Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 467
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Сиси Кеч Joy...ей на това му се вика диско Laughing

А дали тоя грип може да се блокира с инуностимуланти? newsm78

Ами кобкото по-здрава имунна система, толкова по-добре...И студ...Нека да е студ и да измре гадът Twisted Evil

# 556
  • гр.Добрич
Добро утро и от нас. Егати студа. Ивчо иска да излизаме, но вятъра е много силен. Отделно нищо не ми става от предишните дрехи. Трябва ми шопингггг.

Ленка, след твоите софри снощи, моята направо ще се изгуби. Момичета пийнете по едно винце заздравето на моето именяче Дамян.  Wine Glass

# 557
  • Добрич
Привет от мен  Laughing
Ще чета, че много имам да наваксвам и така ще пиша.

Спинки, да ви е живо и здраво момчето-имениче   bouquet

# 558
Честит ден на народните будители!

Спинки, честито ти именяче!.....А какъв имен ден е днес?

# 559
Спинки, да ти е живо и здраво именничето ( разрешавам ти да ползваш моята софра  Laughing)   bouquet  bouquet  bouquet

Аз незнам дали съм била родена ама поне песента знам  Grinning

# 560
Спинки - честито ви именяче - да ви е живо и здраво и всички вие около него. Peace
Кеми - радвам се да те видя .  Беше ми домъчняло вече. Wink

# 561
Привет от мен  Laughing

По-правилно е да се каже - ще точа лиги по снимките на Ленка и ще слушам песните на Цоцоланка....Че то писано - почти няма........Е да.....ако не си прочела всичко за свинския грип - тук ще се доинформираш......

.А какъв имен ден е днес?

Св. Безсребърници Дамян и Козма

Спинки, честит ти малък именяк!

# 562
Добро утро ! Аз в интерес на истината вчера се чудех кога Дамян на Спинки има имен ден, поне да бях влязла в нета щях да се осведомя !
Спинки макар и със закъснение да ти е живо и здраво момчето - именниче !
Аз от днес съм пак на работа. Виктор още понакашля малко и сега е при моите родители до края на седмицата , да се доизлекува, пък за другата седмица ще видим дали да го пусна на детска градина.
Какво решихте за среща тази седмица, май  доколкото се сещам от предишните странички на темата ?  newsm78
Успешен ден на всички !   bouquet

# 563
Добро утро!
Не съм проверила още за кръчмата до театъра дали работи вече, но гледам, че Моцарела е с нова премяна. Ако искате там да се срещнем...

# 564
  • Добрич
Привет от мен  Laughing

По-правилно е да се каже - ще точа лиги по снимките на Ленка и ще слушам песните на Цоцоланка....Че то писано - почти няма........Е да.....ако не си прочела всичко за свинския грип - тук ще се доинформираш......

Ленкините почерпки са екстра, постарало се е момичето  Laughing А за песните на Мама Цоци мога да кажа, че бях някъде 6-ти клас като ги слушах. Имам ги и на плочи  Laughing
За "свинския грип" /вбесявам се като чуя тази дума/ няма да коментирам, медиите си вършат работата по въпроса. Дори се чудя вече, дали да не си изхвърля телевизора.

Друго какво да кажа. На среща сигурно ще дойда, за да си взема крушките от Геомар  Wink и да ви видя. Всъщност колко ще бъдем? В Сплендид не сме ходили скоро  Sunglasses

Честото на всички празнували на патерица. Да сте живи и здрави   bouquet

КрасиHug

# 565
Отчетете се как върви понеделника в Добрич.....

# 566
Отчетете се как върви понеделника в Добрич.....
Мамо Цоци при нас е СТУД . Поне на мен ми е много студено ! Незнам какво ще правя като зафучи големия сняг.... Сигурно ще дзиндзирикам Hug

# 567
  • Добрич
Добър ден.
Малко се постопли най- сетне. От сутринта мръзна, но сега малко ми се затопли душичката.
Иначе нищо ново.

# 568
  • гр.Добрич
Цоце, как да върви, както беше неделята, така и понеделника.

Боре, Бохемито май няма да отваря.

# 569
Давайте предложения за място на срещата тогава.
Кеми каза Сплендид
Борито    - Моцарела.
Спинки как са бебоците?

Общи условия

Активация на акаунт