Той е Царят, а ние..?

• 27 863
  • 386
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Краси, пише рядко в постовете си за него, затова.
Но ето ти един пост по повода, от 10 юни е. Бебето няма вода за пиене  Sick

Оплаквала съм се преди от мъжа си неведнъж.. Сега с бебето вкъщи все пак се оказа, че по межа ми имам повече работа, отколкото по детето. Само памперси дето не му сменям, но общо дневно ми отнема повече време да оправям след него, метнати по земята салфетки, тоалетни хартии из цялата къща, чинии и чаши с остатъци навсякъде, петна от всичко, което е ял и пил по земята в цялата къща, миризливи чорапи единият пред вратата, другият на бюрото ми метнати.. И какво ли още не. От много време не ми издържат нервите и понякога просто истерясвам, плача, треперя, крещя, едва си поемам дъх.. Неведнъж сме били на прага да се разделим, но този е последният. Вече два дни не мога да изведа сина си, защото количката ни тежи 15кг и няма как да я сваля до долу, особено с бебе вътре и с операцията.. Близки в града нямам. И тъй като изхарчих собствените си последни пари за машинка за подстригване за него, сега сме си двама с бебчо вкъщи (мъжът ми не знам къде хойка и къде живее, преди малко дойде да се изкъпе и парфюмира и пак излезе, не сме се и погледнали), свърши му водата, а тръбиър ни са ръждиви и не му давам от тази вода ако ще и 5 часа преварена да е.. Имаме 2 коли, той изчезна с моята, а в другата и капка бензин няма (иначе бих се прежалила да сваля количката, пък ако ще да се отваря раната), аз отново нямам пари за да сипя, а на всичкото отгоре и ключът и за нея даже е в него.. Опитах да му пиша смс че ми трябва колата, телефонът му е изключен, малкият седи без вода, без ЕГН (а то и там има потребителска такса как да го взема..) и без преглед, а аз тая нощ повече от 60мл кърма не съм успявала да изкарам.. Те така, извинявайте за спама, просто не си говорим и с родителите ми, а и единственото, което биха казали, ще е 'идвай си у нас във Варна', та няма смисъл, така че нямам и на кого да споделя освен на мъничето ми и на вас..

# 136
Е страшно се ядосах след последния пост на Бърди.Значи изключва да се върне авторката във Варна,но може да търпи детето и да е гладно.Явно и двамата са един дол дренки.

# 137
  • Варна
Защо ли наистина не си ходи при родителите си във Варна, след като знае, че биха я приели?
Ох, никак не и е леко на това момиче. То бива любов, бива, ама нейната е направо саморазрушителна.
Дано се осъзнае и предприеме нещо съществено!

# 138
  • Бургас
И аз прочетох доста от другите и публикации и на мен като краси.мира ми направи впечатление, че другите и мнения звучат по съвсем различен начин. Имам чувството, че намира поведението му за долу- горе нормално и само от време на време, като му по насъбере малко, леко се усеща, че нещо не е наред. Което е още по-страшно според мен. Вместо да мисли как да избяга по-далече от този човек, тя се чуди дали да отиде на йога за успокоение Confused

Хвърляйки поглед на предишните мнения на момичето ми се струва, че няма смисъл от съвети. Тя си го харесва, обича и не изглежда склонна да го напуска. Майка си описва като студена, така че и тази врата изглежда затворена.

Тази тема изглежда пусната във временен яд, който сигурно отдавна се е стопил и нещата си (и ще си) продължават по старому.

И на мен така ми се струва Tired

# 139
Бърди , да ,това определено не съм го чела...но то само затвърждава мнението ми.Че са и двамата доста незрели ,за да имат дете,особено таткото,ако може да се нарече така...
Жалко за момичето,защото то си страда,а и детето покрай нея.

# 140
На тоя пикльо бащата на момичето да вземе да му стъжни малко положението.
Момичето се притеснява да се върне в къщи,разбирам я,аз също родих на 19 и знам как бих се чувствала,обаче тоя дрисък нейния така наречен мъж направо ми лази по нервите, докато изчета всичко вече си го представям що за стока е в действителност.И аз имам дъщеря на 17 и си мисля,че колкото и студени да са ни отношенията и да не се разбираме,ако тя е на мястото на това момиче и ми сподели такова нещо,направо вселената ще му е тясна на тоя изрод Sick,ще ми се развява насам натам,ще излиза той когато си иска,а тя с бебето да се спасява както може,е това вече и аз не го разбирам,само предполагам,че проблемът идва и от това може би непредвидено забременяване,впоследствие раждане и т.н.
Дано да сподели с родителите си истината и да се осъзнае,дано те я разберат и ако са и нещо сърдити(а те явно са) да и простят и да я подкрепят. Peace

# 141
Просто не мога да повярвам, че тази история е истинска!  #Crazy
Знаех че, има .....прости жени, но това вече прехвърля границата на нормалното.
Хич не ми пука за тоя сульовец, но детето ми да седи гладно и жадно, няма да се получи.

ooooh!

# 142
  • София
Значи изключва да се върне авторката във Варна,но може да търпи детето и да е гладно.Явно и двамата са един дол дренки.
Е, аз още в началото казах, че и двамата са луди, ами жалко за бебенцето Sad

# 143
На овторката родителите й сигурно не са приели с възторг женитбата и бебето и сега я е страх, че ще кажат Видя ли!

# 144
Намерихте ли начин да се свържете с момичето? Кой знае кой "гост" е нейнчкият?  Тя е явно зомбирана, сама с него, изцяло под негово влияние,  дори може би под физическа угроза.  Това, че е 40кг, е само по себе си явно,че е наистина зле положението. Тоя, малък или не, е за психиатър, с желанието си хем да доминира изцяло, хем да не му се светне в тиквата, че бебето при този режим на отглеждане няма да е добре.

# 145
Струва ми се склонна да се оплаква.
Чорапите му, взел нейната кола, не носи количката, излиза без нея...
Да се оправят. Щом са се взели, значи се обичат. И от другите й постове личи, че го обича.
Следродилна депресия  newsm78
Ако е такова мрънкало и в къщи. Споделя, че е мързелива (май описвайки работната си майка) и е ясно защо чорапите пречат.

И основното - малки са. И на години, и на акъл. Свикнали да им се поднася и сега им е трудно.
Каква вода дава на бебето си? Нали не е минерална?

# 146
И аз почвам да се чудя. Чорапите , боклуците, ама детето без вода newsm78 Дано да е живо и здлаво  това бебе.

# 147
И аз съм от масйските мами и знам за случая на Бебз.
Струва ми се че някои от тук коментиращите се поувлякоха и започнаха да се забавляват с коментарите си.
Наистина и двамата са много младички и точно в тази възраст едно младо влюбено момиче се манипулира и моделира много лесно.Явно той е по-силния характер от двамата. Много ми замириса че под ГОСТ младежа се е опитал да се изкаже в темата.
Аз на него искам да кажа защото очевидно следи темата - Моето момче без значение кой е виновен или невинен в тази ситуация ако това е представата ти за щастлив семеен живот продължавай в същия дух. Накрая ще останеш един крив , неудовлетворен и озлобен самотник , който цял живот ще разправя пред хората как оная кучка била такава и онакава.
Най-вероятно ще почнеш и да посягаш на жена си за да я държиш зависима и уплашена. В крайна сметка тя рано или късно ще те напусне - въпросът е колко ще успееш да травмираш живота и докато и уври главата че няма да се оправиш.
Според мен ти наистина няма да се промениш. Такива като теб не се променят - просто си зодия кретен киселяк.Кой те знае и на теб какъв ти е ши...ания проблем...
Просто ако имаш малко доблест кажи и да си спретне багажа и я изпрати при родителите и да те преболедува за една година и да си вземе живота в ръце за да ти гледа детето на спокойствие.
А ти откъде си ги видял тия нацистки техники - глад и под ключ не те знам/ Сигурно тати така е правил на мама ...
Както и да е по-добре се замисли дали случайно не ти е твърде първобитна представата за живота за стандартите на 21 век. Вече май хората не отвличат жените в тяхната си пещера .
Че не си читав не си ама поне дано имаш достатъчен интелект да го осъзнаеш.
Моя мъж е компютърен специалист - е не ми е бъркал нито в пощите нито в акаунтите никога. Ти думата доверие знаеш ли какво означава?Ако не можеш да вярваш на една жена , какво правиш с нея...?
 Ако съм на нейно място ще те отровя да знаеш ...тарикатче си ти  май - душче ,парфюмче ,жената под ключ и айде по шляйба ... дали пък не и вярваш щото ти си миткаш по пички напред назад. Я остави на хората детето, вземи се наживей и след 10тина 15 години се замисли за семейство, че и дивака в пещерТа си е хранил жената и е ходил на лов да си храни чеветата...
Уф аре че ми е писнало от такива тарикати като теб.........
Какъв цар си... всеки гей е по-мъж от теб ....

# 148
Расла- недорасла, двулична или не . Момичето явно е в положение където не бива да се търпи. Кой знае в каква среда е расла за да не иска да се върне у дома. Монетата винаги има две страни. Какво трябва, да чака да "порасне" със системен тормоз за да и дойде акъла. Дори и следродилна депресия да е, в комбинация с тормоз ситуацията може да стигне до трагичен край.

# 149
Felina ,много добре казано Peace
Дано наистина чете тОзИ.....,че да вземе и да "закачи" малко от написаното.
Цял ден я мисля Бебзз Sad

Общи условия

Активация на акаунт