Той е Царят, а ние..?

• 27 813
  • 386
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Моля се това да е пързалка и да не се случва такова нещо в днешни дни!  Praynig

Не е пързалка темата Confused Жената е редовна потребителка на форума и в няколко други свои поста споменава за отношението на съпруга си.
И аз ще те посъветвам като всички останали - не позволявай повече да те мачка така и се махай  колкото е възможно по-бързо!!!

# 46
Вземай си детето и се махай. Този човек не е наред. 

# 47
  • София
 А детето какво яде, като ти е спряла кърмата? И как няма да ти спре при системно недохранване! Знаеш ли колко изтощен ти е организма, за да се случи това?! И без да излизаш, можеш да звъннеш на горещите телефони за дом. насилие или закрила на детето, заключената врата дори ще ти помогне като доказателство. Нищо, че си без пари, ще ти осигурят адвокат. Незнам какво ще правиш, но направи НЕЩО, каквото и да е, за да промениш сегашното си положение! Какво мислиш, че ще направи мъжа ти, страх ли те е от него, посягал ли ти е? Защо въобще се съгласяваш с неговите условия, с какво те заплашва? ooooh!

# 48
Вече са ти го казали, но не можеш да си позволиш дори още ден при този т.нар. "цар". Днес те заключва, държи гладна и ти забранява да имаш приятели (не мисля, че е пързалка - дядо ми беше досущ същия, че и по-зле). Утре ще те пребива зверски, както теб - така и детето ти. За това се стягай и ако на теб не ти е мил живота и свободата ти, то поне заради детето си вземи прояви най-после малко характер и се махай от там. Чудя се как е възможно някой да се обезличи до толкова, че друг да командва живота му, че дори и кога се храни. Егати....  ooooh! ooooh! ooooh!

# 49
  • София
Това е нечовешко отношение. Потресена съм. Дано не се случва, но ако трябва да потърсиш спешно лекарска помощ  как ще излезеш от вкъщи. Този човек е болен човек и му трябва специализирана помощ.

# 50
  • В града на хумора...
Не йога ти трябва на тебе, ами адвокат по бракоразводни дела.

И аз това щях да кажа  Shocked

# 51
Стоя,чета,не вярвам и се чудя, ЗАЩО СИ ТАМ ОЩЕ??
Роднини нямаш ли? Братя/Баща/Братовчеди, нещо? Вземи си детето и се махай, това не е отношение на психически
стабилен човек Shocked Rolling Eyes той е луд! Това е маниакално поведение, и утре ще ти се ядоса,че си погледнала някой си /то кой ще е де/ и ще те удари, ще ти направи нещо...кой ще ти гледа детенцето?

# 52
  • Mediterraneo
Цар?! Не бих го нарекла така... Първо си помислих, че темата ще е за спънат откъм домакинска работа мъж- тип "Донеси ми пантофите, сипи ракия". Но тук става въпрос за нещо наистина страшно...

Родителите ти как приемат положението ти? Аз бих си събрала чорапите и гащите веднага  Stop

# 53
Ужас! Мъжът ти се изживява като цар, но е тъп комплексар. А ти ако имаш малко разум, утре вече няма да си там. Ако не обичаш себе си, обичай детето си и го избави от бъдещия кошмар, който го чака.

# 54
Мъжът ми се държи леко господарски вкъщи.

Леко казваш  newsm78 Значи да си стоиш заключена и без храна е леко, а? Ми ако беше истински лош - тогава какво?
Сама си си виновна, мила. Това не е 'леко господарски', това е семеен тормоз. Обърни се към съответните институции и дим да те няма, иначе не те виждам, честно.

# 55
Цитат
Мъжът ми се държи леко господарски вкъщи.

Господи?!(не съм набожна, просто нямам думи..) Колко е повече от това леко?? Четири страници-един съвет-бягай, спасявай се! Имах чувството ,че е средновековна история или от най-забутаните и зли по отношение на жените мюсулмански държави.. Не търси извинения за нечовешкото му поведение, а бягай, но преди това го осъди.
Искрено се надявам да имаш подкрепата на родителите си и близките си-ще имаш нужда...

Аси-едно и също изречение ни е направило впечатление..

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 21:23 от elica676

# 56
Той да не е турчин или зодия скорпион?

# 57

Българин, зодия лъв..Позволих си да прочета повечето от постовете на потребителката й в профила.

Цитат
Леле, наивни, не мога да повярвам!

По-горд, високомерен и недоверчив мъж от моя не съм виждала и чувала! Винаги на първо място е ЕГО-то, задължително с главни букви.. Посочи един недостатък в него и ще те залее с презрителен смях. Винаги е отгоре, винаги победител. Винаги когато нещо е трябвало да стане и се е провалил в начинанието, не го е свършил, то то е "защото така" "така съм решил" "моя си работа". Всяка работа, която трябва да се свърши, е "защо аз като има кой" "ти за какво си" "да бе ей сега" (ей сега = никога). Ако пък случайно го 'затапиш' получаваш мълчание и те игнорират, понякога с часове. Никога не чува съвет, дори когато ще прави за пръв път нещо, което ти си правил 1000 пъти..

Ревността и чувството за притежание няма да ги коментирам. Само ще спомена че неведнъж съм се оказвала заключена вкъщи и неведнъж ми е преравяно всичко - компютър, телефон, вещи, а никога не съм давала причина за нищо от това. Не дай си Боже някой приятел да звънне на моя телефон, а не на неговия!

Оставиш ли го и 1мин да се замисли и веднага се е сетил за нещо неприятно преди година-две и се е замислил и после с часове не се седи покрай него.. Но сакЪн да не излезеш от стаята, че кой знае за какво!

И най-важното, не бива даминават повече от 15мин без да му кажеш колко го обичаш и колко е Единствен и СТРАхотен.

..не че не е. Въпреки всичките тия (в момента ме е поядосал, нищо че спи), той е най-приятния мъж, когото познавам. Няма я лекотата, вятърничавостта на всички други. Знаеш, че засмее ли се, има защо, и това е достатъчно, за да оправи всичко. Усмивката е рядкост, затова пък е най-безценната. Да посегне да те погали - също. Не говори излишно, даже може би твърде малко, но по-добре, отколкото да не млъква. Честен е (надявам се) и може би точно заради гордостта си не се вплита в интриги, не лъже (само за дреболии и хич не го бива). За жалост никога не разбира какво причинява на другите, не може да отлепи достатъчно за дълго поглед от себе си, та да се постави на чуждо място. За сметка на това пък ако мине достатъчно време (месеци, години..) осъзнава, дори може и да се извини (лаконично). С две думи - прислужвай, глези, коткай, и е неповторим. Разкрещя ли се аз обаче откривам колко е неповторим и в грубостта си..

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 19:25 от elica676

# 58
Очевидно дамата има също такава нужда от психологическа помощ, както и цървулът. Друго искам да попитам - тук не чете ли някой социален работник, полицай? Явно тя сама няма да се реши да промени нещо, щом даже си задава подобни въпроси...

# 59

Айде сега - не пораждайте тема за произхода, а пък съпругът ми е скорпион, но гладни не ни е оставял   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт