Тортено предизвикателство Октомври 2009

• 50 140
  • 856
  •   1
Отговори
# 120
Еееее,темата явно е благотворна.Радвам се,на всички...

# 121
Антоан ,убедена съм ,че ще е много интересно Peace

# 122
  • у дома
аз съм готова, но понеже не съм доволна от вида й Tired ще я оставя евентуално за резерва, ако не успея да направя втора  Mr. Green

# 123
  • варненка от София
Аз съм на средата на процеса. Днес ще замазвам и покривам. Не зная доволна ли съм, ама ми е интересно до някаква степен.

# 124
Цитат
ама ми е интересно до някаква степен.

bouquet

# 125
  • варненка от София
Хайде, готова съм с тортата.  Tired

# 126
И аз съм готова .

# 127
Хайде ,ама няма още.Май след понеделник!?

# 128
Кога е старта, че нещо не разбрах?!

# 129
Ако не е късно, мисля да се включа, дано и да успея.

# 130
Дарилка, вече започнахме Simple Smile На 1-ви Октомври открихме предизвикателството. Записването е формално, просто който успее да си направи тортата м/у 25-ти и 30 ще има тази възможност да го направи. На 1-ви Ноември започва обсъждането. Има и на първа страница графика, и няколко страници по-назад при откриването също.  Peace

# 131
  • У дома
Аз само да се оплача, че нещо не ми върви с тези предизвикателства. Торта направих, но се изяде недовършена, защото по време на карвинга се наложи да я зарежа и да чистя локви кръв из целия втори етаж. Синът ми успя да си среже крака, така и не намерихме на какво и след цялата дандания съм довършвала тортата с треперещи ръце. Можете да си представите резултата.
На вкус поне беше супер. Сега планирам торта за 31ви и ако живот и здраве котка не ми мине път, ще имам нещо по-така да покажа.

# 132
  • в семейството
Малко "оф": Atalanta , звучи доста притеснително  Confused .Надявам се да не е сериозно!
Че аз ви следя  Mr. Green (като Биг брадър  Wink)

# 133
Atalanta -Важното е сина ти да е ок!Другото ще се нареди.  bouquet

# 134
  • София
Уф, ама че карма имат тези наши предизвикателства, ама я надвиват...Аталанта, дано сте добре!

Общи условия

Активация на акаунт