Той е Царят, а ние..?

• 27 852
  • 386
  •   1
Отговори
# 90
четейки предишните постове на авторката, стигам до извода, че тя страда от раздвоение на личността.

Малко жени с проблеми познаваш, затова ти се струва така.

# 91
  • Русе
Момичета, темата не е пързалка. Момичето е от тазгодишните МАЙ-чета и преди се е оплаквала от "мъжо "си.
Трае си момичето, нали има бебе а и надеждата последна умира. Много е лесно да се обижда  тук във форума но недейте. Окажете й подкрепа ако не просто не пишете  Peace

# 92
Момичета, темата не е пързалка. Момичето е от тазгодишните МАЙ-чета и преди се е оплаквала от "мъжо "си.
Трае си момичето, нали има бебе а и надеждата последна умира. Много е лесно да се обижда  тук във форума но недейте. Окажете й подкрепа ако не просто не пишете  Peace

Е супер всики й казват, че мъжът й е изрод и да бяга , а тя го защитава. Ами да си стои заключена тогава.
Другия вариант е да тропне с крак на тоя нещастник и да му каже, че й е писнало да я заключва и да стои гладна, да го заплаши, че ще избяга и ще му остави бебето да се грижи сам за него.
Тези нещастници от добро не разбират

# 93
  • София
Това е същата дето мъжът и я ревнува от онзи дето е срещнала на село . Няма начин просто да не е .
Такива животни нема.
И също смятам, че това е някоя доста стара потребителка, която пързаля съфорумките си яко.

Ако беше прочела темата щеше да разбереш, че не е, ама е най-лесно да позлваш крилатите фрази на форума, само за да кажеш нещо.
Според мен на авторката наистина й трябва специализирана помощ. Да си траеш в името на детето е само оправдание на собствния ти страх, безсилие и безхарактерност. И си траеш в името на детето, ако мъжът ти не те задоволява сексуално, но е прекрасен баща и съпруг. Когато лишава майката и детето от жизнено необходими неща като храна и сигурност в името на какво на детето си трае, в името на това то да вдигне температура, да направи температурен гърч, което се случва адски често на децата и да не може да влезе лекар или да отиде до болницата. За каква надежда говорим, че умира последна? Няма на какво да се надява освен да се измъкнат живи с детето й.

Момиче, виж този линк  http://www.mvr.bg/Prevencia/dom_nas/default.htm или се обади на телефон (02)981 76 86  денонощен е, да не говорим колко организации за закрила и подслон за жени в такава ситуация има, ако разбира се няма на кой да разчиташ да ти помогне.

# 94
Миличка разкарай го по най -бързия начин,..аз търпях  гадно отношение 6 години. Още си блъскам главата че причиних това на сина ми. Вдигай си парцалките или по-скоро неговите и се разделяйте докато е време. Ще се оправиш по добре и без него. Но не причинявай това на детето. Много боли да знаеш, като видиш как страда детето живеейки в такава среда.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 11:56 от MINOLTICHKA

# 95
И аз да кажа, че не е пързалка. Знаем историята на Бебз, виждали сме се по нашите срещички още като бременни, следяхме си съдбите, раждането на нашите бебчета... и ми е изключително мъчно, като виждам какво се случва с нея.

И наистина, като почнете да категоризирате и обиждате без да знаете... не си ли давате сметка, че на форум е мноо лесно да се изкажеш крайно, ама всъщност от срещната страна стои жив човек... Сиена авторката няма раздвоение на личността,не си проучила добре -  на няколко пъти същият този мъж писа от нейния профил, за да ни пита нещо, а тя мисля, беше в болница. Имаше изблици на загриженост човека...
kutinski3,нади_миши не, не е същата. Ех, много сте добри явно - големи детективи имало в този форум. Бебз не е стара потребителка, дори не се е регнала като гост както виждате. Още е на 19 години и роди наскоро малкото си бебче.
Никой не искам да обидя, но направо я съжалявам, че е писала тук. Най-лесно е да махнеш с ръка и да си кажеш: "И к`во, т`ва е поредната пързалка..."

Бебз, трудно е, но бягай на далеч. С каквото можем ще помогнем - ние МАйчетата сме сила. В момента помагам на приятелка със същия проблем, да си намери квартира (тя е с 8 месечно момченце). Казах и нещо, ще ти го кажа и на теб: " Сега детето няма да разбере, какво се случва.Малко е още- няма да страда. Само ти ще страдаш... няма да те лъжа, че ще е леко, но ще се оправиш!

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 11:56 от Dendrinna

# 96
Жалко,че се случват тези неща наистина...Аз също смятам,че всеки отговаря сам за всичко което позволява да му се случва.Когато даваме съвети обаче се ръководим конкретно от описания проблем,но нещата са винаги двустранни и много дълбоки.Прочетох повечето постове на авторката и останах с впечатление ,че е непораснала и крайно неподготвена за семейство.Жалко!Никога не предаваме на децата си опита и грешките,който сме преживели и ги оставяме крайно неподготвени по течението на живота.После попада на идиот,който бързо я преценява,че тя е материала върху който той може да изгради своя пиедестал и това го удовлетворява на 100% Mr. Green
Дали този ако се изправи срещу жена,която знае какво иска и как да го постига,би си позволил подобно отношение....не вярвам Twisted Evil

# 97
Това е същата дето мъжът и я ревнува от онзи дето е срещнала на село . Няма начин просто да не е .
Такива животни нема.
И също смятам, че това е някоя доста стара потребителка, която пързаля съфорумките си яко.

Ако беше прочела темата щеше да разбереш, че не е, ама е най-лесно да позлваш крилатите фрази на форума, само за да кажеш нещо.
Според мен на авторката наистина й трябва специализирана помощ. Да си траеш в името на детето е само оправдание на собствния ти страх, безсилие и безхарактерност. И си траеш в името на детето, ако мъжът ти не те задоволява сексуално, но е прекрасен баща и съпруг. Когато лишава майката и детето от жизнено необходими неща като храна и сигурност в името на какво на детето си трае, в името на това то да вдигне температура, да направи температурен гърч, което се случва адски често на децата и да не може да влезе лекар или да отиде до болницата. За каква надежда говорим, че умира последна? Няма на какво да се надява освен да се измъкнат живи с детето й.

Момиче, виж този линк  http://www.mvr.bg/Prevencia/dom_nas/default.htm или се обади на телефон (02)981 76 86  денонощен е, да не говорим колко организации за закрила и подслон за жени в такава ситуация има, ако разбира се няма на кой да разчиташ да ти помогне.

Не внасяте ли прекален драматизъм в ситуацията.
Чудя се как не и е отрязал интернета, ако е чак такъв деспот.
Просто трябва да му тропне малко с крак на тоя нещастник и ще се оправят нещата

# 98
И според мен е най-добре да го изгониш!!!Това не е начин на живот!!Имаш комп пиши на майка си на баща си .... или просто го провокирай да ти посегне и после звънни в полицията и да го осъдиш и да можеш да си запазиш апартамента , за да можете да си живеете там с бебенцето!!!!Но във никакъв случай не оставай там с него  Naughty   
Пожелавам ти всичко най-мило на този свят,но за Бога ако си с него няма ще имаш само черни дни!!Представи си утре как ще наказва(да не кажа бие ) детето за някоя детска невинна беля !!!
Ще чакаме новини  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 99
И още нещо...  lola7802 е до някъде права, че внасяме малко повече драматизъм... Сама ще трябва да се стегнеш и да решиш, кое е по-добре за теб и детето. Ние не можем да ти помогнем, ако сама не си помогнеш. Не става да разбием вратата, да набием мъжа ти и да те изкараме навън с бебчо... Ако ти се осъзнаеш и решиш как ще процедираш, после сме ние.

# 100
  • Варна
Мило момиче, знам че не е пързалка темата. Имах такова гадже, точно, когато бях на 19 и само, защото това е доста отдавна не си помислих, че става дума за стария ми познайник. Това е тип поведение, което се среща по всички географски ширини и сред всички социални (и интелектуални) слоеве. И е болестно. Не можеш да му помогнеш, и цял екип от специалисти трудно ще се справи. Просто, защото подобни хора много даже си се харесват, не, влюбени са в себе си. Всички останали, включително и ти (и детето ти), трябва да се "попревъзпитат", за да почнат да се държат и мислят като тях. Само едно можеш да направиш - спаси себе си и детето си - веднага! Да, позната ми е тази "сигурност", която ти внушава, "редките и истински усмивки", ласките, когато си била добро момиче. Събери цялата си мисъл, всичките си приятели и близки хора и го наритай (моя се наложи и в буквалния смисъл да го наритат, защото не искаше да си ходи!) И не е вярно, че трябва да го търпиш такъв, че и да се опитваш да го обичаш, защото той "може да е всякакъв", но силно те обича и "поне може да му се вярва". Това не е любов, това и елементарно човешко отношение не е - това е мачкане и заробване. Много точно даже си го нарекла - "цар", да, такъв е синдромът на тоз до теб и, повярвай ми, много скоро ще се изроди и в "божествен"! И не си мисли, че "няма кой друг да те обича тебе", че "кой пък ще те хареса". Най-малкото едно същество ще те обожава - държиш го в ръцете си. И си длъжна да го спасиш! Бягай - никакви шансове нямате с това нещо, дето ти се пише съпруг!

# 101
И още нещо...  lola7802 е до някъде права, че внасяме малко повече драматизъм... Сама ще трябва да се стегнеш и да решиш, кое е по-добре за теб и детето. Ние не можем да ти помогнем, ако сама не си помогнеш. Не става да разбием вратата, да набием мъжа ти и да те изкараме навън с бебчо... Ако ти се осъзнаеш и решиш как ще процедираш, после сме ние.

подкрепям  Peace Peace Peace

# 102
  • Насред хаоса
Не внасяте ли прекален драматизъм в ситуацията.
Чудя се как не и е отрязал интернета, ако е чак такъв деспот.
Просто трябва да му тропне малко с крак на тоя нещастник и ще се оправят нещата
Наистина ли мислиш, че е толкова лесно? Тропането с крак е трябвало да го направи още при първите прояви на тиранията му. Сега вече е късно. Той си я възприема един вид като домашен любимец, даже по-зле. Спасението е да се махне от него с детето си. И подозирам, че и да се махне, той пак ще я преследва, поне известно време.

# 103
  • Стара Загора
Лелеееееееееее бебзз мила,напоследък се чудех къде се загуби а то какво било #Crazy ти не веднъж си се оплаквала от мъжо(доколкото знам нямате брак нали smile3521)не,че това е пречка но наистина много преживя,седни и помисли добре но не само за себе си ,но и за Дани,най-малкото замини за известо време при вашите,не се страхувай да споделиш с тях сигурна съм ,че ще те подкрепят,никой родител няма да иска детето му да страда......Силни прегръдки от нас и знаеш,че ние МАЙ-ките ще те подкрепим  Hug Hug Hug

# 104
Наистина ли мислиш, че е толкова лесно? Тропането с крак е трябвало да го направи още при първите прояви на тиранията му. Сега вече е късно. Той си я възприема един вид като домашен любимец, даже по-зле. Спасението е да се махне от него с детето си. И подозирам, че и да се махне, той пак ще я преследва, поне известно време.

Аз пък мисля, че това не е добър вариант нито за нея нито за детето.
Прекалено е малко. Тя не се възстановила още от раждането, доколкото разбрах е на социални помощи. Ще напусне бездарника друг да се грижи за детето му, а той да си вее байрака незатормозяван от нищо.
Минала съм по нейния път дори търпях подобно отношение 3 години, но търпях докато поотрасна детето, тръгна на градина, успях да обърна внимание на себе си,намерих си по добра работа, имах стабилни доходи и тогава предприех стъпката да се освободя от терора.
Така на "гол гъз" хората са казали "зелен бъз "

Дано  не сглупи да ви послуша и да си събира багажа. Този мъж трябва да се научи на отговорност. Ако сега го освободи от такава. За в бъдеще той няма да  поеме подобна спрямо общото им дете.

Общи условия

Активация на акаунт