Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 379
  • 759
  •   1
Отговори
# 15
Понеже дълго отсъствах от добричката тема, до скоро не знаех, че Спинки чака не 1 ,а цели 2 бебчета  Hug Спинки, знам че е гадно ,когато постъпват така с теб,но не се отдавай на мрачни мисли,ако можеш, бъди усмихната ,за да се чувстват добре и Ивчо и бебочетата !Желая ти леки последни седмици и леко раждане  Hug  bouquet

# 16
Спинки, дано намерите по-бързо разрешение на проблема! Наистина дълъг път май още трябва да извървим докато стигнем нормалните държави....Но.....ти си търси и отстоявай правата си!....И стискай краката, да мине и септември..........

Дано и Деси се оправи,че аман от болести вече...Но то с това време - само проблеми!

За ранобудните - малко матриал за очите:

В пълно бойно снаяражение - групата е на лице!

Рано дезертирала Синеочка, изневери ни с Любе, но ......всяко зл … а да ни я остави!

С единия фланг на масата

С другарчетата до мене

С новото другарче се снимах.....

Само се питам...не ви ли прави впечатление,че едно девойче с бяло-зелена блуза като цветарка е на всички снимки????От нея май други не са се уредили до фотото!!!!!!Ужас, да вземете да я накажете тази бяло-зелена другарка! Спинки, липсваше ми на срещата, да знаеш......

# 17
  • гр.Добрич
Цоци, стискамммммм

Много сте готини всички  Hug

Утре ще ви доразказвам историята с детската градина.

# 18
Цоцоланке, как без теб на снимките! Ако не беше ти дали щеше да има снимки въобще Grinning

Утре ще ви доразказвам историята с детската градина.
Дано да е с положителен развой!

# 19
Добро утро на всички !
То може за някои и добър ден да стана,но карай Simple Smile
Ето от мен по едно кафенце kaffeetrmker_2
Пусто гадно време, от 2 дни не съм изкарвала детето .Днес силно се замислям,дали да не направим едно кръгче в Кауфланд.Хем детенце на разходка, хем майка и напазарила Simple Smile

# 20
  • Добрич
Добро утро.  bouquet
Спинки, и аз чакам развоя на историята.
Цоци, мерси за снимките.

Деси се мъчи милата, боли я гърло, има още температура, но смятам, че като цяло е по-жизнена. Дано само не се разболее и малкият! Praynig

Тея-фея, добре си дошла отново!  bouquet

# 21
Tea - fea, нищо му няма на времето. Излизайте смело Wink...

# 22
  • гр.Добрич
Днес съм по-спокойна, ама то е от безсилие  Laughing

Сега да ви разкажа цялата история. Първоначално Ивчо беше приет в 8-ма, но мъжа ми не хреса мизерните условия и реши да търси по-хубава градина. Намерихме връзка за платената група в 27-ма и го записахме там. И в двете градини сме предупредили, че детето е с диабет, няма как да скрия, а не е и желателно. 8-ма почнаха още на 01.09 и ние не се бяхме обадили да го отпишем. Миналата седмица мъжа ми води детето при сестрата в 27-ма, за да и го покаже и помпата също. Тя обаче явно много се е уплашила и е надъхала директорката. Вчера са се обадили на мъжа ми, че отказват прием на детето, защото никой не поема отговорност. Всъщност идеята беше Ивчо да ходи нахранен и само да участва в заниманията до обяд, а после си го прибирам. Най-много да се наложи да му измери захарта 1 път, което е супер елементарно. Помпата и показахме повече за информираност, защото е срамота медицински лица да не знаят елементарни неща. На запад помпите са задължителни за деца, а тук има 20-30 за цялата страна.
Най-гадното в случая е, че тия от 27-ма се обадили в 8-ма и разказвали как детето правело припадъци, било с катетър. Абе изкарали го Франкенщайн. Директорката на 8-ма се притеснила и звъняла на мъжа ми да го пита какво му има на детето. Толкова е некоректно и точно това ме обижда.
Жалкото е, че не мога официално да подам жалба, защото детето се води на 2 места и сега излиза, че аз доброволно го махам от 27-ма, за да го запиша в 8-ма и няма как да вема официален отказ, за да ги направя на нищо.
Общо взето е това. По принцип нямат право да ми отказажат никъде прием, защото той има решение от ТЕЛК и се ползва с предимство по закон, но в действителност всичко се решава от човешкия фактор.

Не ми е проблем да си гледам детето, но вкъщи аз нищо не мога да му преложа. Детето си иска средата, пък и сами знаете, че в нашия град зимата няма къде да си заведеш детето.

Такива ми ти работи. Надух ви главата.

Ани, бързо оздравяване на Деска.

# 23
Дори, скъса ми сърцето Confused...Това е толкова гнусно, че нямам думи...Това не са педагози, а търтеи...според мен трябва да ги вдигнете на балон!!!

# 24
  • Добрич
Спинки, какво да ти кажа, направо си плачат за ... както се изрази Борето "вдигане на балон". Ако можем да помогнем с нещо - насреща сме Hug

# 25
  • Добрич
Добро утро Hug

Хайде на кафенцето  Wink

Спинки, просто нямам думи Shocked Shocked Shocked А директорката Георгиева , наистина ли се е пенсионирала от 27-ма ДГ?

Ануш, дано бързо да се оправи Деси Praynig Ние като се върнахме от почивка изкарахме гнойната ангина с децата, страшно гадно нещо, а налепи по сливиците си не съм имала поне от 25 години ooooh!

# 26
Zdraveite i izviniavaite za latinicata, no pisha ot chujd komputar. Spinki zabravih da ti kaja che v nashata grupa I b grupa na Ivcho vse oshte mu stoi tabelkata s imeto na shkafcheto i shkafcheto ochte ne e zaeto, dano da go priemat v 8-ma.

# 27
  • Добрич
Привет!   bouquet
Бързам да се похваля, взех си току-що изпита по кормуване от раз!!!  newsm44
За знаещите, изпитва ме Стефан Милев. Wink

Деси е по-добре, ура!

# 28
Eййй, Ани, честито! Леко и безаварийно осъвършенстване ти желая! Ако този Милев е един гологлав, значи и мен той ме изпитва и ме прекара покрай поне три кофти СТОПа из града Laughing

# 29
Привет и от мене!
ануш, честито!
Спинки, за пореден път - направи нещо!
Мами, моля за стискане на палци...В събота ми предстои изпит, пък не съм учила почти нищо... Удроу Уилсън, Рузвелт, Гражданска война, депресии разни #Crazy отде да я почвам  ooooh! Пък и  нямам настроение  Tired

Общи условия

Активация на акаунт