Любители на котки - тема 30

• 48 404
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Честит рожден ден на Жорко и на пухената топка Томасито!
margita.той Бекс на дължина почти настигна кака си зайка,но на дебелина скоро няма да го докара (то с тази енергия дето я има).
Месечинка,малкия алпинист и по стените се катери,но не мога да сваря да го снимам.
Тук е във вихъра на играта http://www.picvalley.net/u/2899/17659740381195300472125594355721 … PGJjCV6tTLHaY.JPG

# 661
  • София

Аз пък пропуснах рожденниа ден на Бени, който беше на 2.10. Ама тогава главата ми пушеше.....
И да се похваля - Бени са го включили в едно ревю на красиви котки, много се зарадвах  Mr. Green
http://www.flickr.com/photos/peter-gabi/galleries/72157622485445191

Честито,заслужава те го,голям е красавец Бени Hug

# 662
  • Costa Rica
Честито, напълно заслужено е! Hug

Честито на двамата рожденици!

# 663
Танче, това за килимчето е вярно - цапа се и трябва да се пере, но аз съм му намерила цака. От Метро ли, не си спомням вече откъде си купих от щанда за пластмасови изделия - една голяма кутия от прозрачна пластмаса с капак. Под голяма разбирай - правоъгълник, с размери около 1м х 30 см. , взех капака и го сложих върху чисто ново килимче, че предишното го бяха измърляли неспасяемо, а самата кутия я използвам, като летен басейн за костенурките да живнат и те малко на балкона, на шарена сянка с остров - къс от скала, който съм домъкнала , чак от Гложенския манастир  Crazy . Обаче съседите отдолу чак сега си остъклиха балкона, а кътът за хранене на моите калпазани е точно  в тази част на кухнята, и от кондензът, който се образуваше две години, зимата се скапваха всички килимчета, а сега нямам този проблем , вече е топло отдолу, само дето пластмасата ме дразни и оставих едно килимче за по-красиво, някак си по-уютно. Същата работа върши и някоя постелчица за хранене, от дървените, вчера пробвах и пак стана красиво. А без поднос не мога - при 4 малки, които имах доскоро, храната буквално първо се запазваше с натопени лапички в чинията, които определяха границите на всяко коте, едва  като поотраснаха се научиха да се хранят прилично и спокойно  newsm78 Къде сгрешихме с тези котетата не знам, но хич не слушаха никой Thinking Обаче сега имам най-послушното и то поне се опитва да ме слуша по малко...

За пластмасовите яйца от Киндер-сюрпризите си права - у нас са влезнали в употреба всички, като най ги обичат, когато им сложа парче от клечка или къс станиол, вътре да им подрънква, докато го търкалят. Топчетата, всички се изстрелват под секцията и от време на време, трябва да ги вадим с пръчка. А сред най-любимите играчки се нареждат пликчета, вързани на топка, защото са много шумкащи, плюшена играчка - засега се котира само "принцеса Персия" - бяла персийска котка  bowuu, с която се гушка вечерно време малкия и й мърка, след като я оближе. Но номер едно май си остават висулките от Gsm-ите които биват моментално отмъквани с целия телефон, в случай , че се оставят без надзор  Sick и кутията с клечки за уши, която е особено притегателна.

# 664
  • Пловдив
За клечките за уши .... не искам да се сещам като ги набарат и после, какво чистене ме чака мен  Crazy

Здравейте момичета, отдавна не съм писала ... Лекуваме се с Мъро - кристали в урината ... и така .. от напрежение, нерви и ангажименти не ми остава време за нищо ...
 ooooh!

# 665
Моите пък странно - не вадят храна от купичката си, а и двамата ядат от една, не им слагам отделно.
Имат си една голяма купа  с гранули да си мезят, когато почустват нужда, и чинийка за консервите и месото.
Вчерашните паучове от  Танчето ги излапаха  направо от плота, беше удоволствие да ги гледа човек как мляскат доволно  Laughing
И не мога да им схвана логиката на спане- на твърдо или на меко обичат да спят. Защото като че ли по равно време спят на диван или стол, и на паркет или плочки.

# 666
  • София
.. Лекуваме се с Мъро - кристали в урината ... и така .. от напрежение, нерви и ангажименти не ми остава време за нищо ...
 ooooh!

Ako са само кристали не е страшно и нашия Мъро си ги има от години. Въпросът е да не се залепят и да станат по-големи. А това става като не се дават гранули. Все пак при нас проблема е поне от 8 години, а не се е повтаряло запушването. Всъщност и Мацо по същото време беше запушен, но скоро не е изследван. Но и проблеми няма.

Теди, май обичат да редуват твърдо и меко  Grinning.

# 667
Честит Рожден ден на празнуващите и от мен  Hug

Теди, поздравления за конкурса. Кога ще знаем резултатите?

# 668
  • София
Thomasito, ЧЕСТИТ ДВОЕН ПРАЗНИК!
 bdbaloni

Ted_cat, повод за гордост си имаш! Честито!  Hug

Снимките с торти-котачета са супер! Simple Smile Да ти е жал да ги изядеш!  Mr. Green

*Devil* , бързо да оздравявате! Praynig

tania67, и за нашите малчугани никой не се обажда,.. В тези трудни времена на хората не им се дават пари и за животинки у дома Confused

Ето една "пееща" снимка на Принци:

Една "акробатична" (тук е малко котенце):

А Чейни е по хапването :

..... и по разходките на секцията  hahaha

# 669
  • София
Ето една "пееща" снимка на Принци:

Ах, че е сладък! Прави конкуренция на Нико по физиономия  Mr. Green!

# 670
Мда, черно- белите май имат артистични заложби  Mr. Green
 А това на Бени не е конкурс, по- скоро  е част от галерия с подбрани кадри.
 Във Фликр има много конкурси, и покани имам понякога за участие, но не ми е това целта и не съм се включвала. В един друг конкурс ме беше подкукуросала Таня да участвам и там с една по- бебешка снимка бяхме на 6 място от 300 снимки.
Бени си е сладур, но нямам амбиции за печелене на конкурси  Grinning 
Обичам котки със слно изразени черти, очи тип гримирани.... изразителна окраска.

# 671
newsm59  bigdance2 Честит рожден ден на Жирослав и половинка на Томас! Да са живи и здрави, палави  Mr. Green и много да те радват!

# 672
Някои са ходили на гости,а? Хммммммммм и аз щях ако бях в София, ама на не съм  Crossing Arms Но пък аз ще се похваля,че събота успях да се видя с братовчед ми. Бяха при майак и носеха котето и го намачках. Голяма сладурана и много послушна, къдото я сложиш там и си стои.

# 673
Аууу Диди, ако това търсиш, да те поканя малко на гости в София, да намачкаш и моите, че на мен ръце вече не ми останаха, не знам кой по-напред, всички се въртят и скимтят, че са гладни и ненагалени, докато запушиш едната уста, вече другата е отворена, докато нагалиш единия, вече другия ти се е качил на главата (в това число слагам и Мъжо, но него аз ще си го галя) Party А аз ако отворя една уста да  заскимтя, не знам, къде ще се изпокрият всички  ooooh!

# 674
Диди, котето е супер сладко  Hug И аз такова щях да си взимам но имахме малко проблеми с хората и се отказах в полза на сегашния ми бебок  Wink

Общи условия

Активация на акаунт