Той е Царят, а ние..?

• 27 842
  • 386
  •   1
Отговори
# 15
 newsm09 бягай докато можеш

# 16
 ooooh! ooooh! ooooh! Момиче ти имаш ли акъл в главата си..какво правиш още при този човек..Взимай си детето и се махай от него..

# 17
Ето защо нито една жена не трябва да се осланя на 100% на мъжа си. Защото стига той да се окаже тиранин и... Дори не мога да си представя какво е. Дано родителите на авторката са разбрани и свестни!!!

# 18
  • София
Не вярвам! Наистина не мога да го повярвам, извинявай! Crossing Arms

# 19
  • Насред хаоса
Никаква йога няма да ти помогне. На психиатър трябва да пратиш господаря, който явно има някакъв психически проблем. Не е нормално това да седиш по цял ден заключена и да няма какво да ядеш дори, защото той така бил казал. Как си допуснала да се стигне дотам? Проблемът ти е сериозен и изисква радикално решение. Как може да има такива идиоти в днешно време? На колко години е "царят"?

# 20
И трябваше да прочетеш статия, за да осъзнаеш, че ситуацията е ненормална!  ooooh!
Не ти тряба психолог, а адвокат.

П.П. А, belinda ме изпреварила.

# 21
Това не е човешко #Crazy. Да те заключва, да не ти дава пари за ядене...какво правиш с такъв човек ooooh!

# 22
Да заключи кърмачка с бебе без храна - това е за полицията и за затвор.

# 23
Как може да има такива идиоти в днешно време?

Koй от тях двамата е идиота?

# 24
  • Насред хаоса

Имах предвид мъжа й. Ама и тя е за бой, задето търпи такова отношение, че и детето подлага на това покрай себе си.

# 25
Направо не е за вярване  Shocked
Намери начин да го напуснеш по-скоро. Подобно отношение с времето ще се изроди още повече. Дано имаш все някой, на когото можеш да разчиташ в този момент...

# 26
  • София

Честно ли? И двамата. Винаги съм смятала, че докато има жени, които се чувстват, като изтривалки, ще има и мъже, които да ги третират така. Двустранно е. В случая ми е особено жал за бебенцето Sad То какво е виновно, че родителите му са луди Sad

# 27
дано да не е истина, защото звучи ужасно

# 28
Божееее,а аз си мисля,че имам проблем,че някакъв мъж ме е зарязал Sadбягай от там!!!

# 29
Момиче,ти не си добре! Особено,че по собствено желание подлагаш детето си на такъв тормоз! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт