Любители на котки - тема 30

• 48 443
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • In a surreal moment!
Момичета все нямам време да ви кажа , че Маша се оправи. Направо бяхме в паника - 3 дни не яде , спи, лежи отпусната, няма веселост , направо страшна картинка.
Вчера сутрин се беше гушнала в мен и нещо ми замириса едната предна лапичка...Имаше нещо като залепнала куришка. То и предния ден така , ама си викам , горкото няма сили да се почисти.
Обърнах лапката да я видя добре и от нея потече гной......отвори се кратер ....
Някъде се е наболо диването , ама няма куцане , няма никакъв нишан, че да се досетя.
Засегнато е едното пръстче и така е раздрано , че нокътчето стърчи в средата, а месото е разтворено настрани.
Няма да показвам , че да не ви стресирам.
Давам антибиотик , предписан от вет-а, почиствам с кис. вода , йод , риванол  и др.
Док. каза да оставим свободна лапката , че да я ближе и дано сама се излекува.
Още вчера по обяд беше гладна и почна да прави бели.
Днес навакса с попара и разни вкусотийки като за болен Simple Smile Изду сладкото коремче...
Изтърпях няколко пъти да съм биберон , само да е добре сивишкото ми мишУе Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Сега се е изтегнала на стола и спи блажено напопарена 7)

Боби да се оплача е друга крайност - той за нищо не си дава зор . Щастлив е да има мноооого попара и място за удобен сън. Той дебелее прогрисивно и започнах да го ограничавам .

Вижте резултата от моите санкции

познайте какво гледа така скришно Simple Smile
Мисля , че се досещате и за да е ясно на всички ...

....да , бате Шуши , който се забави и яде по-късно.
Горкото ми дебелаче облиза пИрфекто паницата след него. Simple Smile
Ко да го правя.....яшничко като стопаните си ....то у дома неящни няма , само като са болни ...пу , пу , пу , да не ме чува дявола , че аман !

Лека вечер на всички! Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 22:36 от Миг незабравим

# 481
  • Варна
Ох, горкото Машенце Hug Такава била работата значи, ей палави диЧа Whistling Добре че се е оправила thumbsup
Кетишонче пък има нова занимавка - току отива в килера, където има две щайги грозде, откъсва по някое зрънце и го търкаля из цялата къща Crazy Голяма маймунка. Но последния път беше измъкнала цяла чепка, тъй че качих гроздето на рафта, дано да не се катери и тя да го търси Laughing

# 482
Shusha, и аз си мисля, че несъзнателно се изпуска. Но това пък дали не значи, че има някое възпаление  newsm78. Защо не попиташ някой ветеринар?

Има резон в това. Консултирай се за всеки случай.

Месечинке бързо възстановяване на мъника  Hug. Горкото коте, стана ми жал  Sad  А и как не показва с нищо, че го боли...  Confused

Да ви кажа за нашта мома. Вече е много по-добре, подутината спадна и не е зачервено. Остана само мястото на разреза който още си е с коричка. По всичко си личи, че малката се чувства по-добре, търчи като фурия, играе, яде...  Grinning Днес И е последен ден антибиотик и аз взех че забравих да го дам сутринта  Blush

# 483
  • София
Минавам да се разпиша с една космена топка:
http://www.album.bg/dstlp/images/18284919/

*Didi_Hris*   Heart Eyes обожавам черни котета.
mishelin много е сладка малката. И моя хубавец като малак не искаше да си ходи в пясъка, а ходеше до самата тоалетна по малка нужда, голямата си я вършеше в пясъка.  Mr. Green
Мила съм с белина с какво ли не, пак си пишкаше до тоалетната. Впоследствие се научи да си върши всичките работи в пясъка. За пример предполагам е бил баща му, който е невероятно възпитан и чистоплътен котарак.  Сега като реши, че пясъка не му е достатъчно чист за негово благородие ходи в банята, но рядко се случва.

kiara и Месечинке бързо възтановяване.  Hug

Ted_cat Нико има уникална физиономия и шкембе.  hahaha

Опитвам се няколко пъти да кача Шери на кантара, но без успех не мога да го побера.  ooooh!

# 484
  • Пловдив
Буги в кития от торта  Crazy

# 485
Буги в кития от торта  Crazy

Хаха, и нашата само си търси кутия, кашон или леген, в който да се напъха. Много е смешна.
Преди малко поиска сутрешно къпане и сега спи "като къпана".

