Любители на котки - тема 30

• 48 392
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • Costa Rica
Диди, малката пухла е прелестна Hug

# 676
  • София
Честит рожден ден, с малко закъснение. Hug

Диди, влюбих се. Невероятна кукла.

Бени винаги ме е разнежвал ужасно много, има тъжни очи и дълбок поглед. С една дума той не гледа като коте, а като човек, ама мъдър човек. Мисля, че за това го харесват хората. Поне аз.

# 677
  • Пловдив

не си спомням тази снимка дали съм я пускала  newsm78

# 678
  • Пловдив
.. Лекуваме се с Мъро - кристали в урината ... и така .. от напрежение, нерви и ангажименти не ми остава време за нищо ...
 ooooh!

Ako са само кристали не е страшно и нашия Мъро си ги има от години. Въпросът е да не се залепят и да станат по-големи. А това става като не се дават гранули. Все пак при нас проблема е поне от 8 години, а не се е повтаряло запушването. Всъщност и Мацо по същото време беше запушен, но скоро не е изследван. Но и проблеми няма.

За сега са кристали - направи един курс с лекарства, но като свършиха и два дни по-късно пак имаше проблем с уринирането. Давам му лечебна храна.
Сега е на втори курс с лекарството и ако това не помогне ....щял да мине на  някаква нова по-специална храна /вероятно и по-скъпа/.
Оказа се, че котараците съм ги хранила с неподходяща храна и неправилно - и това е довело до проблема. Ядяха много и започнах да вземам по-обикновена храна. А ядяха много, защото имаха храна на разположение 24/7  Tired децата се надпреварваха кой ще ги храни ....
И така ... сега се хранят отделно - единият на терасата, другият - в кухнята. Давам им 3-4 пъни на ден и хапват малко. 
Та да видим ... дано помогне.

# 679
  • София
Ето ни и нас,да не ни забравите как изглеждаме
http://kotki.snimka.bg/animals/pinko-na-mausbeni.240501.15522825.big

# 680
Диди, ама много готино това сивото пухче. Да не е бритиш или руска синя ? Във вашия род определено си падате по едноцветни  Grinning
А ако имаш път към Сф, непременно ще ми дойдеш на гости.
Емелче, разсмя ме с тези мисли за Бени...  Joy  не го знам мъдър ли е, ама си е плашлив и гледа или уплашено или тъжно. Весел не съм го виждала  Laughing
Аз пък днес си загубих картата за метрото, и много ме е яд, защото важеше още месец и половина... някак съм я изпуснала като съм слизала от колата и след мене паркира друга кола, вероятно слезлите от нея са я видели и взели. Много ми е кофти, щото тоз месец толкова непредвидени разходи имахме, а сега и нова карта да вадя и да вися на опашка...  Tired

# 681
Теди, за да не те е яд, ще ти кажа, нещо по-смешно - когато за първи път се качих в метрото, въобще не можах да се оправя, защото преди това не съм отивала да го виждам, дори от любопитство. Та, отивам аз там, държа в ръка една пластмасова карта с  някакъв кредит и знам, че трябва да си я покажа пред устройството да изписука или светне, честно да ти кажа, от повече от година не съм го ползвала и вече не си спомням  Crazy
Та, подавам картата, устройството изписуква и една много нагла пача минава през бариерката и ме изглежда дори с едно  високомерие. При което аз моментално зацепвам, че тя минава с моята карта  ooooh! Така побеснях, бързо цъквам и минавам и отивам към нея, в това време я чувам как си бърбори с някаква на руски и още повече ми призля, все бях чувала колко нагли са рускините, но чак толкова не съм и предполагала, след това обаче дойде метрото и не можах да се разправям с нея.   hahaha Обаче сега , като се сетя ми е смешно, защото, човек като не се е качвал в метрото, няма как да знае, как да се оправя с карти, с нагли типове...

