Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 473
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
  • Добрич
01.10.2009 - 19:00 часа - Регал

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 18:22 от kemi

# 211
Синеочке, а кой е булеварда?
Изхода за Варна. Катастрофата е станала при невъзможност да вземе завоя към Грийн палас поради несъобразена скорост.
В другото платно е била, разбрах. Дървото е сцепено ...по-точно отсечено Confused

Креми, 01ви, но 10ти, маце Mr. Green

# 212
  • Добрич
Оправих го  Crazy То само това като съм сгрешила е добре  Laughing

# 213
Аз съм утре на родителска среща. Дано не ме ядосат много, че не знам как ще ме успокоявате Laughing

# 214
Значи затова по булеварда минаха две коли на пожарната т.е. едната беше от по малките  newsm78....

Мерси за инфото   bouquet

# 215
  • Добрич
С винце, Бори  Laughing

# 216
Ох, виждам срещичка сте замислили  bouquet
Детето ми - болно Sad Такава зла кашлица, от нищо не минава,второ сиропче смених, една седмица се влачи вече.
Лекарката изписа Бисептол, таблетки. Имате ли наблюдения?

Нещо ме гони есенна умора май в последно време Confused Никъде не ми се ходи.
На вас - приятно прекарване!

# 217
  • гр.Добрич
Нали довечера ще се срещате и сега мълчите. Ще чакам снимки.  Laughing

# 218
Дори, и ти почна като Цоцоланка Laughing

# 219
Нали довечера ще се срещате и сега мълчите. Ще чакам снимки.  Laughing

Те без бой нищо не казват.....Като комунисти са - от желязобетон.......Ти няма ли да ги навестиш? Да знаеш.....много ти се радвам на двете лентички...Честито за двойната! Растат ли юнаците?

Дори, и ти почна като Цоцоланка Laughing

newsm66 newsm66 newsm66

И все пак - очаквам след почерпка с една вода, Кеми да направи поне 2 снимки!

Синеочке, благодаря за уточнението за катастрофата......Мен обаче ме беше срам да питам и още нещо - този Грийн палас къде се намира...Може и да не ми отговаряш. Да не би да е Спортна среща от едно време?

Болните деца да се оправят бързо, че и аз гледам сега едно такова в къщи.....И хич не е приятно, но да минава там по-бързо и по възможност без лоши последици.......

# 220
  • гр.Добрич
Цоци, Грийн палас е бившата Спортна среща, срещу стария Зоопарк.

Аз още вървя на две сгъната и не мога да си развалям изградения имидж. Mr. Green Пък и нали съм още прясна, да не ме урочасат.

Снощи мъжът ми ходи за инфо до болницата, но лекарката явно е била нещо на криво, че почти нищо не му казала. Надявам се тази вечер да са добри новините. Ще информирамммм.

# 221
Хайде добро утро!
Уж не седяхме до късно ама пак сте изморени явно  Laughing
Някой да желае малко снимки http://lenkata84.snimka.bg/other/sre6ti4ka.370398.15185258 Другите са в Креми както се вижда по моите снимки  Grinning

# 222
Здравейте момичета , искам да попитам дали в града ни ще има коледен базар ? Видях , че другите съфорумки започнаха да се организират   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=432586.0  . Аз искам да се включа , с някое друго малко гобленче  и ако ще има да се активирам от сега .    Може би е много рано , но и приготовлението изисква време .   Приятен ден на всички .

# 223
kiraa, ще има, да...можеш да почваш с подготовката Peace...ние не сме към ДБМ

# 224
Ок започвам , даже  си изкарах архива с конци да видя с какво разполагам .  Благодаря .     

Общи условия

Активация на акаунт