Предпразнична 25-то Септемврийска ДОБРИЧка тема (61)

• 27 452
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
Хей, Дори, здравей Hug
Добре звучиш! Радвам се за бебоците! Ще пораснат силни и смели Hug
Пък на среща вече те чакаме с двойна количка Wink

# 181
  • Добрич
Дори, привет!!!  bouquet
Радвам се да те чуя.
Дано всичко е наред с вас!!!

# 182
  • Добрич
Ей, Дори, днес между всичко друго и за теб си мислех, дали вече не си излязла. Радвам се, че сте добре с бебоците  Hug

Гледам предложенията за място. Вярно, че и Регал-а става, но не сме се сещали досега за него. Какво ще кажете?

# 183
Дори, да сте живи и здрави !  Hug   bouquet  Много се радвам за вас ! И на мен ми е мечта за близнаци -момченца Simple Smile нали си имам вече момиченце Simple Smile

Момичета, можете ли да ми помогнете? Трябва ми телефон на социални грижи  Rolling Eyes Днес ходих да си взимам декларации за детски ,но нали съм отвеян мозък,забравих да питам нещо много важно. Моя мъж е на борсата от 2-3 месеца и сега от къде да изкараме неговите доходи,за да направя сметките .... newsm78 Много съм се издухала... ooooh! забравям да питам важни неща !

# 184
  • Добрич
Специално за Мама Цоци /късно, поради технически причини/: Тук

# 185
  • Добрич
Момичета, можете ли да ми помогнете? Трябва ми телефон на социални грижи   Rolling Eyes Днес ходих да си взимам декларации за детски ,но нали съм отвеян мозък,забравих да питам нещо много важно. Моя мъж е на борсата от 2-3 месеца и сега от къде да изкараме неговите доходи,за да направя сметките .... newsm78 Много съм се издухала... ooooh! забравям да питам важни неща !

В този случай се представя трудовата книжка, за удостоверяване на датата на освобождаване. Ако е с право на обезщетение от БТ, те предоставят данни по служебен път за плащанията, които извършват.

# 186
Здравей Спинки!Много се радвам , че всичко с теб и бебоците е наред!  bouquet

За срещата в четвъртък ли остава?а за мястото нямам претенции! Peace

# 187
Специално за Мама Цоци /късно, поради технически причини/: Тук
Тоз град как не се издигна в облаците заедно с балоните, не знам Crazy

За срещата:
Четвъртък - Регал - 19часа
.....

Диди, квартално е за теб, само да не си дошла Laughing

# 188
Спинки,радвам се,че сте добре Laughing
Теа,телефона на социални е 66 77 39

# 189
Мари,Кеми, мерси много момичета !!!  Hug  bouquet

# 190
Здравейте, аз от вчера на сам празнувам рожденни дни. Моята дъщеря Християна имаше вчера рожден ден, днес пък е рожденния ден на мъжа ми.   smile3510 newsm59  newsm44

# 191
Кеми, най-сърдечно благодаря за снимките! Heart Eyes Да питам - тези балони - част от украсата на града ли бяха, или симпатични роми и ромки ги продаваха? Момичета, на срещата да почерпите една вода Кеми от мое име.

Ооооооо, Спинки....драго ми е да те видя......Сега близнаците да бъдат послушни и да наддават бързо - друго от тях не се иска....А на теб ти пращам цялата си положителна енергия и търпение - всичко ще мине и съвсем скоро ще сте си всички у дома.......

Веселина, честити празници у вашата къща! Много да те слушат мъж и дъщеря, да са живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet

На всички останали - спорна работа!

Къде се изгуби Вела?

# 192
  • Добрич
Здравейте Hug

Дори, радвам се , че вече си в къщи! Пожелавам ти бързо възстановяване! А за бебоците не се притеснявай , те бързо ще наддават - те са силни деца Peace. Казвам го, защото и Алекс беше в кувьоз , недоносен, но много бързо настигна връстниците си Hug.
[Четвъртък - Регал - 19часа[/b].....

Диди, квартално е за теб, само да не си дошла Laughing
ТАМ СЪМ Peace Laughing

# 193
Много съм се навила да дойда на срещата в четвъртък, само да не ми мине котка път. Hug

# 194
Дабро утро!
Веси - да са ти живи и здрави рожденниците!
Цоци - симпатичните роми и ромки ги продаваха! Laughing а за  Кеми - ще я черпя водица , то и аз ще съм на такова  и ще си правим компания  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт