Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 452
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
Кви води, кви черпни Crossing Arms....По едно вино барем няма ли да пийнем Rolling Eyes

# 196
Ми   Blush  на диетка съм Бори!Но ще си помисля  за една чашка вино. newsm78

# 197
  • гр.Добрич
Мама пък все вика "Глътни си ракийка за по-бързо прибиране на матката" Mr. Green Е, как да откажа.

Весе, да са ти здрави рождениците.  bouquet

# 198
  • Добрич
То добре, че бяха балоните, иначе никаква украса нямаше да имаме  Crazy Аз толкова търсих нещо украсено и освен едни сигнални флагчета, за ограждане на мястото, където детските градини изнасяха програмите си, не видях. А флагчетата - то голяма украса  ooooh!

Веси, да са ти живи и здрави рождениците   bouquet

# 199
Ауууу, Спинки има бебетаааа!

Спинки, честито!

Страхотни имена сте избрали, да са ви живи и здрави! Всичко ми звучи нормално, важното, че децата са здравички! Целувки и на бати Ивчо!

# 200
Каква е тази черна хроника, с която участва Добрич по новините.....Катастрофа на непълнолетни на централен булевард.......

# 201
Страхотни имена сте избрали....
Изтървала съм...Дори, как се казват момчетата? Wink

Каква е тази черна хроника, с която участва Добрич по новините.....Катастрофа на непълнолетни на централен булевард.......
Моля ти се, че тъкмо се ядосвам тука на малоумните хлапета...Всеки ден минавам от там..Можеше да ме срещне Twisted Evil....Какви безотговорни родители, какви идиоти!!! цигани били....Боже, пази ми децата! На тази отсечка трабвя да има денонощно присъствие на ченгета, като е ясно за всички, че няма да стане...иначе можем да се праскаме с фуражката на челото и да говорим на "ти" на шофьорите, но когато стават такива неща никога няма катаджии.... Twisted Evil

# 202
И аз изтървах как се казват момчетата на  Дорето. Е ми не мога всичко да знам де.  Hug

# 203
  • гр.Добрич
Момчетата се казват Дамян и Боян - за всички пропуснали  Laughing

# 204

Наистина страхотни!

# 205

А за други - ЦРУ-то разбра от ноемврийската тема.......Там си писала по-рано, а? А тук - по-късно....хм.....

Синеочке, а кой е булеварда?

# 206
Вижте какво токущо прочетох и съм възмутена
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=407562

# 207
Синеочке, а кой е булеварда?
Изхода за Варна. Катастрофата е станала при невъзможност да вземе завоя към Грийн палас поради несъобразена скорост.

# 208
Еееей тука съм вече  Mr. Green
Честито на всички които са имали повод тия дни, а те са много, няма да ви изброявам, че да не забравя някой само на Спинки...

Да са ви живи и здрави Дамян и Боян, нека само да ви радват   bouquet  bouquet  bouquet

Срещата последно кога?

# 209
  • Добрич
От сутринта слушам за тая катастрофа. Има и смъртни случаи Cry http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=407654
Незнам какво да мисля вече. Как пък никой не направи нещо по този въпрос - Войната по пътищата? Как никой не можа да опази тези и други млади души от пиянски изцепки? А кой и как дава автомобил на тези хора? И не на последно място - къде е полицията? Няма ли да излезе най-сетне по пътищата и да работи там, където й е мястото?!

Общи условия

Активация на акаунт