Той е Царят, а ние..?

• 27 854
  • 386
  •   1
Отговори
# 105
  • София
На 19 години тази жена е още дете.
Нищо, че е станала майка.
Ако има свестни родители - там трябва да избяга и те трябва да и помогнат.

Не бих я посъветвала да чака докато си стъпи на краката, защото накрая може да се окаже, че е свикнала...
Непредвидима е човешката психика, съществува и нещото, наречено стокхолмски синдром,
по-добре да бяга сега, докато е усетила, че има проблем.

# 106
Тук си раздаваме съвети, но авторката поне да се беше появила.

lola7802, какво научаване на отговорност, какво чудо. На такъв човек деца не му трябват.
Ако ти си търпяла 3години някой, не е нужно и друг да го прави.
За тези 3години може да я пребие сто пъти, както и детето.

# 107
На 19 години тази жена е още дете.
Нищо, че е станала майка.
Ако има свестни родители - там трябва да избяга и те трябва да и помогнат.

Не бих я посъветвала да чака докато си стъпи на краката, защото накрая може да се окаже, че е свикнала...
Непредвидима е човешката психика, съществува и нещото, наречено стокхолмски синдром,
по-добре да бяга сега, докато е усетила, че има проблем.

Peace Peace Напълно съм съгласна с това мнение.

# 108
Хвърляйки поглед на предишните мнения на момичето ми се струва, че няма смисъл от съвети. Тя си го харесва, обича и не изглежда склонна да го напуска. Майка си описва като студена, така че и тази врата изглежда затворена.

Тази тема изглежда пусната във временен яд, който сигурно отдавна се е стопил и нещата си (и ще си) продължават по старому.

# 109
  • София
Тук си раздаваме съвети, но авторката поне да се беше появила.

lola7802, какво научаване на отговорност, какво чудо. На такъв човек деца не му трябват.
Ако ти си търпяла 3години някой, не е нужно и друг да го прави.
За тези 3години може да я пребие сто пъти, както и детето.
Абсолютно Peace.
Бебзз, вземи мерки. Не се оставяй на неговото "благоволение", не знаеш какво още може да му хрумне...

# 110
И аз НЕ мисля че ще се научи на отговорност, докато си я мачка като лайняна хартиика. МАХАЙ СЕ И НЕ ГО ТЪРПИ!

А дали не се появява защото и е отрязал нета ?!?!? Или е разбрал че се е разприказвала, Ъ?

Хвърляйки поглед на предишните мнения на момичето ми се струва, че няма смисъл от съвети. Тя си го харесва, обича и не изглежда склонна да го напуска. Майка си описва като студена, така че и тази врата изглежда затворена.

Тази тема изглежда пусната във временен яд, който сигурно отдавна се е стопил и нещата си (и ще си) продължават по старому.

Нещата не стоят просто така. И аз го обичах и си мислех че е временно ooooh!. Моята майка също е студена , но в крайна сметка след многократни обяснения от моя страна  разбра как стоят нещата. Тя беше тази която ми казваше "Трай си бе мама  ще му мине." ... и затова минаха 6 години при мен.. Не бива да чака да му мине! Бях стигнала до фаза, има ли смисъл детето ми от такава майка... Трудно се излиза от такава ситуация, особенно ако нямаш подрепа  и си лабилен . Аз я подкрепям и ако има нужда съм насреща за каквото и да било!

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 13:44 от MINOLTICHKA

# 111
  • София
....

А дали не се появява защото и е отрязал нета ?!?!? Или е разбрал че се е разприказвала, Ъ?
И аз си го мислех същото. Confused

# 112
  • Варна
Обади се на вашите веднага и си отивай/идвай/ във Варна!
Прочетох част от публикациите ти и определено съм шокирана за какво "животно" иде реч.
Ти си младо и красиво момиче, вземай си детето и се отправяй към бъдещето.  

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 13:53 от Катюша

# 113
  • зад парка
Теми, подобни на тази, трябва да се заковат.
Не само във форума - трябва да се алармира обществото по принцип. И най-вече подрастващите.

Да четат, да се запознават с маниакалните си сънародници  и да мислят какво, къде и с кого ще правят!

# 114
На такъв не му трябват деца...на какво ще ги научи...да се снишават ,когато той минава?
Подобен нарцис отдавна не бях засичала...А все си мислех ,че в днешното информирано общество подобно отношение е ...отдааааавна забравено.Но уви.
Учудва ме обаче ,че има жени,готови да търпят  и дори благодарни ,че някой се отнася така с тях.
Някой питаше какво ще стане ,ако срещу него е истинска жена ,а не 19 годишната тийнейджърка ...Ами той няма шанс пред една Жена.Никоя уважаваща себе си жена не би позволила подобно нещо.И той го знае и затова се е ориентирал към деца...защото за мен тя е още дете.Имам син на 20 и знам за какво става въпрос....
Той ще си я манипулира както си знае,защото тя се оплаква,но е доволна    newsm78    и след време ще има една послушна прислужница,готвачка,чистачка,перачка,детегледачка  и прочие   -ачка в къщи. А тя ще се услушва дали си идва господаря ,да му даде чехлите,да му сложи ракията, да не говори,за да не го дразни ,а той като един истински дресьор ще я награди с бонбонче,в случая с ласка...или усмивка.
Толкова е жалко,че....
Понякога се радвам,че нямам дъщери...че като гледам как се възпитават синовете....

# 115
Вие, дето сте от майската група, що не вземете да й звъннете един телефон, или да направите опит за контакт с нея? Може да е видял какво е писала и да е "взел мерки", щом не се появява от момента на пускането на темата? Чуствам се притеснена, да не й се е случило нещо много неприятно и ако знаех как се казва или къде живее, може би бих се свързала с организацията срещу домашното насилие.

# 116
Бебз, миличка, човек понякога се налага да прави жертви в името на по-важни неща. От бебчо Дани по-важен няма и не бива да има! Помисли за него и вземи решение. Твърде често след това, което си описала, следва задълбочаване на проблема, стига се и до физически тормоз. Не чакай да стане късно. Ако мъжо не подлежи на вразумяване и превъзпитание, тогава спасявай и себе си, и детето си. Нямаш право на компромиси заради малкия!
 Hug

# 117

И аз първо това си помислих - да не вземе да стане нещо заради тези писания. Той и преди е влизал от нейния профил, най-елементарно е да я проследи какво прави в нета. още повече, че тя е писала всичко с нейния си ник, което страаашно ме учуди. Дано всичко е наред!  Praynig

Вие, дето сте от майската група, що не вземете да й звъннете един телефон, или да направите опит за контакт с нея? Може да е видял какво е писала и да е "взел мерки", щом не се появява от момента на пускането на темата? Чуствам се притеснена, да не й се е случило нещо много неприятно и ако знаех как се казва или къде живее, може би бих се свързала с организацията срещу домашното насилие.

Търси се тел. й....

# 118
Това е същата дето мъжът и я ревнува от онзи дето е срещнала на село . Няма начин просто да не е .
Такива животни нема.
И също смятам, че това е някоя доста стара потребителка, която пързаля съфорумките си яко.

Съжалявам мила, но си в голяма грешка и на мен ми се иска темата да е "пързалка", но НЕ. Познавам Бебз, не много добре, но тя няколко пъти е идвала на форумските ни срещи (веднъж и мъжа и), не веднъж се оплаквала от него, друг път е казвала, че са безумно щастливи. Склонна съм да вярвам на това, което е написано, защото "мъжа" и (добре, че не са женени) е едно меко казано недорасляче, той е на 20г. също, вятър го вее на бял кон и като нищо се изживява като "голям мъж", едай Боже никому такъв "мъж"

Един съвет към Бебз, скъпа стягай куфарите и беж към Варна при вашите, разкажи им всичко, те никога няма да те върнат. Щом в началото на семейният ви живот е така, то си представи какво ти предстои.... Изрази като: "Заедно сме заради детето..." не искам да чувам, това си е живо мъчение и за него. Не се страхувай, по-добре късно от колкото никога. Никоя жена не е заслужила такова отношение и никоя жена няма право да го търпи, бъди малко по-силна и му тегли една м...на. Всички Май-чета сме с теб и те подкрепяме  Hug Hug Hug

# 119
....Отне ми време да асимилирам всичко.... Shocked
Бебзз,че го обичаш е повече от ясно и ако ставаше въпрос само за теб,незнам дали бих взела отношение,НО.....
Има го и бебе Дани!!! Аз живях първите си 6г. от живота гледайки как баща ми малтретира майка ми.Ужасно е!!!
Страшно е!!! Не ми се иска да изпадам в подробности и не ми се иска твоето(не вашето)дете да е свидетел на такива отношения.
Дори още да не сте стигнали дотам,съм почти сигурна ,че и това ще стане.
Не прави компромиси със детето си!
Така,погледнато отстрани единствения съвет е да се прибереш при вашите.
Имаш нужда от спокойствие,а детето от здрава,стабилна среда в която да израсне.
Ако мога лично да помогна с нещо , съм насреща Peace

Общи условия

Активация на акаунт