Коя част от раждането боли най-много?

• 37 154
  • 312
  •   1
Отговори
# 135
излизането на бебето

# 136
Излизането на бебето. И въобще напъните, докато излезе.
Контракциите не ме боляха толкова много.

# 137
Най-много го боли лекарят, ако не се пази и родилката успее да го хване за топките.

Обаче най-приятната част е последния напън за раждането на тялото:) направо ми идваше да кажа- може ли още веднъж това последното?

# 138
  • София
Категорично шевовете.
Шиха ме без упойка...
Брех, що тъй?
И мен ме болеше, докато шиха, въпреки упойката.
Толкова, че ми идеше да кажа на лекарката: Моля Ви, оставете го само да си зарастне!!! Praynig

Така и не разбрах,
Уж нещо да не травмирали.
 Rolling Eyes

# 139
контракциите.
излизането на бебето не помня да е боляло защото напъвах и ми се губеше болката някъде в напъването Crazy

# 140
  • варна
контракциите са най-болезнени.

# 141
КОнтракциите

# 142
Определено контракциите #Crazy

# 143
контракцииките,си болят,но болката си заслужава,пожелавам ти бързо и малко болезнено раждане

# 144
При мен беше туширането.

# 145
  • София
При мен контракциите боляха най-много, но тези "окситоциновите",  т.е. преди да ми боднат системата, болката беше поносима. Боля ме и шиенето, въпреки че беше с някаква упойка  Rolling Eyes Епизиотомията и излизането на бебето изобщо не съм ги усетила. Спомням си, че една акушерка беше обяснила, че  главата на бебето притиска някакъв нерв и това притъпява усещането за болка, когато излиза.
Неприятно е когато след раждането те облеят там долу  със студена вода, напрво  Shocked  не очаквах, че това ще ме втрещи така  Laughing
Пожелавам ти леко, бързо и безпроблемно раждане, а на финала живо и здраво бебче  Hug

# 146
Всичко боли и всичко е неприятно.

# 147
  • там от където съм
Като ,че ли контракциите най ми бяха неприятни,но мене през цялото време ме болеше ужасно така,че всичко боли.Но за сметка на това след това радоста  и облекчението е огромно,пък и болките се забравят бързо.

# 148
Мен наи-много ме боляха контракциите, по време на получаването на разкритието. След това започнаха контракциите с напъните и тогава вече не болеше толкова много. Но определено болката се търпи. Родих преди 20-тина дни и мога да кажа, че здраве и живот ще имаме второ, болката не ме уплаши.

# 149
При мен беше предизвикано нормално раждане. Имах контракции на всяка минута в продължение на 10 часа. Но по-голяма гадост от туширането  #Crazy ooooh! не помня. Ще се боря със зъби и нокти за евентуално второ раждане това да не се повтаря. Няма такова гадост просто.

Общи условия

Активация на акаунт