Подаръци в родилния дом

• 8 495
  • 117
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Рекламни материали,една книжка с всичко около грижите за новородено,няколко списания и мостри Peace

# 61
Подаръци от Памперс (няколко пелени и кърпички),мостра на Судокрем... newsm78 Май това беше.И стикер на Хипп "Бебе в колата". Laughing
И аз получих същите подаръци

# 62
Рекламни материали и мостри на Себа мед.

# 63
Получих от Памперс и от Пуфис - памперси и книжки!

# 64
  • София
Книжки и кутийка с мостри на Нивеа

# 65
подарък от памперс - няколко памперса и малка опаковка мокри кърпички и листовки разни  Grinning

# 66
  • Пловдив
Рекламни материали  и диск Peace

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 09:11 от Aнели

# 67
рекламни материали,формула за всеки случай(която не я ползвах разбира се),чанта за количката с логото на болницата,грамота за кърмене,блузка с  логото на кърмаче,тениска с логото на болницата,памперси,превръзки за мен,подложки за бебето,дрешките с които е била в болницата,2 пелни+шашчицата,витамини за кърмачки и битамини за бебето(А,Б,Д)и други неща,но вече не се сещам...... Wink Laughing

# 68
Подаръчен комплект от Памперс и рекламни материали, разбира се.

# 69
Получих освен рекламните матеряли, памперси/рекламни/, козметика, диск с песнички и кърпички.

# 70
  • Под Сините камъни
Нищо не получих  Grinning

# 71
  • Варна
Получих рекламни брошури и книжки, козметични мостри и май това беше

# 72
Дадоха ни плик пълен с ракламни брошури,книжка,няколко мостри и стикер за колата Peace

# 73
Рекламни материали ,памперси, мокри кърпи  и стикер за колата!

# 74
Аз раждах миналата година имах подаръчни комплекти (два за всяко от бебетата  Wink).
В една чантичка имаше един брой памперс "Pampers", мострички на Hipp, стикер за кола, както и списание "Моето дете", това е което си спомням на прима виста  Peace
+ мостричка на Судокрем и разни списания и рекламни брошурки Peace

Същото  Peace

Общи условия

Активация на акаунт