Той е Царят, а ние..?

• 27 856
  • 386
  •   1
Отговори
# 120
ай,стига бе!и това се случва все още,в 21 век,тук и сега!?егати,не мога да повярвам!какво изобщо правиш още при този мъж,какъв е този мазохизъм?

# 121
Наистина ли мислиш, че е толкова лесно? Тропането с крак е трябвало да го направи още при първите прояви на тиранията му. Сега вече е късно. Той си я възприема един вид като домашен любимец, даже по-зле. Спасението е да се махне от него с детето си. И подозирам, че и да се махне, той пак ще я преследва, поне известно време.

Аз пък мисля, че това не е добър вариант нито за нея нито за детето.
Прекалено е малко. Тя не се възстановила още от раждането, доколкото разбрах е на социални помощи. Ще напусне бездарника друг да се грижи за детето му, а той да си вее байрака незатормозяван от нищо.
Минала съм по нейния път дори търпях подобно отношение 3 години, но търпях докато поотрасна детето, тръгна на градина, успях да обърна внимание на себе си,намерих си по добра работа, имах стабилни доходи и тогава предприех стъпката да се освободя от терора.
Така на "гол гъз" хората са казали "зелен бъз "

Дано  не сглупи да ви послуша и да си събира багажа. Този мъж трябва да се научи на отговорност. Ако сега го освободи от такава. За в бъдеще той няма да  поеме подобна спрямо общото им дете.

Направо ми иде да ти ударя един шамар, като ти прочетох мнението. Как ще може да се възстанови като е гладна по цял ден? Ти нормална ли си?

Много ми е жал за авторката, макар и изобщо да не я познавам. Но най-вече ми е жал, че няма да направи никакъв опит, за да се махне от този кретен ... не мога да намеря точната дума, с която да го нарека. Това животно е за затвора!

Момиче, ако имаш поне малко акъл в главата, а от предишните ти постове виждам, че е така .... хващай си детето и у дома ... майка ти, колкото и строга да е ... ще мърмори, ще мърмори, но ще изтърпиш. По-добре мърмореща майка, отколкото ненормален идиот вкъщи!

# 122
  • София
едно меко казано недорасляче, той е на 20г. също, вятър го вее на бял кон и като нищо се изживява като "голям мъж",

Е, то беше ясно, че един мъж на място не би могъл да се държи по подобен начин. Да го хванеш това, пък да му обършеш два шамара...смотаняк ooooh!

# 123
  • Насред хаоса
Няма да са само два, Белинда. Така ме е яд на подобни "мъжаги", че един да ми падне в ръчичките, така ще го подредя, че и майка му няма да го познае.  Close Мислел се за мъж ... От описаното от авторката съдя, че този "мъж" го е адски страх да не му сложат рога. Значи се мисли за по-голям смотаняк, отколкото ние тук го мислим за такъв ... До такава степен е пълен с комплекси.
И аз започнах да си мисля, че й е отрязал достъпа до компютър и интернет.  Confused

# 124
Той на 20, тя на 19. Заключил я да не му изневери. Хлапашка работа.
Тя се изживява, предполагам, като Жена! Като раждала жена. А той е още малък. Прилича ми точно на детинщина.
Не е дал пари (купил храна) може би защото е нямал. И може да е криел от нея, че няма. Може да го е било срам.
Страх го е да не го наклепа (основателно) и й ходи по гъза. Може и да няма приятели.
Разсъждавам си на глас.
От друга страна: писал няколко пъти от профила й. А защо не и пуснал настоящата тема? След 8 страници съвети "бягай" да й трие сол "видя ли кви хухавели пишат в тоя форум? развалят чуждите семейства; няма да пишеш повече там; ще станеш и ти луда като тях...."

Мисля, че им трябва време да пораснат.
Но пък защо са бързали с бебето...

# 125
Знаток, всичко друго мога да си обясня, но да я заключва вкъщи! И да й забранява да излиза сама с бебето.  Никога не съм била от тези, които казват веднага Напусни го, знам, че в семейството трябва да се правят много компромиси, но това ме плаши. За мен това е болен човек.

# 126
Или недорасъл. Както вече беше определен.

А, ако са и сами, с бебе. Едва ли изкарват бог знае колко. И са раздразнителни. Заключването е типична детска проява. Както пушенето на 10-годишни. Хем ти е смешно, хем ти иде да ги попилееш от бой.

# 127
  • София
Знаток, всичко друго мога да си обясня, но да я заключва вкъщи! И да й забранява да излиза сама с бебето.  Никога не съм била от тези, които казват веднага Напусни го, знам, че в семейството трябва да се правят много компромиси, но това ме плаши. За мен това е болен човек.

Да.
Такова поведение не може да се обясни с незрялост.
На 20 е все пак.
Не на 13.
Не е добре работата.

# 128
Знаток, всичко друго мога да си обясня, но да я заключва вкъщи! И да й забранява да излиза сама с бебето. 

това да я държи гладна, от което да и спира кърмата нормално ли е  #Crazy. Тези и двамата са за бой ... що за семейство и що за родителиса ?Не му завиждам на това детенце

# 129
  • София
Знаток, амо и тебе те хапе щъркела ooooh! Айде да се сетиш ние като сме били по на 20 дали сме били чак толкова недорасли newsm78 Моля ви се, 20 години може би са абсурдно малко за да си играеш на семейство, но са напълно достатъчно, за да бъдеш насилник. И жертва.

# 130
Съгласна съм.
Просто се опитвам да представя друг вариант.
Зачетох се в публикациите на авторката. Оставам с впечатление, че са мамини дечица и двамата.
И отскоро живеят самостоятелно.
Историята с празния хладилник и заключената врата ми звучат пресилено.
Тя има нет нали? Ако я е страх да не я "преджоби" , винаги може да си направи втори Скайп, Мейл... да пише до инстанции. Или до мама.
Не знам.
И не пише тук, но виждам, че така си влиза. През 2-3 дни по едно мнение.
Нека се появи и да разкаже как се случва живота й.

# 131
Не е от годините....
Аз родих дъщеря ми на 19г.,малко преди да навърша 20г.Мъжът ми е с 4г.по-голям от мен.
И двамата бяхме твърде млади и неопитни за родители,но ето вече си имаме още едно бебче,което ще расте във здрава и стабилна семейна среда.(чукам на дърво)
И сме се оправяли винаги сами....
Затова казвам,че е от огромно значение възпитанието и средата в която ще израснеш!
Затова призовавам Бебзз да се вземе в ръце и да осигури такава на детето си!

# 132
чета от един час и аз самата не съм убедена кого да подкрепя newsm78, а не съм на 20г.,а с голяма дъщеря която е на 20г. аз 15г.търпях  като това момиче и дъщеря ми ме накара да се разведа- нещо което трябваше да го направя от самото начало. затова пък научих дъщеря си да не отстъпва. мило момиче предложенията са наши, но решенията са твои- нямаш много време.

# 133
Бебзз, мила много съжалявам. Sad  Бъди силна! Вземи решение и знай, че зад гърба си имаш много хора които те подкрепяме. Моля те, ако имаш нужда от помощ обърни се към нас МАЙчетата. Знаеш, че ще помогнем.

И не на последно място, решението трябва да го вземеш ти. Знаеш чувствата си. Живееш с този мъж. Можеш да прецениш нещата по-добре от нас. А аз, колкото и да си мисля, че всичко чета в нашите теми, явно съм изпуснала твоите проблеми. Ми така е, като съм се вглъбила в себе си и нещата около отглеждането на бебка.

Та съветът ми е, виж какво те съветват другите, помисли си хубаво как стоят нещата и прецени. Не бързай, но й не се бави много. Просто си кажи какво искаш. Ако трябва, разговаряй с него. Ти си знаеш. Може пък при разговор да стане ясно всичко. Дали той наистина държи на теб? Иска ли да се чувстваш зле и т.н. и т. н.

Накрая ще кажа, че незнам дали съветът ми е правилен, но сама си помисли. Знаеш, че ние те подкрепяме. Можеш да пишеш на лични на всяка от нас и всичко ще се оправи (разбира се при нужда).

П.С. Надявам се всичките ти мисли да са били в изблик на ярост, и заключването да е било инцидентно и не целенасочено, без зла умисъл или с цел наказание и сега всичко да си е ОК. Моля те пиши тук или в нашата тема, когато можеш, че малко се притеснявам за теб.

# 134
Аз прочетох доста от другите й публикации ...и честно ,казано ,съм леко раздвоена.
Тук първият й пост звучи по един начин,а другите й постове са съвсем различни...Вярно ,не съм чела всичко,но от това ,което прочетох,ми се струва,че са двама млади,още неориентирани хора, с голяма подкрепа ,включително и финансова,от родителското тяло...Възможно е мъжът й да е гадняр,ама ако знаете покрай сина си колко такива самовлюбени идиотчета съм виждала...
И не мисля,че страдат от липса на средства...по-скоро си правят на пук...   
Но ако грешно съм разбрала,съжалявам!

Общи условия

Активация на акаунт