Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 505
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Ани Честита Ви годишнина ! Да сте живи и здрави и имате много поводи за празнуване ! newsm51

# 511
Ани честита ви годишнина - още много години любов и разбирателство ви желая!
Ленка - браво на теб! Peace  И аз мисля тия дни да ги спирам още докато съм на диета , че да не кача много килца (надявам се да не кача изобщо де) Laughing

# 512
Честито на всички именници и от мен

един лек обяд от мен- днес беше първият ни учебен ден на ясла

# 513
Ани, честита годишнина и от мен! Дълги години любов ви желая!  bouquet  bouquet  bouquet

По молба на Диди-Деми пускам скромна почерпка. Днес у тяхната къща има много именници, да са живи и здрави, да се почерпим за тяхно здраве. Тя няма компютър та затова мен ме остави да се пържа над манджите........

Честито на всички празнуващи днес!  bouquet

# 514
  • гр.Добрич
Големи софри днес  Laughing

Честито на всички именници!!!

Ани, честита ви годишнина. Още много по толкова заедно.  bouquet

# 515
Много ядене днес ooooh!Чудих се да не съм влязла в готварския Mr. Green

Ленка,честито ти рожденичка!С молко закаснение Embarassed

Ани,честита годишнина!

Диде,да сте живи и здрави!

iyaneva,как се представихте в яслата?Поплакахте ли си?

# 516
Честито, честито, честито!!! На всички!!!
Че да не забравя някой  Wink

Краси, при всеки е различно. Аз като ги спрях почнах много да ям и се заседях вкъщи и затова напълнях, качих 15 кг  Rolling Eyes Ама сега за около два месеца и половина свалих 10кг, без диета, да се надявам да не си ги върна зимата  Praynig

# 517
  • гр.Добрич
Всички сте преяли, не можете да се сгънете пред компютъра май. Laughing

В Кауфланд вече са пуснали коледните украси.

# 518
Аз лично ударих едно винце и сегаааа  Crazy Crazy Crazy Party Party Party

Те украсите отдавна ги пуснаха  Simple Smile Аз нали съм комшийка на Кауфланд, редовно му ходя на гости  Laughing Дори къта с украсите е любим на Хрисито  Laughing

# 519

iyaneva,как се представихте в яслата?Поплакахте ли си?

вчера беше до обяд, плака малко, като ходих да си я взема , че и се спеше. Като я водя  неплаче, но ще видим днес дали ще заспи  там Sad , ако не пак ще я вземам, но по- добре да стои цял ден.

# 520
Здравейте. Една моя колежка ми каза какво е станало с Карпузов. Както мажел някакъв таван и въпросният таван му е паднал върху него. Поне такава информация имам.  newsm78
Моя син нещо понакашля сутрин малко все още и от вчера от следобяд след като е станал от сън в градината  е и с дрезгав глас, като се изкашля дрезгавината поизчезва малко. Днес го изпратих на градина, защото щели да им правят снимки за някакъв календар на градината, но утре мисля да го спра от градина и вече ми разписа молбата шефа за отпуск до края на седмицата,. Обикновенно занимавам майка ми да го гледа (защото се притеснявам, тъй като не съм на постоянно място на работата ми), ако се разболее, но сега тя днес отиде за 2 дни на село и незнам кога се връща. Сигурно ще ми мърмори майка ми задето съм в отпуск, а не сме завели Виктор при тях, но  ще и мине.
Такива работи около мен.
Успешен ден на всички  Hug

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 13:23 от veselina112

# 521
  • Добрич
В детските градини и ясли защо няма парно вече втора седмица? Или е само в нашата градина?
Сутрин ми се струва хладно в занималните, колкото и да пускат разни духалки.

Веси, дано се оправи бързо Виктор. 

# 522
В нашата градина и ясла имат парно. Май от миналата седмица още...не помня точно, но веднага след като застудя...

# 523
В нашата градина (8-ма до училище Славейков) уж има парно, но ми се струва студено . newsm78

# 524
Мойта щерка не е на ясла ама две от приятелчетата ходят в тая под Звезда, не я знам как се казва ама там отпреди две седмици имат. Знам, щото ходихме да взимаме едното другарче  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт