Шестокласници 2024-2025-тема 4-От Радини вълнения обзети,децата учат пак безброй куплети

• 21 060
  • 764
  •   1
Отговори
  • shumen
Как са наборите?
Моя май ще се разболява.Оплаква се от гърло и е хремав.
Днес щеше да учи уж,а го удари на мързел.Остави всичко за утре.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 06:02 от danaeka

# 1
danaeka , благодаря за темата! ❤️
a blue-eyed girl , супер заглавие! ❤️
Моята дъщеря е добре, пу-пу.
В събота преговоря по ЧП цял раздел, че ще имат контролно.
Вчера почивка, днес географията и математиката я зоват. 😃

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 10:52 от Fortuna

# 2
  • shumen
По ЧП нашите правиха контролно миналата седмица.Чакаме резултати.
Моя днес ще учи по География и ще решава задачи по Математика.По Английски има да учи и там доста глаголи.Преди малко стана и уж ще започва.

# 3
  • Където морето целува небето...
Много свежо заглавие!
При нас нищо ново - учене, учене, учене, спорт, вируси и пак в този ред. Не знам какво го удари, но трета седмица влачи все нови и нови симптоми.

# 4
Благодаря за темата!
При нас се очертават май най-сетне контролни. Тази седмица ще имат няколко, но съм оставила дъщерята да ги мисли.

# 5
Благодаря за темата и честит празник! Да сме горди българи!
И при нас се очертават контролни тази седмица, но да си ги мисли наборът. Вторият срок някак лежерно върви, поне отстрани. Но да видим.

# 6
  • Някъде по Дунава
Благодаря за темата!
Наборът е здрав засега, пу пу. Днес учи само по български за сегашно деятелно причастие.

# 7
Честит празник! 🇧🇬
И при нас е все същото. Тази седмица наборът не е на училище и си отдъхва от домашни и уроци. За сметка на това с баткото се чудим какво да правим - говори само за диети, хранене, как трябвало да отслабва (не е дебел, тъкмо в златната среда е, но нямал плочки) и така... Винаги съм си мислила, че само момичетата преминават през такива периоди, но ето, че ме застигна и с момче! Нямало да яде, айде бе! Където той отива, аз оттам се връщам.

# 8
Честит празник на всички!

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 21:41 от Татко Мецан

# 9
Честит празник!

От повече от 5 години здравословното хранене и спорта са тренд сред младите. Което е доста хубава тенденция.
Наборката и приятелките във фууфкортовете ядат салати, което много приятно ме изненада. И всяка тренира поне по един спорт, като плуването е най-масово. За съжаление движението е само на тренировка. През останалото време са или на училище или пред компютрите.

# 10
Всеки ден тренира, но и доста хапва. Което никак не е лошо според мен, та те сега растат. Не се храни занемарено, но навън ядат всичко. Салати с тонове може да консумира, излезе ли с приятели обаче - KFC редовно. И за парфюми като става въпрос - да, зимен и летен си има. Не са кой знае колко скъпи, но не иска от дрогериите - боклуци били. От Дъглас си пазарят някакви дубайки. Къпане по 3 пъти на ден, прически, дрехи, супер важно му е всичко, свързано с външния вид. Осми клас. Наборът въобще не се вълнува от плочки и жени.

# 11
  • shumen
Детелина,донякъде все едно моя описваш,с тази разлика,че е 6 клас.Хапва си добре,но не е дебел.Прически,дрехи и парфюми са му важни,но плочки и жени не.Салати с тонове може да яде,но излезе ли с приятели редовно е KFC и пържени картофи.В последно време заради брекетите и ластиците на тях не искаше да яде навън и да си носи храна в училище,но се научи сам да си ги маха и слага и пак пожела да си носи в училище.
Диавенна,и моя ходи на народни танци и съм доволна.Вкъщи ли е или учи,или е на телефона.
Моя днес се стегна и научи по всичко,което имаше.Ще видим утре резултатите какви са.

# 12
  • София
Нова тема сме подкарали, добре че има линк в старата. Минава времето. За парфюми ми говорете😄 Собственикът на школата, където ходи на френски, е много образован млад господин от Ливан, който владее 5 езика. Та често за разни празници или за изпълнени задачи му подарява по някоя и друга дубайска фъсня, я вакса за коса 😂 В потрес ми е обонянието и все си мисля, че по тия ширини най-вероятно са с хроничен синузит и затова миризмите са толкова силни 😂 По въпросите с храненето и спорта- изяжда тонове храна, намира време и за редовни тренировки.
Сутринта се замислих, че остават някакви три месеца и годината свършва. Юни е ‘лабава работа, така или иначе. Големите контролните май минаха, но имат изненадващи тестове или ‘15 минутки” най-редовно.

Месечинке, браво и поздравления за успехите по астрономия, както и на всички останали!
В шести клас точно си пишех на английски с едно момиче от Крайова, с което се запознахме на общ лагер в България. Още помня как й изпратих мартеница и напоително обяснявах какво е, що е. След месец, като дочаках отговор по ‘Български пощи’, тя също ми беше стъкмила една в пликчето.

# 13
И моята дъщеря много се увлича по парфюми, ама гледа какво е модерно. Искаше някакви боди мистове, които само като ги помирисах и директно казах - Не. То модерно, модерно, ама мирише гадно. Заведох я в Дъглас да си хареса нещо по-читаво и се спря на единия на Ариана Гранде.
Ама тя си върви яко кифла. И висока при това, та изглежда и по-голяма. Нагоре вече е S-M от дамската номерация, надолу е един номер под мен за панталони, обувки 39 номер.
Днес ходихме да вадим транспортна карта и жената на гишето не ми вярваше, че няма 14 години. Вика в началото: "Лична карта, моля". Давам си аз личната карта, а тя ми се сопна: "Нейната лична карта, не вашата!". Докато се разберем, че за друга карта сме отишли...

# 14
  • shumen
По парфюми,дрехи и ролони и моя син много се увлича.Най ме е яд на ролоните,че по голямата част от тях оставят бели следи по дрехите.Последно изхвърлих един така и му взех такъв,който не оставя,че ми писна да си разваля блузите.За дрехи иска всичко на Найк.Есента му бяха подарили една гъзовейка яке на Найк,но хвана студ и не можа да я носи,но днес познайте дали не ни е издебнал,че аз бях 1 смяна,а нашите не са го видели и е отишъл с него на училище.
Моя и той върви висок от малък,но е слаб.Блузи носи 158-164,панталони 164,но ако на дължина са добре,на ширина са му широки.Обувки носи 40 номер.
По ЧП днес са им върнали контролните.Доволна съм с една грешка е и има 6.
По Английски се ядосвам,че нямат учител.Уж от 2 срок титулярката им се върна ,но изкара 2 седмици и пак са със различен заместник всеки път и я вземат урок,я не.Добре,че ходи на уроци,че ако чакаме на училище не знам каква ще научи.

Общи условия

Активация на акаунт