Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 403
  • 759
  •   1
Отговори
# 90

А за работещите, които са от Добрич - за нас няма ли някакво намаление? За да можем духом да сме с празнуващите?????

Честито да ви е! То както е тръгнало ще забравите,че сте работещи момичета......

Хубав ден, момичета!Специално за вас - http://vbox7.com/play:e60ec606

# 91
здравейте Simple Smile
можете ли да ми препоръчате детски ортопед Simple Smile

# 92
В Добрич няма. Повечето педиатри препоръчват Райков - Варна.

# 93
# 94

Имаш ти някакви връзки с правителството, ама не си признаваш Laughing

# 95
  • Добрич
Имам, с космоса  Joy

# 96
Кеми не с космоса, а с космонавтите  Simple Smile Wink

# 97
# 98
Доколкото знам 26 септември /събота/ ще бъде работен ден, ще отработваме 21 понеделник

# 99
Аз междудругото не съм чувала в София, Варна или Пловдив напр. да почиват на дните на градовете си...не знам за по-малките...Като цяло става адски неудобно работиш два дена, почиваш, пак работиш...дантелена работа...Считам го за ненужно, но като кажат ще почиваме, какво да се прави Laughing..

# 100
  • Добрич
Във Варна обявяват техния праник на града /150ти август/ за официален на Община Варна и не работят. Друг е въпросът, че тази година се падна събота.
В София не им дават този ден /17-ти септември/ за почивен.
За Пловдив, доколкото знам, техният празник на града е 6-ти септември, а той вече е обявен за официален за България.

А що се отнася за 26-ти септември, няма как да го дадат почивен, понеже се отработва 21-ви.

# 101
Добро утро !  Успешен ден на всички !  bouquet

# 102
  • Добрич
Добро утро.  bouquet
По повод празника на Добрич, аз пък смятам, че може даже да го обявят за национален  празник.
Трябва да се празнува, че Южна Добруджа се връща в пределите на България, нали така. Wink

Съобщение:

Д-р Монева (мамолог от София) ще преглежда на 24 и 25 октомври 2009 г.
За справки и записвания: 82 99 27 Иванова - вечер

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 13:57 от ануш

# 103
Честит ни края на работната седмица!
Сряда е далееечее Whistling
Приятна почивка на всички, които ще почиваме!

# 104
Момичета, имам нужда от широки спринцовки /Нурофен, Панадол/. Ако някой има излишни би ли ми ги оставил на барачката за хамбургери пред входа на р-нт "Добруджа" или просто да се видими и да ми ги даде?
Весели празнични и почивни дни!
ануш , особено те подкрепям за Присъединяването на Южна Добруджа за национален празник!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт