СЕПТЕМВРИ-09'47 - Бебе на вратата чука, мама от нетърпение се пука

• 15 600
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Горска китка,честита ви принцеска Невена  Hugнека ви е жива и здрава,нека ви носи много радост и изпълни къщата ви с весел детски смях   love001 на тебе-бързо въстановяване  newsm51[/color]

# 226
Най-добри пожелания и от мен за новите мами Gorska kitka и Fyrty   bouquet   bouquet   bouquet

# 227
Честито на мама Горска Китка и от мен  Hug
Момичета някой може ли да ми каже колко струва епидуралната упойка в ТК или някаъде другате, просто информативно че съм се зачудила дали да поискам такава или не.
Има ли някоя от раждалите мами която да е била с такава да сподели за нея. Аз изпадам в някакви филми все пак ще ми е за първи път и незнам какво да очаквам та се чудя за нея, но има мами които казват че можело да се получат усложнения и не ми се иска да навредя на бебка все пак.......

# 228
Честита щерка на Горска Китка, да е жива и здрава и нежна като името си. bouquet

# 229
Честита радост на Горска Китка и Fyrty!!!Да са им живи и здрави малките бебоци и много да ги радват!!!

# 230
ЧЕСТИТО НА ГОРСКА КИТКА И FYRTY! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ!  bouquet

# 231
Честито на мама Горска Китка и от мен  Hug
Момичета някой може ли да ми каже колко струва епидуралната упойка в ТК или някаъде другате, просто информативно че съм се зачудила дали да поискам такава или не.
Има ли някоя от раждалите мами която да е била с такава да сподели за нея. Аз изпадам в някакви филми все пак ще ми е за първи път и незнам какво да очаквам та се чудя за нея, но има мами които казват че можело да се получат усложнения и не ми се иска да навредя на бебка все пак.......
Аз раждах в ТК с епидурална, но бях с избор на екип и не съм плащала допълнително за упойката. Аз не съм искала предварително упойка, но слава Богу доки без много да ме пита викна анестезиоложката и ме боцнаха. Не съм чела много за упойката, но си ме беше страх и щях да откажа, ако ме бяха питали предварително  Mr. Green
Но сега съм много доволна защото раждането ми беше безболезнено и много бързо се възстанових.

# 232
ЧЕСТИТА МАЛКА ПРИНЦЕСКА НА МАМА ГОРСКА КИТКА! ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА НЕЖНАТА МАЛКА ДУШИЧКА И ДА ДАРЯВА МАМА И ТАТКО САМО С ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ! НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!  newsm51
Между другото, днес щях да пиша, че тя ми се губи от полезрението нещо, а обикновено се включва по 2-3 пъти на ден... познала съм!

Весита, стискам палци малкото ви съкровище скоро да се оправи!  Hug
Ванина123, относно епидуралната упойка, моя доки е категорично против нея, тъй като те обезболява от кръста надолу и не усещаш контракциите. Ок, екипът ги вижда и ти казва кога да напъваш, но ти не усещаш силата на напъните си и, недай си Боже, ако бебето тръгна да излиза и ти не напъваш както трябва, може да започне да се задушава и да се наложи да го вадят с форцепс, което никак не е желателно, така поне той ми обясни. Препоръча ми други обезболяващи, които се слагат венозно. Тази информация имам аз, не съм компетентна, но доки така се изказа.

Лека и спокойна нощ на всички мамчета!  bouquet

# 233
Честито на Горска китка! Да ви е жива и здрава Невена!
kriskata  Незнам защо се бях заблудила че трябва да минат към два месеца за да се прави гимнастика. Иначе на Синди и аз имам гимнастиката и сега ще я отпочвам тия дни.

# 234
  • Варна
                      ЕЕЕЙ, браво на Горска Китка!
               Да им е жива и здрава малката Невена!  bouquet

# 235
  • София; Дружбето
Честито на мама Горска Китка и от мен  Hug
Момичета някой може ли да ми каже колко струва епидуралната упойка в ТК или някъде другаде, просто информативно че съм се зачудила дали да поискам такава или не.
Има ли някоя от раждалите мами която да е била с такава да сподели за нея. Аз изпадам в някакви филми все пак ще ми е за първи път и не знам какво да очаквам та се чудя за нея, но има мами които казват че можело да се получат усложнения и не ми се иска да навредя на бебка все пак.......
Аз раждах с епидурална и живот и здраве пак ще искам. Не виждам смисъла да се търпи, при положение, че може да имаш хубави спомени от раждането. Това дали ще усещаш контракциите или не зависи от дозата, която ти вливат. Аз не ги усещах, но слушах лекарите и не съм имала проблеми. Усложненията са толкова малък процент, че дори не виждам смисъл да се коментира Rolling Eyes Цената в Шейново е 300лв

# 236
бе вие може да се смеете,ама айде разяснете ми разликата между епидурална и спинална упойка  newsm78/ако воупще има такава де/само в мястото на постяване ли е  Thinking

# 237
само някоя куха,тъпа и дрънкаща от простотия мъжка тиква/глава де  newsm78/може да сътвори такава простотия  Thinking ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

http://www.vbox7.com/play:f7e1a05a

# 238
Честито на Горска Китка и Фирти! Бързо възстановяване на мамите! А бебоците много да ги радват!
Аз след обед издивях от седене в къщи и отидох на разходка. Та поне успях да си купя няколко памучни сутиени, дето са за тинейджърки. Остават ми само джапанки и съм готова за родилното.
В поне пет магазина проверих за този прах Сано, ама нещо никъде го няма.  Sad Ако може някой да ме светне къде мога да го намеря, но да не е в онлайн магазин.
Днес се намърдах във фризьорския салон, ей така без час, и успях да се подстрижа. Доста одряза мацката ама ще го преживея. Нямаше я маникюристката и не ми се висеше цял час да я чакам. Та утре ще свърша тази работа, че нали в събота съм на сватба и трябва да съм красива. Само се чудя какво ще облека с този тумбак.  newsm78 Дано поне е топло, че рокли имам подходящи.
Я родилите мами споделят за това как се възстановяват - коремчета, дупета и т.н.
Ладида имаш и от мен стиснати палци за утре и да не забравиш да се похвалиш бързо бързо  Hug
Лека нощ на всички! Приятни сънища и дано да няма будуващи  Praynig

# 239
Здравейте момичета... 

Честито на Горска Китка! Да им е жива и здрава малката Невена, много да ги  радва!

При нас нищо ново..
Не усещам никакви признаци, на пък искам да мина 15 и да съм спокойна за ученика, че и той изобщо не е готов за училище, само е подстриган  Laughing

Аз не мисля да избирам екип, дори още не съм решила в Шейново или в МД, както се бъзикам с милото - като тръгне беб да се ражда ще му кажа карай ме да раждам
Успех на ЛаДиДа утре!!!

Хубава вечер от мен   Hug

Общи условия

Активация на акаунт