Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 420
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
Най-добрите торти според мен и с най-голямо разнообразие  са от сладкарници "Неделя".

Crossing Arms Crossing Arms Crossing ArmsА къде беше ти като питах аз на срещата за торти в Добрич? А? Избяга на концерт и не можа да ми кажеш и на мен за това местенце!!!!!!

Тогава аз поръчах в поликлиниката, кафето отпред - хареса ми цената, при мен и 2 бр. торти бяха, като се сложи,че лятото съм скептично настроена към захарните изделия - ме устроиха идеално. Всяка ми излезе около 20 лв. Казаха ми после,че били вкусни, повече тази на Йоан обаче....На Оникс са тортите.....

Как се подготвя града за утре? Роми, ромки и малки ромчета ще има ли он-лайн?

# 121
Най-добрите торти според мен и с най-голямо разнообразие  са от сладкарници "Неделя".

Crossing Arms Crossing Arms Crossing ArmsА къде беше ти като питах аз на срещата за торти в Добрич? А? Избяга на концерт и не можа да ми кажеш и на мен за това местенце!!!!!!

Whistling

Как се подготвя града за утре? Роми, ромки и малки ромчета ще има ли он-лайн?

За вдругиден, Цоци Wink...Със сигурност сравнено с вчера, балоно-продавачите ще са 10торно повече...8лв. един грозен лъскав кич Crossing Arms..но за децата е най-прекрасният балон Heart Eyes Crazy

# 122
Благодаря Ви.Ще поразгледам предложенията.

# 123
  • Добрич

Тогава аз поръчах в поликлиниката, кафето отпред - хареса ми цената, при мен и 2 бр. торти бяха, като се сложи,че лятото съм скептично настроена към захарните изделия - ме устроиха идеално. Всяка ми излезе около 20 лв. Казаха ми после,че били вкусни, повече тази на Йоан обаче....На Оникс са тортите.....

Видя ли, Цоци, направи добре, че ме послуша  Wink
А на 25-ти ще ти направя снимки  Wink Вече имам и нов апарат, не че имах нещо против стария, но и този прави хубави снимки.

На Кристи тортите са хубави, но не толкова, колкото на Оникса. А пък и Кристи прекаляват със сметаната.

За Неделя не бях чувала, че има в града, при следващ случай ще се възползвам. Благодаря, Бори за инфото  Simple Smile

# 124
Всъщност нямаме сладкарница Неделя, но от Бакарди пращат поръчката във Варна...

# 125
Скъпи ли са тортите на Неделя, които поръчват на Бакарди?

# 126
Общо взето са по-скъпи. Зависи какво представляват и от размера. Детските се движат от около 26-27лв. до към 50лв. Rolling Eyes...По мой вкус нямат нищо общо с Кристи, Оникс и т.н....В Бакарди имат каталог...ето този

# 127
Общо взето са по-скъпи. Зависи какво представляват и от размера. Детските се движат от около 26-27лв. до към 50лв. Rolling Eyes...По мой вкус нямат нищо общо с Кристи, Оникс и т.н....В Бакарди имат каталог...ето този

Мерси МамиБлю.Има много интересни предложения.Най-ми хареса къща гъбка  Blush

# 128
  • Добрич
Всъщност нямаме сладкарница Неделя, но от Бакарди пращат поръчката във Варна...
Разбрах, Бори  Simple Smile Исках да кажа, че не знаех, че могат да се поръчват някъде в града. А за цените - те и на Кристи не са много евтини.

# 129
Предлагам на следващата среща - Синеочка поръчва и плаща от Бакарди торти, всички останали - ядем.....Бартер....Няма да я оставим сама да се мъчи със сладкото, я......

Объркала съм се малко с датите....Ама Кеми да не обърка какво да снима - това е по-важно......Пък и да се изфука с новото фото.....

# 130
  • Добрич
Няма да объркам, споко  Wink Ама да се фукам - не ми е в природата. Нали аз си го харесвам, другото не е важно   Wink

И с малко закъснение - янка милкова, добре дошла при нас   bouquet Кажи нещо повече за себе си  Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 19:23 от kemi

# 131
 babyВ момента се наслаждавам на най хубавото нещо в живота майчинството макар че в тази криза с бебе  Sad Имам дъщеричка Виктория на 11 месеца в общи линии е това baby

# 132
янка милкова   Добре дошла!  bouquet
И такаааа Цоци тъкмо е споменала за следваща среща и аз това и чакам  Laughing Искате ли другата седмица да направим една , та да се видим- ние се забравихме. Thinking Ако сте съгласни  пишете кой кога е свободен. Peace
Всички са поканени- заповядайте !
Какво стана с Ленка-много отдавна не се е включвала? newsm78

# 133
Предлагам на следващата среща - Синеочка поръчва и плаща от Бакарди торти, всички останали - ядем.....Бартер....Няма да я оставим сама да се мъчи със сладкото, я......

Брееей, ама че го измисли Crazy...аз поръчвам, но не плащам Mr. Green

И такаааа Цоци тъкмо е споменала за следваща среща и аз това и чакам  Laughing Искате ли другата седмица да направим една , та да се видим- ние се забравихме. Thinking Ако сте съгласни  пишете кой кога е свободен. Peace
Всички са поканени- заповядайте !

Навита съм!...кой ден си бяхме избрали за ден на таткото?!?..вторника или срядата newsm78

# 134
Ама Бори - без концерти нали и отначалото докрая   Wink  За ден когато кажете- незнам другата седмица кога ще са тренировките на малкия но най-много да позакъснея малко. Peace

Общи условия

Активация на акаунт