Тортено предизвикателство Октомври 2009

• 50 109
  • 856
  •   1
Отговори
# 90
Като видях снимките веднага ми светна, че за Рог на изобилието става въпрос. Нищо не се ядосвай  Peace .Аз пък мисля, че Хелоуийн е доста благодатна тема  Peace , не е задължително да е нещо кърваво и гадно, има готини неща, които могат да се направят. Ти пак можеш да го извъртиш да е есенно  Peace

О, кърваво и гадно отказвам тотално, все пак е за деца 1-2-3 клас, в никакъв случай! Проблемът е, че трябва да е 3Д, аз ако беше за обикновена торта, досега го бях направила. А и трябва да отнеме малко време, защото в момента съм много притисната и направо се чудя...Имам 1-2 идеи...ама да видим.  Rolling Eyes Много ми е разочаровано в момента.

# 91
АМА МОЛЯ ВИ ЗАПИШЕТЕ И МЕН!!!

Аз тука в такава дилема-коя да покажа и коя -не!!?
Записвам се и малко не ми стана ясно -за ключа и паролата... Crazy

Ще участвам с три тортички-ако може разбира се. Embarassed

# 92
  • варненка от София
Абе да се запиша, пък каквото сабя покаже.  Blush

# 93
  • Vaudreuil Canada
antoan2006 то пак ще има 50% отказали се така че ще компенсираме заради тях  Crazy

# 94
Участници:

1. Blueeye
2. Tandoori
3. Шемет_невероятен
4. Клеърет
5. Antoan2006
6. Marulka_s
7.Violetblue
8. Van444eto

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 20:11 от Tandoori

# 95
Цитат
antoan2006 то пак ще има 50% отказали се така че ще компенсираме заради тях  Crazy

newsm62

# 96
Аз ако не се запиша, но успея да убедя съпружието да ми помогне за тортата, ще ме включите ли?

# 97
 smile3514 - Моляяяя запиииииииииииииииииис!!!!!!!!!!!!!!!

# 98
Виолетка, записването е формално.  Peace

Антоан, самоцитирам се от първа страница:
Как ще се качват снимките от участниците?
В рамките на 5 дни преди започване на обсъждането на тортите за предизвикателството всеки желаещ да участва след като уведоми Тандури, че е готов с тортата си, ще получи е-мейл с потребителско име и парола на албума, в който ще се качват снимките.
Валидността на тази парола ще е 5 дни, като в края на 5-тия ден тя ще бъде сменена.

# 99
  • Plovdiv->Toronto
Тандури, и аз запис.
Как го пипнахме този ранен вирус и аз не знам, но всички в къщи сме тръшнати, даже не работим Mr. Green. Засега съм с две торти, ако ми дойде музата и ми минат болките в ставите ще се замисля за още една  Crazy ...

# 100
Tandoori -Аз със сигурност не съм много наясно с компютрите и моля да ми помогнете къде да ги кача и как.Ако много питам-съжалявам. Sick

# 101
Tandoori -Аз със сигурност не съм много наясно с компютрите и моля да ми помогнете къде да ги кача и как.Ако много питам-съжалявам. Sick

Ще се качват чак в края на месеца, споко. Сега си свиркай и прави торти  Grinning

# 102
И аз искам да се запиша,моля  Embarassed,дано не се изложа като предишния път  Praynig

# 103
И аз се записвам с 2 торти. Peace

# 104
Цитат
Ще се качват чак в края на месеца, споко. Сега си свиркай и прави торти

Аааа,може и още да направя-то е разрешено,нали?

Общи условия

Активация на акаунт