# 486
  • Варна
Мацки, Кетя е добре, Машка на Миг незабравим беше болничка, но вече се оправя Hug
Ето го нашето кебапче Laughing

Kiara,
добре, че вече всичко минава Hug

dessitto,
голям сладур Laughing

*devil*,
кутията нещо малка идва Simple Smile Как само се е наместил  Joy

# 487
много хубави снимки на малките сладурковци. напълних си окото и душата.
прегръдки за всички Hug Hug Hug

# 488
        Томасито благоволи да ми позира днес  Mr. Green

# 489
  • Costa Rica
Много Убави тия котаци  бееееее!

Да ви покажа един разкошен кот, прилежащ към съседния блок. Хората си го гледат от години, да се чудиш как на никого не пречи. Вчера го наснимах, той едва-едва благоволи да ме удостои с поглед:

А ето един красавец/красавица, които разговаря със Сикозу. Има най-красивите изумруденозелени очи, но е много срамежлив/а и не ми позволява да го доближа. С мойта девойка водят дълги разговори почти всеки ден - тя отгоре, той отдолу.

И малко заешки спам - Шайло при лекаря. Миличкият изтърпя пилене на зъбките и обезпаразитяване. Сега ми е сърдит и се крие под шкафа:

Последна редакция: сб, 10 окт 2009, 14:01 от Делфина фон Ю.

# 490
Ох, страхотни снимки ! Зарадвахте ме много днес  Grinning
Миг, ще те кръстим- Миг Лечителката  Laughing Да се оправя напълно малка Маша и да гледа де стъпва  Mr. Green Боби горкия на диета, а...
Как му мяза кутията на Буги  hahaha а кой изчде тортатаааааа  
Кетя понапълняла ми се вижда, трупа сланинки за зимата ли  Laughing
Томасито - чаровник , както винаги!
Делфи, да не сме в съседени блокове  Joy , че и при нас има един котак 1:1 с тоз разбойник!

Вчера купих четка за Бени - търпи стоически милия. А аз съм доволна, че доста косми  обира.
Малко семейсни снимки с любимите ми мъже -

# 491
  • Costa Rica
Делфи, да не сме в съседени блокове  Joy , че и при нас има един котак 1:1 с тоз разбойник.

Тц, даже не сме в съседни градове Wink
Любимите ти мъже са супер!

МигчеHug на Машенка. Много добре те разбирам - аз преживях същото със Сикозу като бебе и досега не мога да си простя, че съм я оставила да се мъчи почти седмица, преди да и се спука циреят. Ама като не казват, че ги боли...как да разберем? Но пък покрай това станах половин доФтор.

# 492
Делфи, знам, че сме в ралични градове, само се шегувах  Laughing
Зайо Байо ти е голям сладур.
Как е щерката?

ето ви една котка вегетарианка  hahaha
http://ca.video.yahoo.com/network/100899001?v=4087989/11033503

# 493
  • София
Томаситко вече не му личи остриганото, много му пухкава козината  Heart Eyes, като прочетох как някой се е объркал за Кетя на Месечинка, а друг след него продължава, се сетих как и аз бях объркала рожденниците, а и друг път кой имаще син, кой дъщеря, в една друга тема , ама нали все бързаме и четем понякога отгоре, отгоре, простено ни е  Peace,
Да ви покажа каква пухена топка си е взела братовчедка ми във Враца
http://margitaaa.snimka.bg/family/razni.379416.15329844.big
Ето я със  сестричето си, или братчето, не разбрах  Rolling Eyes
http://margitaaa.snimka.bg/family/razni.379416.15329849.big
Татко и  Grinning
http://margitaaa.snimka.bg/family/razni.379416.15329852.big
И мама  Peace
http://margitaaa.snimka.bg/family/razni.379416.15329855.big
Приятна вечер на всички мъркащи мързеланчета
http://bgflash.com/flash/2215

# 494
Шайло   Crazy зайо байо страхотенн Heart Eyes  ама и на Сикозу    Mr. Green любовника готин.....серенадки има а?  Blush
Ted_cat прекрасни мъже имаш и тези с козината и тези с козината. Да са ти живи и здрави!
margita ох каква хубава космата топка е взела братовчедка ти  Hug
А на Томето още му личи че е "Томенце с бръснато дупенце" просто се старая да снимам без компромати  Blush

Общи условия

Активация на акаунт