Подаръци в родилния дом

• 8 462
  • 117
  •   1
Отговори
# 90
               Полу4их 4 кашон4ета със списания,памперси,козмети4ни мостри,бебешки дневник,стикери за кола,интимен гел за мен,гел за
               за разранени зърна,мини превръзки,мокри кърпи4ки и още доста неща,които ве4е не помня.

# 91
Получих бебешка козметика на СебаМед и на още една марка, но не мога да се сетя.
За по-малките градчета и държавните болници подаръчетата са мираж  Peace

Само да обясня, защото преди 6 години работех във фирмата, която изпълнява тази програма и всъщност предоставя пликчетата с подаръци на болницата.

Мираж са не заради фирмата, а заради ръководството на болниците. Някои от тях не искат да се включат в програмата заради анкетните карти, много време им отнемало, нямали много раждания или поради други причини. Иначе е направена връзка с всички болници в България, но не всички са се съгласили.

А анкетните карти се попълват, за да може по-натам да бъдат изпратени нови образователни материали и подаръци на майката (следи се на каква възраст е детето).

Аз също получих подаръци, но явно не бях от късметлийките, защото пликчето ми беше доста постно, предимно с брошури  Crazy   Надявам се по-натам да са по-щедри.

# 92
само една книга Confused и нищо друго

# 93
Списания , мострички ,памперси.

# 94
Само рекламни брошурки ми дадоха скръндзите ниедни! Поне едно памперсче можеха да ми бутнат.

# 95
Рекламни материали на Памперс и Нивеа.

# 96
  • В подножието на планината
  Преди повече от две години ми подариха 1 бр. памперс+ рекламни материали, мини -комплект с козметика на Бюбхен и малко шише на Авент.А , и книга "Как да отглеждаме бебето с любов".

# 97
  • София
Аз получих чантичка с мостри на Nivea, 2 памперса Libero, лепенки за кола, мостра от прах за пране  Surcare, книжка за първите 365 дни на детето и някакви рекламни листовки.

# 98
Нямам спомен да съм получавала каквито и да било подаръци, дори и само рекламни брошури...  Thinking

# 99
подаръчен комплект от Памперс. Даже и по пощата един брой от списанието ми пратиха Simple Smile

# 100
Рекламни брошурки, памперс, мокри кърпички памперс, мострички на нивеа, мостричка на судокрем, списания някакви, по-късно по пощата - пакет памперс и бебешки дневник, и отново образователни книжки

# 101
Мостри на себа мед и брошури.

# 102
Никакви подаръци не получих. Peace

# 103
Памперси 
Мокри кърпички   
Козметика (мостри

# 104
а в Тина Киркова ....................... никакви , но от сърце  Wink
А иначе аз за първи път чувам, че давали подаръци  newsm78

Общи условия