Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 383
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
  • Добрич
Момичета скапа ми се настроението. Днес или утре влизам в болницата, защото разкритието ми се е увеличило. Вкъщи няма как да лежа постоянно, то е ясно. Sad
Ох,  миличка, съжалявам да го чуя.
Настрой се положително, въпреки всичко!
Стискам ти палци да удържиш колкото може повече фронта!!! Praynig

# 61
Честит празник на всички ученици и родителите им.Успешна година.  bouquet
Спинки - съжалявам да го чуя , но силно се надявам  да устискат още малко бебчовците. Praynig
Ани оправи ли се Пепи?

# 62
Спинки дръж се и бебоците да не бързат още. Дано всичко да е наред и да удържите още малко положението. Ако трябва няма да мърдаш въобще от леглото.... newsm10
Уфффф.... днес навъртях голям километраж пешком. Сутринта до детската градина на Виктор, после обратно до вкъщи, после до училище Славейков да изпратя първокласничката, после до майкини на бул. ,, Русия ", после до Социални грижи да подам декларация за еднократната помощ за първокласник, която ще получим другия месец по картите с детските, после до Кауфланд и после до вкъщи (блок Толбухин до Райфайзен банк и банка Пиреос)...... Сега ме болят краката , ама сега почивам, че след малко ще ходя до 8 градина да взема малкия.  Hug Въобще натоварена програма днес. Голям фитнес по  ходене му ударих днес newsm39

# 63
  • гр.Добрич
Довечера влизам в болницата, пък каквото сабя покаже.

Ивчо днес стоя 2 часа в детската и се спукал от рев. Сега искал на училище.  Mr. Green

# 64
Дори, всичко ще е наред! Hug

# 65
  • Добрич
Ани оправи ли се Пепи?
Почти. Simple Smile Смятам в четвъртък да го заведа вече на градина, само да нямам някоя изненада утре. Wink

Спинки, кураж! Всичко ще е наред, ще видиш!

# 66
Видяхте ли? Tired
http://www.focus-news.net/?id=n1259502
Ами нашите деца?
Как може под протекция на кмета да се случват подобни абсурди?! И това новоизлюпеното, "Галилео Галилей", където ще се учат пет деца, при условие, че е частно, защо не си намери нова, модерна сграда?  newsm78
Най - тъжното е, че Добричка община превръща нещо толкова светло, каквото е образованието на децата ни, в бизнес #Cussing out

# 67
А той по каква причина не ги е пуснал, защото в новината това не се споменава....

# 68
  • Добрич
А той по каква причина не ги е пуснал, защото в новината това не се споменава....

Според него са длъжни да искат съгласието му.

Явно са го решили, без да се интересуват от мнението му.

Четох, че това били най- хубавите стаи.

А и изглежда частното училище трябва да е на центъра...

# 69
  • Добрич
Цитат
А той по каква причина не ги е пуснал, защото в новината това не се споменава
....
здравейте и от мен,днес в интервю за радио добруджа казва че  тези 4стаи трябват на училището за техните ученици,според БОЖАН Пейчев ако се предоставят тия стаи на частното училище той трябва да изготвя нови графици и нови смени на учениците
искам да ви попитам нещо 25 септември ще бъде ли почивен ден
благодаря предварително за отговорите

# 70
  • Добрич
В детската градина на Жени вече сложиха съобщението, че ще работят на 26-ти, а ще почиват на 21-ви, 22-ри и 25-ти. Официално е почивен ден, но ако ти работиш в частна фирма, не се знае...

# 71
  • Добрич
мерси Вела,работя към статистическо бюро Добрич,централата ни е НСИ София,и все още нашето ръководство не е наясно дали само общинските почиват или всички

# 72
  • Добрич
25-ти септември от миналата година е официален празник за град Добрич. За този месец, Добрич има с 1 ден по-малко работни дни.

Спинки, стискам палци всичко да е наред  Praynig  Hug

# 73
Добро утро!

Аз мисля, че миналата година 25-ти беше обявен еднократно за почивен ден, т.е. важеше си за миналата година. Тогава получихме уведомително писмо от Общината за това. Трябваше да уведомим и нашата централа. Досега щяха да го обявят някъде, не мислите ли. Той си остава официален празник, но присъствен ден. Почивен ще е за Общината и училища и детски градини според мен.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 07:34 от МамиБлю

# 74
Добро утро!
Аз съм без интернет от 10 дни и още поне месец ще е така.Започнаха саниране на целия блок и първото нещо което падна бяха кабелите за нета SadКрадваме от тук там безжичен,но той е с таково качество,че с часове отваря една страница и аха да стане изчезва.

Спинки,дано всичко с бебетата да е ок Praynig

А,за частното училище в базата на държавното,нямам думи.....Вчера пуснаха подписка,но дали ще помогне не знам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт