглавничката.  И това не е единствената бела в последната седмица. Бях отворила буркана със сухата храна и тоя се качил в/у стъклената маса и да вземе да си навре тъпата кратуна в бурката...обръщам се аз да му се карам за дето се качил на масата и  newsm09 smile3556 и докато реагирам, метна си главата и буркана се изхлузи и падна на килима (слава богу не на стъглената маса) и се строши. Аз събирах стъкла , а той обираше храната  smile3515 Та така за нашите бели. За кака му нямам какво да ви разкажа, тя е послушна  smile3506

# 498
Мале, мале какви красиви снимки  Grinning

margita,  това веярно е пухена топка  Heart Eyes

Делфина , зайо изглежда много... стресиран, свитичък ми се вижда. Що го подлагате на такива теразния милото.

Thomasito, като гледам снимката с патето се сетих за днес сутринта когато дъщеря ми ме извика тихико да погледна в чекмеджето. Покрай детското бельо се беше намърдала маца и гледа ококорено с въпросително изражение "тия що са ме заяпнали?"  Grinning

# 499
*Didi_Hris*  Mr. Green представих си как си пощиш счупените стъкла, а косматата топка си събира разпиляната храна... hahaha ох, сигурно не ти е било до смях.
 smile3506 Томе се научи да се качва на кухненския плот  Rolling Eyes карам се...ма полза никаква....какво беше онова с лимоновия сок и кората? просто да го натъркам ли.... newsm78 незнам защо е решил че трябва да спи на керамичния плот.....добре, че е заключен .....ама....щяла нощ му се включва алармата, че "е покрит"....а нащо диване даже не си мръдва дупето от там newsm78  Thinking та сега трябва да го отуча някак....  а когато оставя през ноща съдомиалната открехната да съхнат приборите......най-често ми се налага да пусна отново съдомиялната...защото 1 космата топка се намества между измитите вече прибори smile3516 има си и любимо място там ......отделението за тави  newsm78 ще започна да я затварям, че да не се затвори случайно и да стане някоя беля...

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 14:06 от Thomasito

# 500
  • София
...защото 1 космата топка се намества между измините вече прибори smile3516 има си и любимо място там ......отделението за тави  newsm78 ще започна да я затварям, че да не се затвори случайно и да стане някоя беля...

hahaha А защо го къпеш тогава? Пускай съдомияланата и готово!  hahaha

Hug на всички косматковци! Много хубави снимки сте показали!   bouquet

# 501
Диди, много весело у вас  smile3532  Представих си Зоро с навряната в буркана глава  Mr. Green
Аз от бебешките години на децата съм свикнала всичко да обезопасявам и чупливите неща са ми все нейде на високо.
Гранулите на котаците например са в банята на един висок рафт, а консервите в хладилника  Laughing
Вечер преди лягане оглеждам да няма забравна чаша на бюро или маса, че като почнат гонките....  не се знае какво ще забършат по пътя си.  Tired
Томасито, много хубаво си подремва  другия ви наследник  LaughingОсъзнал е явно, каква му е мисията в живота  Laughing Много са ви подредени играчките, чак срам ме хвана как нашите съм ги приблала в торби, смао и само да не ми се мотат из цялата къща...
Тахванах се аз днес и  изхвърлих 3 големи торби с изпочупени или стари играчки. Откога им се канех, ама като знаех каква селекция ме чака, докато ги подредя по видове  ooooh! 3 часа си ми отне. Ама поне мина. И повече играчки съм решила да НЕ купувам. Само книжки  Mr. Green
Сега цялото мъжко войнство у нас спи и похърква, не е лесно да се следи мама какво изхвърля  hahaha
Нико и Бени бяха особенно щастливи да се въргалят в купчината тетрадки, списания и играчки, предназначени за боклука. Голяма игра падна, чак ми беше жал да събера боклуците и да ги лиша от кочинката.

# 502
Didi, как те пропуснах тебе  Grinning
Как се смях с тази глава в буркана  Joy

Дано се оправи лапичката и не ви създава проблеми. Сега със сигурност ще кротне за малко  Grinning

# 503
Снощи доста се уплаши и аз си викам ,че ще се кротне,но уви...все същото. Неукротим е  ooooh! Теди с ластици съм вързала шкафовете в кухнята,но това не го спира, дърпа,къса и влиза  Rage

# 504
Леле, Диди, чак толкова ли е палав  Shocked
А ако ги оставяш само в една стая докато ви няма?
Моите уж кротки, ама и аз не смея да ги оставям из целия апартамент сами по цял ден. Сутрин си ги изкарвам в коридора, имат достъп и до детската (там главно са по цял ден, съдейки по количеството косми) Но поне няма кой знае какво да потрошат.
Преди няколко дни явно са се боричкали на бюрото и бяха избутали монитора към края му и аха да падне  Tired но все пак не го бяха съборили  Grinning
Срах ме  е да не ми съборят парфюмите, че те са ми в коридора, надявам се да не започнат да се катерят по рафтовете. Друго  рисково няма  Mr. Green

# 505
  • Costa Rica
Госпожица Сикозу има нов номер в репертоара си. Купих  си една етажерка с чекмеджета - от ония грозни сглобяеми пластмасови ужасии, но много удобна за побиране на купища инструменти, бои, четки и дреболийки. Та девойката се научи да отваря най-долното чекмедже (как ли newsm78) и да се намърдва вътре. Може пък да я влече изкуството, знам ли...Дано успея да я документирам.

Делфина , зайо изглежда много... стресиран, свитичък ми се вижда. Що го подлагате на такива теразния милото.

И теб да те напъхат в кашон и да те помъкнат незнайно къде - и ти ще се стресираш Wink Няма начин - ходенето на поддръжка 2 пъти годишно е задължително, ако искам здрав заек. Вече му мина - гони котките с подновен ентусиазъм.

# 506
Вижте как се стресна таз панда от собственото си бебе   hahaha
http://www.youtube.com/watch?v=FzRH3iTQPrk&feature=related

# 507
Joy голям майтап  hahaha hahaha hahaha
Когато ни няма Зоро е в коридора + спалнята, а Джес е във всекидневната. Не ги оставям сами,че отварят всичко наред , сабарят, докато се гонят, по точно докато Джес се опитва да се измъкне от палавника  Crazy

# 508
  • Costa Rica
Някъде на другия край на света Уискас си има астрална близначка:

# 509
чета ви редовно и се радвам на снимките  Hug  Heart Eyes
скоро ще се включа със снимки на Алф с новото фото  Grinning  Hug

Общи условия

Активация на акаунт