# 682
Ох, то и аз бях като теле в железница в началото... спомням си как слязох на Сердика, но вместо да изляза от страната на Цум, излязох от долната страна, дето е по- близо до Женския пазар  Laughing Че бях с неудобни обувки ...мъка, мъка...
Да не споменавам, че наскоро бях с Мони в офиса и като си тръгнахме, в метрото го чеквам с моята карта, той минава, а аз не мога. Хем картата не е за брой пътувания, а за период, но системата била така направена, че в рамките на 10 минути примерно, да не можеш да чекнеш 2 пъти картата  ooooh! Ама и аз нагло , наведох се и минах под въженцето отстрани  Laughing Те децата и без това безплатно се возят, остана и да ходя да си купувам билетче.
Абе, момичета, мъча се да намеря склад за на едро за котешка храна -предимно Роял Канин и консерви...  не мога и не мога да намеря. Толкова ли са тайни.
Ми не ми се дават 30лв за 2 кила РК. А и консервите - по 3-4лв големите...
Много ядат моите, не мога да им смогвам вече.
Ако намеря склад ще се запася с манджа за няколко месеца, но поне на по- нормални цени да са.

# 683
Tedi сигурно ще излезе от някъде,кой ли знае къде се е шмугнала в чантата. Thinking А това за едноцветните май има нещо такова. Майка умира за оранжеви котки,понеже стария ни котарак беше такъв и тя трудно преживя раздялата (нападна я). Братовчед ми беше категоричен за  сива котка. Аз като иска да си вземем с моя котка, единственотот условие беше да  или черна или сива...

# 684
  • София
Ted_cat - не можеш ли да подпиташ ветеринарите за складове на Роял Канин.

# 685
А,  те ветеринарите доброволно надали ще си кажат откъде зареждат  стока  Laughing

# 686
Теди, нашата ветеринарка си зарежда магазина само с Hill's , препоръча ми ги, каза, че са много по-добри.
Да ти кажа, като бяхме преди на котешкото изложение, събрахме доста рекламни материали, мостри от храни, всеки ти бута по нещо и имахме една визитка със склад за котешки работи - храни, играчки, легла - всичко, някаква борса, само че ей на, от колко време я търся, не мога да я намеря тази визитка, само си спомням ясно, че адресът беше в Лозенец, Затова, най-добре потърси някой, който е от квартала да ти каже, а аз сега ще поровя малко в Интернет, защото това е идея, не ми се дава двойно в тези скапани зоо-магазини.

# 687
  • София
Anka, знам я борсата в Лозенец. Не съм гледала за сухи храни, защото не ги използвам, но консервите, които купувам от големите супермаркети в склада бяха с по 20-30 ст. по-скъпи  Shocked. И трябваше да купя цял стек Grinning. Разбира се, че им се изсмях и си тръгнах. А да не говорим за какво смотано магазинче става дума. В центъра зоомагазините са като дворци в сравнение с това, което е задната част на кафене  Grinning, а склада им е май гараж  Grinning.

# 688
Здравейте, момичета!  Grinning
Не съм се включвала скоро, че ме нападна някакъв грипоподобен вирус и казвам честито с голямо закъснение на рождениците, както и за номинираната снимка на Ted_cat   bouquet
Ама снимките , а и котаците на Ted_cat са толкова красиви, че аз бих се затруднила да избера най-най  Grinning
Моите котаци направо ми изядоха ушите, станали са едни топчовци и ми иде вече да отворя зоомагазин с храни, че да мога да им насмогна. Ще ги снимам скоро, макар че тия мъжкари , ако са на едно място се бият или най-малко се гледат на кръв..

# 689
  • София
... макар че тия мъжкари , ако са на едно място се бият или най-малко се гледат на кръв..

Ха,ха! Значи не само у нас е военно положение  Mr. Green! Вчера като взе нещо да се тресе и тропа реших, че става земетресение. А то Мъро и Мацо се бият под вратата и тя се тресе. Процепа отдолу вече е толкова голям, че им минават лапите. След някоя друга година толкова ще са изкопали, че и целите ще минават  hahaha.

Елица, скорошно оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт