Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 458
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
  • Добрич
Абе, Краси, голяма съм ЪФСЪ  Embarassed.. имаш си рожденник днес.

Честита 5- годинка на Гого!!!
Да ти е жив и здрав, много щастлив, весел и безгрижен!

Хубав празник!!!   bouquet

# 571
Краси, жив и здрав да ви е Габриел!!! За теб   bouquet

Хем си написала, ама кой да види.... Hug

# 572
  • гр.Добрич
Краси, честит ти рожденник!!!  bouquet

# 573
Краси,да ти е живо и здраво порасналото момче!

А,за срещата аз май съм за Сплендит Laughing

# 574
Краси, жив и здрав да ви е рожденника   bouquet
И аз май съм за Сплендит, както кажете...

# 575
Момичета, много се иzвинявам, че ви нахлувам темичката, макар, че съм бивша Добричлийка Wink
Имам една голяма молба. Търся добър гинеколог в Добрич. Става въпрос zа съвсем обикновен преглед, не е нещо с репродуктивна цел.
Благодаря ви предварително.

# 576
Краси, честит ти рожденник! 5 г. е сериозна възраст - да ти е живо и здраво момчето, много да те радва и да стане батко в скоро време!  bouquet

# 577
  • Добрич
Честито ти рожденник Краси! Да Ви е жив и здрав Гого! Това е специално за теб   

# 578
Благодаря на всички ви за пожеланията .  bouquet
perla  - доста е трудно това с препоръчването на д-р  -едни са доволни от един ,  други от друг .И винаги когато питаш някой за определен д-р  ще чуеш и положителни  и отрицателни мнения. Аз ходя при Стоилов , но доста от момичетата тук не са доволни от него. Wink

Айде и аз да не остана назад - Сплендид! Peace  а ще запазваме ли места? newsm78
Лека вечер на всички!

# 579
Момичета, много се иzвинявам, че ви нахлувам темичката, макар, че съм бивша Добричлийка Wink
Имам една голяма молба. Търся добър гинеколог в Добрич. Става въпрос zа съвсем обикновен преглед, не е нещо с репродуктивна цел.
Аз мога да ти препоръчам д-р Милена Николова във Първа градска поликлиника. И двете бременности ходих на консултация при нея и майка ми ходи при нея и много сме доволни и добре работи. Иначе незнам дали се е върнал д-р Инджиев от Германия във Вивата работи. Той също е добър лекар. Аз при него раждах първия път и съм много доволна. Голямо внимание ми обърна , не мога да кажа нищо лошо за него. Страшно добър лекар. Може да отидеш и при шефа на Родилното отделение д-р Йорданов, той май имаше кабинет във х-л Добруджа, ако искаш на някой от тези лекари координати, имам телефоните. Пиши ми на лични.
Кажете нещо за срещата. КЪДЕ, КОГА И В КОЛКО ЧАСА ?

# 580
Добро утро!
За срещата - четвъртък, 19часа, Сплендид...предполагам, че нямма да има нужда от запазване на маса. Нямам път натам.

# 581
Добро утро!
За срещата - четвъртък, 19часа, Сплендид...предполагам, че нямма да има нужда от запазване на маса. Нямам път натам.
Peace

# 582
  • Добрич
Честит рожден ден на Гого /на патерица/!
Много здраве и щастие!
   bouquet

# 583
Перла,радвам се да те видя и тук!  Hug Не знаех,че сме градски. Аз бих ти препоръчала д-р Милев,приема във Втора градска поликлиника,ако решиш нещо ще ти дам и личния му моб.тел. Той е много добър диагностик,много мил и готин доктор. Първата ми извънматочна бременост я видя още на 2 седмица,съжалявам,че и втория път не отидох при него.Тогава ходих при Николкова и едва не умрях,понеже 2 месеца не можа да разбере,че е извънматочна отново. Не съм доволна и от Йорданов, той ме оперира след първата извънматонча и ми каза че няма проблем да забременея пак месец след операцията и аз му се доверих. Така стана 2-ра извънматочна Sad
Така че моя избор е само д-р Милев, при него си следих 3-тата успешна бременост и съм супер доволна от всичко.Единствения проблем е,че той има много пациентки и трябва да се подготвиш да чакаш поне час .

# 584
  • гр.Добрич
Темата за гинеколкозите е дълга и сме я обсъждали много. Само ще кажа да не ходи при Димитров, Стойчев и Попова - пъни некадърници.

Общи условия

Активация на акаунт