Любители на котки - тема 30

• 48 440
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Олеле, Диди, не ти завиждам  Confused

Делфина , със сигурност има близначка, дали не е някоя от котаните на Диди - черни са  Whistling

Новини около нас няма особени освен, че беборана вече лети като стрела и се катери на всякъде. На тумбака има само едно малко червено петно което напомня за операцията.

# 511
  • София
Голям бандит този Зоро Joy, приятен ден на всички любителки на малки и голями котки  Wink
http://www.vbox7.com/play:d9765685

# 512
# 513
Thomasito какъв тикър е станал Heart Eyes
И да ви покажа две от обещаните снимки Hug

# 514
На Томас явно му хареса патето  newsm62 Няма да могат да го разделят с детето  Whistling

# 515
*Didi_Hris* права си, на 1та снимка ли личи как си е застъпал ПАТИЦАТА и не я пуска...съска и не я дава, от няколко дена спи с нея...лошото е че я захапва за крака и я разкарва из цялата къща, като последно го видях отчаян да се мъчи да си я завлече в любимата мивка....ама без резултатно...тя по голяма от него  hahaha

Алфчо  Heart Eyes страхотен както винаги!

# 516
Любовта не подбира  Joy

# 517
  • In a surreal moment!
Ех, че хубави диЧа!!!
Аз пък да похваля моето мУмченце Боби - онзи ден хвана първата си мишка!
Има надежда за мързеливото ми олигофренче Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 518
Ех, сега видях Алфонсо! Страхотен е! Само за фотомодел  Laughing  Игуанчо да го снима редовно и по много!
Миг, честита ви мишка  Laughing Донесе ли я вкъщи да се похвали?

# 519
  • София
Много е хубав Алф! И Томасито! Най-добре патето да си стане негово, а не да се карат с детенцето  Mr. Green. За детенцето - новичко  Mr. Green

А аз да ви покажа четири сладкишчета, които подаряват приятели. На 2 и 1/2 месеца са, софиянчета.

Красавицата Рижка:

Палавата Пъструшка:

Нежния Чернушко:

И игривия Рижко/за съжаление не на фокус/:

Ако някой се интересува нека ми пише на лични.

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 19:49 от tania67

# 520
tania67, тези рижавите ми изглеждат еднакви  Thinking. Сигурна ли си че не си объркала бебетата  Grinning

Всички сам ного красиви. Даже и рижавата мома си харесах а този цвят хич не ми е любим за котка  Grinning

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 19:59 от kiara

# 521
  • София
И аз се влюбих в Рижка  Grinning. Даже се питах дали Мъро би я изтърпял  Mr. Green. А двете оранжевите са почти еднакви. И леко дългокосмести.

# 522
И аз се влюбих в Рижка  Grinning. Даже се питах дали Мъро би я изтърпял  Mr. Green.

И защо да не се изтърпят?
Първата седмица ще си поделят територията и после ще падне игра  Grinning
Колко е голям Мъро?

# 523
  • София
И защо да не се изтърпят?
Първата седмица ще си поделят територията и после ще падне игра  Grinning
Колко е голям Мъро?

Защото всъщност имам 2 котарака - на 11 и 12. Скарани от 7-8 години. Живеят в един апартамент, но разделени. Като се срещнат е страшно. Немислимо е да взема и трета котка, но като видя някоя и ми се иска  Mr. Green.

# 524
Момичета да ви попитам - има ли някоя от вас , която да гледа 2 или повече котки , да се обади, искам да я питам нещо на лични. Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт