Коя част от раждането боли най-много?

• 37 152
  • 312
  •   1
Отговори
# 120
Тази, от която най-силно те е страх.
Мен ме боля най-много от прегледите, защото не го исках. Контракциите боляха, но знаех, че тази болка върши някаква работа и ми беше по-леко да я понасям.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 00:17 от Алегрина Мактубиан

# 121
  • София - Рим и обратно
Контракциите, особено накрая. Но започнат ли напъните, то страшното свършило Whistling .

# 122
Контракциите, особено накрая. Но започнат ли напъните, то страшното свършило Whistling .
точно  Peace

# 123
При мен напъните бяха най-болезнени.

# 124
Peace
Но не се притеснявай. Като видиш бебчо всичко ти минава и ти става едно леко и хубавооо  Hug

# 125
Контракциите бяха най-болезнени при двете ми раждания.

# 126
контракции не съм усетила и не знам какво значат Rolling EyesПроверките за разкритие също не мисля,че са ме боляли.Най-много ме болеше,когато се разтваряха тазовите кости.Е,там и епидуралната не ми подейства ooooh!Беше адски болезнено.Иначе за излизането на бебето-песен,а за шиенето-без шевове съм Mr. Green

# 127
Контракциите Mr. GreenИмах "честа"на първото раждане да ми включат окситоцин,няма такава зверска болка!Минаха 6 години и още помня колко много ме болеше Sad

# 128
При мен контракциите. Излизането на бебето някак не мога да го отделя, а е по-скоро една силна контракция. А зашиването не го усетих - след всичко преживяно ми беше вече безразлично.

# 129
котракциите не че не боляха, но знам как да издържам на болка. А при излизането на бебето -напъните де- не е точно болка, а нещо по-гадно... Зашиването хич не го усетих. Според мен видиш ли си бебето, страшното е свършило вече.

# 130
  • Плевен
Много точно казано.  Peace

# 131
Втория път бях много по-спокойна и раждането мина по-безболезнено, важно е във времето между контракциите да си почиваш максимално, да се отпуснеш и мислиш за прекрасното си бебче, аз лично също и се молих на Бог за нас двамата с бебчо. Когато дойдеше болката се отпусках максимално доколкото мога, знаех, че ще премине и чаках с нетърпение този момент. Самото раждане на бебчо мина супер бързо, очаквайки да го видя почти не усетих как всичко свърши.

# 132
Според мен при всеки е различно, повечето женуи казват, че контракциите са най-болезнени и едва ли не не усещали излизането на бебто, но при мен беше обратно - най-неприятния момент беше самото излизане на бебето.
Така че мисля, че еднозначен отговор няма Simple Smile

# 133
  • Разпиляна във въображението
Аз наистина се учудвам, че излизането на бебето е било безболезнено. Разбира се при всеки е различно, но когато главата излизаше и трябваше да спра за малко преди тялото да я последва Laughing - страшно ме болеше. После измъкването на тялото беше с един последен тласък и голямо облекчение.

# 134
  • Толбухин
Първите 2 опции.

Общи условия

Активация на акаунт