Той е Царят, а ние..?

• 27 807
  • 386
  •   1
Отговори
# 30
 Shocked
Не може да бъде

# 31
  • Варна
И аз не го вярвам! Не мога да си представя подобен род отношение на мъж към мен.

Винаги съм смятала, че докато има жени, които се чувстват, като изтривалки, ще има и мъже, които да ги третират така. Двустранно е. В случая ми е особено жал за бебенцето Sad То какво е виновно, че родителите му са луди Sad
Така е! Щом му се позволява, защо да не се изгаври?
Това е някакво безумие!

# 32
Това звучи страшно.
Прочетох предишинте постове на момичето, направо не разбирам как е стигнала до тук.
И двамата имате нужда от професионална помощ, но този човек просто не те заслужава.

# 33
 #Crazy Нямам думи според мен ти не си наред,че седиш и търпиш това положение! Как е възможно да живеете така,потърсете професионална помощ  ooooh!

# 34
  • bulgaria
Момиче, земи се у ръце и бегай далече tantrum

# 35
Честно казано се чудя как са ти позволили да ползваш интернет  Rolling Eyes  Shocked Ще ти кажа да си събираш куфарите и да бягаш с детето. Но как, като те заключва  Shocked !!! Някой ден когато не те заключи отиди до някоя автобусна спирка, на репата се продават карти за телефон. Купи си една, намери телефон и звънни на приятелката ти да те очаква. Защото най-вероятно и до мобилен телефон нямаш достъп  Sad Вие в апартамент ли живеете?

# 36
  • София
Избягвам ама ще се намеся. \сега ти гладуваш а утре детето като мине на обща кухня и гладува как ще се чувстваш ти ? Като ти каже искам да ям, а ти му кажеш,че няма нищо как ще се почувстваш помисли? Как стоиш изобщо там бе жена ум имаш ли? Разбирам да те е задоволил със всичко нищо,че ти е до гъза и не ти дава сама да излизаш по-бих го разбрала, но да седиш гладна и да търпиш не мога да разбера. Дори пари да нямам в тази точно ситуация така и така седя гладна ще седя гладна някъде сама ама спокойна. Просто няма какво да загубиш в случая.

И да има такива случаи в 21 век не си мислете,че е измислица познавам лично такива

# 37
Как може да има такива идиоти в днешно време?

Koй от тях двамата е идиота?
Честно ли? И двамата. Винаги съм смятала, че докато има жени, които се чувстват, като изтривалки, ще има и мъже, които да ги третират така. Двустранно е. В случая ми е особено жал за бебенцето Sad То какво е виновно, че родителите му са луди Sad
съгласна. жестоко, невъзпитано, но факт. момичето трябва да се вземе в ръце, ако не иска да се съсипе и да обрече детето си на този ад

# 38
Изчезвай оттам, колкото може по- бързо! Подобен тип поведение граничи с някои маниакални състояния и не се знае кога ще се проявят. Щом така се държи с теб, представям си какво ще прави с детето Ви като порасне. Пази боже от подобни нещастници!

# 39
  • Sofia
Горкото детенце... Sad

# 40
Олелеее!!! Та дори и домашните любимци имат повече свобода от вас!!!!!!!! Ауууу!!! как така ще те заключва, ами ако се случи нещо с детето и трябва да го водиш на доктор (опазил ви Бог).  Praynig Praynig Praynig Помисли за детенцето  то "утре" ще започне да разбира .....да излиза и да си играе....... #Crazy
Момиче, земи се у ръце и бегай далече tantrum

# 41
Какво по дяволите...!
Какъв Цар, бе, то това трябва да го навреш в миша дупка направо... Комплексар!
Не те познавам и не смея да ти кажа направо - бягай от там, обаче, това си е повече от тормоз...
Той явно е доста глупав и не осъзнава вероятността да ти се случи нещо от преумора, недохранване и т.н.
Ти знаеш ли го като излиза и го няма вкъщи какво прави?
Чудя се, къде беше ти като заживя с него?
Всичко си има признаци от самото начало, а ревността - най-много...

# 42
  • Русе
bebzz,зарязвай го, мила! Изтормозите този мъж. Знаеш че всички МАЙ-ки ще те подкрепим и помогнем. Гуш  Hug

# 43
Моля се това да е пързалка и да не се случва такова нещо в днешни дни!  Praynig

# 44
Извинявай, че ще съм рязка, но...
 ЛУДА си, че си си го избрала такъв "цар",..... когато каза "да" - не беше ли такъв малоумник, или после превъртя....?
 ЛУДА си, че още търпиш това положение....
Страх ли, що ли, те задържа там............можеш да се справиш и сама с детето, не се самонаказвай.
Ако беше сама и си мазохистка - стой си там, да те унижават и мачкат, но сега си отговорна за още един живот - на детето ти.

Всички правилно те съветват - махай се час по скоро от там!!!!

Общи условия

Активация на акаунт