Любители на котки - тема 30

• 48 394
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Аз от дете слушам подобни глупости от майка ми и баба ми - как заради котките няма да имам деца, как нямало да мога да обичам мъжа си....  глупости, та дрънкат!
Хм... newsm78 Абе тия бабини деветини все са тръгнали отнякъде...  Дали пък няма нещо вярно? Ами то като има нещо пухено и мъркащо в леглото, за какво му е на човек да се топли с мъж?!  Laughing

# 721

Аз да се похваля! Нарочно изчаках да мине известно време, за да съм сигурна - с намесата на хомеопата и взимането само на 1 капка от един продукт Кьорчо престана да уринира кръв.

Би ли споделила продукта, който е помогнал?  Praynig

# 722
Здравейте! Имам сиамец на 12 години и от два-три месеца забелязах нещо странно-пие си от урината Shocked Случвало ли се е нещо подобно с вашите любимци или пък дали може някой да ми каже каква е причината за това?Направо недоумяваме какво се случва с него Rolling Eyes

# 723
  • София

Аз да се похваля! Нарочно изчаках да мине известно време, за да съм сигурна - с намесата на хомеопата и взимането само на 1 капка от един продукт Кьорчо престана да уринира кръв.

Би ли споделила продукта, който е помогнал?  Praynig

Разбира се, но хомеопатичното лекарство се подбира в зависимост от нрава на котката, заболяването и емоционалното й състояние в момента на приема. Боя се, че и да имаш името на лекарството няма как да го приложиш на твоята животинка, защото това противоречи на принципа на хомеопатията един човек /животно/ - едно лекарство.

Мога да попитам майка за точното му наименование, ако все пак държиш.

# 724
http://ralkamralka.snimka.bg/animals/cherina.432141.15546795 ето това ползваме за глисти
http://ralkamralka.snimka.bg/animals/cherina.432141.15546796
http://ralkamralka.snimka.bg/animals/cherina.432141.15546797
не се вижда много за това ви пускам три снимки
и го давам на гладно и жадно и чак след два чеса и давам да яде и пие вода
и това се повтаря след 15 дни

# 725
Joy

Аз явно трябва да сменям мъжа  Flutter
Ами, май наистина се налага,  наместо да четеш глупави обвинения към котките, че причинявали полова безчувственост.  нали знаеш - няма ф... жени, има само нескопосани мъже...
Аз от дете се гушкам с котки, от 12-годишна всяка вечер си лягам със сиамец, преди това съм имала и други котки. Пък заради котките, нито съм стара мома, нито имам проблеми, които да се дължат , именно на котараците.
Въобще не тиражирайте тези измишльотини, понеже има достатъчно прости и суеверни хора, които , като го прочетат и ще се вържат. smile3537

# 726
Здравейте! Имам сиамец на 12 години и от два-три месеца забелязах нещо странно-пие си от урината Shocked Случвало ли се е нещо подобно с вашите любимци или пък дали може някой да ми каже каква е причината за това?Направо недоумяваме какво се случва с него Rolling Eyes
Обясни по-подробно какво прави котаракът, как точно застава и какво прави с устата си, защо мислиш , че си я пие, как разбра - пие или ближе - обясни!

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 21:57 от © Анка

# 727
не се вижда много за това ви пускам три снимки
и го давам на гладно и жадно и чак след два чеса и давам да яде и пие вода
и това се повтаря след 15 дни

Ралка, аз от цестал  не съм доволна... давахме го на кученцата, като бяха малки - чисти, но не предпазва добре... азипирин давах на предшната ми котка, а на тази давам празимек (изглежда азипирина не е популярен вече)... а това че се дава на гладно и жадно нетрябва да се забравя - макар че един вет се опитваше да ми развива теориите, че това нямало значение за цестал-а - било лекарство от ново поколение... дрън, дрън....

Ted-cat... утре ще взема оферта за храните, че приключвах период в работата и нямах време да мисля за нищо странично.

# 728
Цитат

Разбира се, но хомеопатичното лекарство се подбира в зависимост от нрава на котката, заболяването и емоционалното й състояние в момента на приема. Боя се, че и да имаш името на лекарството няма как да го приложиш на твоята животинка, защото това противоречи на принципа на хомеопатията един човек /животно/ - едно лекарство.

Мога да попитам майка за точното му наименование, ако все пак държиш.

Сигурно си права и няма смисъл, но за всеки скучай би ли питала ? Моите котаци, нали са полудомашни и пишкат навън, та чак онзи ден забелязах, че големия се изтърва на балкона и цвета не беше нормално жълт, а розовеникав..Нашата вет някъде е забила , а той е пълен дивак и не знам дали мога да го замъкна някъде другаде..

# 729
Обясни по-подробно какво прави котаракът, как точно застава и какво прави с устат си, защо мислиш , че си я пие, как разбра - пие или ближе - обясни!
        Той ходи до тоалетна в леген,в който слагаме салфетка.Забелязах,че след като се изпиша започва да си пие урината все едно е вода.Не е жаден,защото винаги има купичка с вода.

# 730
  • София
ar4ibar4i, мисля си, че е възможно в урината да има вещества, които му липсват и по този начин да си ги набавя.  Защо не се посъветваш с ветеринар?

Да ви се оплача - купих Петнил за моите, че да станат красиви като персийци  Mr. Green, но се заинатиха и не искат да ги хапват. Надробих в консервата, но Мъро избира храната. С нокът си хваща само 1 кубче, подушва го и ако няма съмнителна миризма го хапва. Така ме е яд! Не мога да си представя, че 2-3 пъти на ден ще се мъча да им давам без тяхно съгласие  Grinning. А другото лекарство за костите си го хапва като бонбон.

# 731
  • София
Таня, колко брои за Петнила?

Елица, непременно ще питам мама днес и ще ти кажа. Ние сме купили 5 вида лекарства и ги държим, в случай, че потрябват. Но и миналата година, и тази ползвахме един и същи вид.

Искаш ли за всеки случай на лични да ми опишеш що за коте имаш и доколкото е възможно какви симптоми наблюдаваш.

# 732
  • София
При нас преди, като давах хранителни добавки само насила, надушва ги от километри  Mr. Green

# 733
  • Варна
И Кетя никак не ги обича. Като и давах гранули с малцова паста ги мешах с останалите, делеше ги кюфтето Crazy Накрая в паничката оставаха само те. Единственото, което харесва са едни котешки сиренца, дето и вземам от кауфланд.

# 734
  • София
Моите по никакъв начин не мога да ги накарам да глътнат хапче, макар да съм го сложила в хапка, в рибка и т.н. Всичко се изяжда, а миниатюрната четвъртинка от хапче се изплюва. Само към Петнила нямат такова отношение. Тъй като го давах само на Дундьо, че на Кьорчо козинка не му капе, горкото все искаше и на него да давам и ме гледаше учудено защо пък ги деля, нали уж ги обичам еднакво.

Общи условия

Активация на акаунт