Тортено предизвикателство Октомври 2009

• 50 085
  • 856
  •   1
Отговори
# 60
  • Plovdiv->Toronto
Много рУжден ден, много нещо този месец  newsm78 ...
И все мои  Joy ...
Не стига че колежките вече не щат къпкейкс ами искат "истинска торта, като онези"  Mr. Green, не стига че за гостите, и те чакат  Party, ами  и за в къщи, за домашно ползване я искат "специална"  #Crazy ... Няма да успея на една дата  Mr. Green ...

# 61
  • Vaudreuil Canada
Много рУжден ден, много нещо този месец  newsm78 ...
И все мои  Joy ...

Кога това? newsm78

# 62
  • Plovdiv->Toronto
19-ti  Sunglasses Не казвам на колко години  Mr. Green. Ама хич не ми личат  Laughing!

# 63
19-ti  Sunglasses Не казвам на колко години  Mr. Green. Ама хич не ми личат  Laughing!

Ейй Ели ти си на един ден с мойтУ мъж  Laughing . Като те е подгонил такъв ентусиазъм спретни една торта и за него  Joy . Аз за мене си не успях да си направя преди 2 седмици, сега и него май го чака същата съдба  Embarassed

# 64
  • Plovdiv->Toronto
Ми да ти метна една Mr. Green, ама ще се стопи до Тексас. Хайде хайде, спретни нещо на човека, знаем че можеш доста скоростно  Peace Laughing ....

# 65
  Mr. Green. Ама хич не ми личат  Laughing!
Ааа, и аз така..... Никой не ми дава 15 години....... Всички твърдят че съм НАД 30..... ама то си чиста злоба според мен...  Rolling Eyes
Като те гледам...... май само тебе ще обсъждаме тоя път. Щото 1..., па 2,..... па 3...... и до края на месеца...... дванаЕСЕ...... Я, направо дай албума ти и да го почваме с коментарите......  hahaha

Пак по кафено време памперсни дискусии  Laughing ...
Ааааа, моля моля!!! И при нас си беше кафено времето. Ама следобеднокафено. Така че..... почерпката беше за всички.....  Laughing

# 66
  • варненка от София
Ма то що все памперси на мен ми се пада да правя, хич не ми идва вдъхновяващо, още  повече, че мънинка напоследък не ги пълни подобаващо. По-скоро да направя едни шише с Дуфалак или стръкче мушкато.  Mr. Green

То вярно, че мноо нещо може да се измисли и направи, но мен не ме тупва идеята по главата, там ми е мъката.

# 67
Готвите ли се мацки ? Simple Smile Аз почвам да се притеснявам, дали ще успея навреме, а до 23-ти трябва да съм готова, пък имам още милион неща.  newsm78
Колко човека са готови?

# 68
  • Vaudreuil Canada
Tandoori имаш цял месец - ще успееш.
А иначе около 6-7 торти готови трябва да има.

# 69
Ааа, Шемет аз торта трябва да направя, т.е все някаква ще направя, въпроса е, че от към време съм притисната от други неща ( готвя се за втори фестивал, предния беше на 13 септември) и направо ми пуши главата, а много искам да направя това, което съм си наумила, не друго, а то пусто много време ще отнеме... Rolling Eyes

# 70
записвам се, имам и няколко идеи  Flutter

октомври ми се очертава сериозно тортоправеене, така че ако оцелея ще показвам  Laughing

# 71
Уф, аз още идея нямам, време нямам, а и незнам дали ще успея.
Ако сколасам с нещо, ще покажа, ако пък не, няма  Laughing

# 72
  • Plovdiv->Toronto
Аз имам две торти засега, ма много несериозни, нищо така уау  Mr. Green. Ще правя нещо след 10-ти октомври newsm78, дано да се получи.
Ванче, ник'ъв линк не давам, никъде не съм ги качила  baby_neutral. От скука ще изпукаме до ноември, добре че добри хора, по-производителни, качват в тортената. Тандури, кажи ти поне за тези семинари, какво си натворила  Grinning?

# 73
Тандури, кажи ти поне за тези семинари, какво си натворила  Grinning?

Ели, какви семинари? Нищо не съм хващала още за семинарите, че ми пуши главата от други неща в момента. Не съм забравила за фото семинара, който бях обещала, просто в момента съм затънала го гуша в неща до средата на Ноември и преди това нищо не мога да подхвана.  Confused Embarassed

# 74
  • Vaudreuil Canada
Тандури, кажи ти поне за тези семинари, какво си натворила  Grinning?

Ели, какви семинари? Нищо не съм хващала още за семинарите, че ми пуши главата от други неща в момента. Не съм забравила за фото семинара, който бях обещала, просто в момента съм затънала го гуша в неща до средата на Ноември и преди това нищо не мога да подхвана.  Confused Embarassed

Ааа Ели имаше предвид фестивала според мен ...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт