Тортено предизвикателство Октомври 2009

• 50 096
  • 856
  •   1
Отговори
# 75
А....аз съвсем изключих, въобще не погледнах аз какво съм писала по-рано.  ooooh!
За фестивала, бях на един craft фестивал ( на занаятите), пирографирани кутийки, картички ръчна изработка и шапки и ме поканиха на 2-ро място за 2-дена, обаче аз на първото продадох повечето си неща и просто не ми останаха и трябва да наваксам. Имам 1 месец до тогава...как ще успея не знам... #Crazy

# 76
  • Plovdiv->Toronto
Ох сори, тези семинари откъде ги взех незнам  ooooh! Laughing ...
Отивам на сайта ти да видя какви са тези шапки, дано поне снимки са останали  Crazy ...
Дерзай, по-спорни неща измисли, да не си претовариш пак ръката  Confused.

# 77
  • Vaudreuil Canada
Аз разгледах картичките и ми останаха очите...

# 78
  • Plovdiv->Toronto
И на мен, и на мен Grinning, страхотни красоти Party !
И прическата много ми харесва, същата си правя и аз понякога Laughing, особено сега като ще ходим на Октоберфест  newsm44, незнам дали знаете тук до Торонто - в Китченер става най-големия Октоберфест извън Германия, страхотно е, нямам търпение направо  Crazy ...
Сори, вече на чат го обърнах  Whistling ...

# 79
Ох, аз новите неща изобщо не съм ги качвала.  Sad За късмет се тръшнах с някакъв вирус...после втори последва и в момента носа ми е с размер на Биг Бен в Лондон.  Confused Предполагам като понаваксам малко с нещата ще пусна още снимки.  Peace

# 80
Хайде,че не остана до Предизвикателството....

Ани-оздравявай бързо!

# 81
Мили дами, приятелки!
Откривам официално тортено предизвикателство Октомври 2009!!!
Нека този път да падат само листата от дърветата, не тортите от плота Wink
Успех на всички!

Припомням програмата:
ТЕМА на предизвикателство Октомври 2009 : 3Д торти

Програма на "Тортено предизвикателство- Октомври 2009"

1-5 октомври    Записване на участниците

25-30 октомври  Публикуване на произведенията на участниците в албума на предизвикателството

1-10 ноември     Обсъждане  на  произведенията, представени от участниците

10-15 ноември   Гласуване за нова тема от участвалите в предизвикателството.

Благодарим на всички включили се в дискусията, успех и спорна работа на участниците!!!  bouquet

Благодарим на всички включили се в дискусията, успех и спорна работа на участниците!!!  bouquet

За да получите паролата и потребителското име за албума когато са дните за качване на снимки, моля изпратете ми е-Мейл на: tandoori.chick@gmail.com
Мейлът е Gmail, не Qmail.

Ако имате някакви въпроси по правилата и програмата, моля погледнете първа страница на темата ето тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427000.0

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 17:07 от Tandoori

# 82
  • у дома
Tandoori   Hug
записвам се
 Mr. Green

# 83
Участници:

1. Blueeye
2. Tandoori
3. Шемет_невероятен
4. Клеърет

Хайде, хайде, не се срамувайте!  Laughing

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 17:17 от Tandoori

# 84
  • Vaudreuil Canada
И аз се записвам - поне с две торти ще съм и този път.

# 85
И аз се записвам - поне с две торти ще съм и този път.

И аз, първата от август е готова и чака  Grinning

# 86
Супер, тъкмо се обадих да потвърдя какво ще правя за предивикателството, на хората за които ще правя тортата и те ми изтърсиха, че така...ама те били решили да правят с Хелоуийнска тематика събирането и сега трябва да правя нещо за Хелоуийн.  Confused Цялата ми идея отиде на майната си...а мислех да правя корнукопия.  Rolling Eyes

# 87
Супер, тъкмо се обадих да потвърдя какво ще правя за предивикателството, на хората за които ще правя тортата и те ми изтърсиха, че така...ама те били решили да правят с Хелоуийнска тематика събирането и сега трябва да правя нещо за Хелоуийн.  Confused Цялата ми идея отиде на майната си...а мислех да правя корнукопия.  Rolling Eyes

Не знам какво е корнукопия  Shocked , но непременно да го направиш по друг повод, или без повод!

# 88
Клеърет, ей това е: http://images.google.com/images?client=firefox-a&rls=org.moz … p;sa=N&tab=wi
Първоначално бяхме говорили да е есенно, по към " Деня на благодарността" тема, и понеже конукопията ( рог на изобилието ли е на БГ?) е традиционно свързвана с този празник, аз реших нея. И ей сега направо ми събраха очите на 18. Много мразя като съм си намислила да правя нещо и да ми го сменят в последния момент, но съм обещала, това е за един благотворителен базар за училището на Калин и няма как да откажа.  Rolling Eyes А как не обичам Хелоуийнски теми за торта Sad

# 89
Като видях снимките веднага ми светна, че за Рог на изобилието става въпрос. Нищо не се ядосвай  Peace .Аз пък мисля, че Хелоуийн е доста благодатна тема  Peace , не е задължително да е нещо кърваво и гадно, има готини неща, които могат да се направят. Ти пак можеш да го извъртиш да е есенно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт