Той е Царят, а ние..?

• 27 840
  • 386
  •   1
Отговори
# 75
тя едва ли го иска, и едва ли така й харесва, по-скоро й е вкарано чувството за малоценност в повече и просто не е сигурна в себе си

Именно. Аз също четох по-стари постове. Тя някак великодушно му прощава, че е такъв. Не го има за проблем - "Той просто си е такъв". Сега тепърва е чела, че е възможно да е домашен тормоз. Преди това си е мислела, че е "леко властен". Може би си мисли, че и в други семейства е така. Има и такива семейства, но жените не приемат така нещата- те ясно виждат, че са жертва. Не знам какво да я посъветвам. Тя има чисто психологически проблем, зависима е от него.

# 76
Помисли: Един ден те заключва с детето на ръце, без късче хляб. Напива се, държи се неприлично. Откарват го в ареста. Ти чакаш един ден, детето е гладно, ти също. Нямате пукната стотинка и единственото решение е да ядете от боклука или да умрете Sad съжалявам, че съм толкова фатална, но какво ли не се случва.

# 77
За мен това е просто ужасно, не спирам да мисля какво ще стане, ако пламне нещо при съседите, или друсне някое леко земетресение - леко, ама все пак човек иска да излезе навън да се успокои... а тя стои заключена в апартамента. Този е някакъв изрод.

# 78
Добре, явно не желаеш да го напуснеш! Но какво направи ти, когато те заключи? Защо не разби вратата? Как му позволи да вземе твоите пари от майчинството -сигурно има такова?
Това е мазохизъм -"Нека, той ще види колко зле се е държал с мене"!
Докато отстъпваш, той ще настъпва!
Искаш да продължиш да живееш с него! Тогава му давай отпор! Не е късно да го научиш, че така НЕ МОЖЕ! Само че първо ти самата трябва да научиш тоя урок -че не може така! Защо не му открадна пари, след като те остави за първи път гладна? Защо не му забрани да идва с твоите приятели?
Ти стъпка по стъпка си му отсъпвала правата си.....а насреща си имаш човек, който е настъпвал! Или бягай, или минавай веднага в настъпление!

# 79
Мъжът ми се държи леко господарски вкъщи. Смятах го за личен проблем, доакто не прочетох статия за домашния тормоз и не открих, че e истински, назован проблем. Излизането без него е забранено. Откак се е родило детето съм излязла 5-6 пъти сама с него, иначе не ми е разрешен ода разхождам детето, ако него го няма. Понякога ни заключва вкъщи без ключ, просто ей така. Твърди, че иначе може да му изневеря. Питам го кога съм му дала основание за съмнение - никога. Но все пак.. Този месец пък сме без пари. След повече от седмица молби ми даде 40лв за мен и детето. Откак свършиха също мина повече от седмица.. Добре че майка му намина преди няколко дни и донесе храна, той иначе не купува. Когато съм без пари и с празен хладилник го чакам да се прибере от работа (5 следобед), за да хапна най-после нещо. При един скандал той не се прибра и кърмата ми спря, а може би и слава Богу, защото и без да кърмя съм вече 40кг и как да ги променя с едно хранене на ден? Вече нямам приятели в града. Имах една, но ми забрани да се виждам с нея, защото изневери на приятеля си. Имах няколко пъти срещи със стари приятелки, да си побъбрим по женски, той каза, че ще дойде "за малко". И така и не останахме и за минутка насаме с момичетата, а започнех ли и аз да говоря женски простотийки ме срязваше да престана. В крайна сметка през повечето време той си говореше с тях, а аз слушах.. За помощта вкъщи толкова пъти съм се оплаквала, че не ми се пише. Дори когато имаше опасност бебето да тръгне по-рано и уж трябваше да лежа непрекъснато той не си помръдна пръста вкъщи. Препоръчват йога за отпускане или психиатри, само че как да отида, като не мога да изляза от къщи дори?
Жена,личен проблем е когато касае само теб и никой друг.Ама да си лишаваш детето от разходки и финанси,и да го наричаш личен проблем newsm78....Явно не си в час.Съжелявам за ситуацията.Бягай.Не е нормално да се отнасят с теб като с домашен любимец.Помисли и за детето си ....И това,че стоиш гладна докато се прибере #CrazyНе знам,що за човек би търпял.И поради каква причина?Струва ли си?А? Не на мен отговаряй,а на себе си.Заслужава ли си да го търпиш?Наистина?                     

# 80
 Бягай!!!Това е лудост!

# 81
  • Бургас
Защо го наричаш цар???
Свали го от пиедестала, на който си го поставила - този човек ти вреди! Ще вреди и на детето ти. Неговото поведение не е нормално - всички ти го казват.
Какви са отношенията ти с баща ти?

# 82
# 83
Това което допускаш да се случва с детето ти е меко казано безотговорно!Не знам къде ти е бил акъла до сега?

# 84
"..не че не е. Въпреки всичките тия (в момента ме е поядосал, нищо че спи), той е най-приятния мъж, когото познавам. Няма я лекотата, вятърничавостта на всички други. Знаеш, че засмее ли се, има защо, и това е достатъчно, за да оправи всичко. Усмивката е рядкост, затова пък е най-безценната. Да посегне да те погали - също. Не говори излишно, даже може би твърде малко, но по-добре, отколкото да не млъква. Честен е (надявам се) и може би точно заради гордостта си не се вплита в интриги, не лъже (само за дреболии и хич не го бива) "                                             Shocked Shocked  АУУУ,Ало,авторката!!!!Сега дочетох темата ShockedБегай спешно на лекар!!!!Нарича се "стокхолмски синдром"  И още нещо...Звучиш като благодарно псе,когато разказваш за "усмивките" и "ласките"му.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 23:09 от konstantin2007

# 85
имам познати жени в твоята ситуация.И на тях и на теб ще кажа:не е виновен този който яде баницата,а този който я дава.
Избрала си този мъж,сбъркала си човека,ами махни се.Няма да стане друг.Ако не се махнеш това те чака цял живот.Сама прецени има ли защо да го търпиш и искаш ли такъв живот.

# 86
  • Плевен
Това е същата дето мъжът и я ревнува от онзи дето е срещнала на село . Няма начин просто да не е .
Такива животни нема.
И също смятам, че това е някоя доста стара потребителка, която пързаля съфорумките си яко.

Това си помислих и аз.
Обаче не ме очудва ситуацията. Преди доста години съседа до нас се ожени. Роди им се дете и ситоацията беше точно същата. Заключваше ги отвън и като се прибере ги отключва. Например идва майка й и си говорят през вратата. Не й даваше да работи. Но много закъсаха финансово и тя с триста зора си извоюва да ходи на работа, но и досега ,а е закъсняла 5 минути и се почва,защо,къде ходи и т.н.

# 87
А мъжа ми ме е заключил,е повече няма да ме види.Това е направо лудост!И още повече с дете!Но като чета предишните постове на авторката с право казва,че мъжа и е цар.Тя го възприема като такъв и явно го обича въпреки всичко.Но детето си никога не бих подложила на това.

# 88
четейки предишните постове на авторката, стигам до извода, че тя страда от раздвоение на личността.

# 89
Ами как го търпиш такъв?! Аз не бих го изтърпяла и един ден!Разкарай го,като се държи така.От властолюбиви хора бягай надалече. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт