Подаръци в родилния дом

• 8 495
  • 117
  •   1
Отговори
# 105
а в Тина Киркова ....................... никакви , но от сърце  Wink
А иначе аз за първи път чувам, че давали подаръци  newsm78
На мен точно там ми дадоха мостри на Памперс и Судокрем и даже ни записаха адресите да ни пращат след време още мостри

# 106
Никакви, което е странно, защото моя приятелка роди в същата болница месец по -рано и на изписването й дадоха голяма торба с бебешки принадлежности newsm78  Явно Май месец ги беше ударила кризата Mr. Green

# 107
  • София
Получих 2-3 броя Памперс, малък пакет мокри кърпи, пак на Памперс, малка мостра на Судокрем, списание "Моето дете". Анкетна карта също трябваше да попълня и сега ме спамят, но рядко.
Между другото сега като се загледах - не ползвам нито една от горните марки.

# 108
  • София
рекламни материали, 1 памперс, едни малко мокри кърпички памперс, мостри козметика...една книжка малка на памперс.

# 109
Никакви подаръци не получих. Peace

Ами я си виж подписа -тоя подарък малко ли е ти  bouquet..

# 110
  • Razgrad
Нищо не сме получили!!! Sad

# 111
Рекламни материали, памперс, мостри козметика, 2 книжки, мокри кърпи от памперс

# 112
Ами доста рекламни материали получих! Също и комплект на Pampers, Nivea  и др. но не си спомням точно. Както и цял пакет пелени pufiss . Като цяло много неща едва си ги събрах в багажа. Раждах в Света София.

# 113
Мокри кърпички на Нивеа в една кутия, стикери на Хипп за колата и книжка за отглеждане на бебето.

# 114
Рекламни материали, памперс, мостри козметика, 2 книжки, мокри кърпи от памперс

и на мен същото

# 115
  • София
Никакви подаръци от рекламодатели, но си излезнах с най-големия подарък - бебе! Simple Smile

# 116
Рекламни брошури, пакет мокри кърпи, една еднократна пелена на Памперс ( още си я пазя  Laughing) ! Мини книжле за първите дни у дома с бебето !

# 117
Имаше един пакет за всички - памперс, мокра кърпичка, подложки против протичане на кърмата, паста за зъби детска, кремче против подсичане - говоря за тестери, всичко на Чико плюс най-ценното беше един стар брой списание космополитен и моето бебе - стари, стари, ама пълнех с тях дупките между свижданията  Laughing Ааа, и бебешки дневник за ваксините и килограмите и тн, тънко книжле на Панадол.

Общи условия

Активация на акаунт