ИЗЛЕКУВАНИ ОТ АКНЕ

• 21 203
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
Ок, ако може да дадеш някакви координати или сайта, където ги има продуктите Simple Smile
Всъщност някъде в този асортимент има ли го този крем? http://www.apteki-optima.com/?cid=24&searchString=%D1%85%D1% … p;y=17&page=0

Бих те посъветвала да ги вземеш директно от фирмата, поне си сигура че не са застояли. А и там биха те посъветвали за твоийта кожа и проблем, кое е най-подходящо. Салонът им е на Витошка 118 за телефон ще проверя вечерта в нас,мисля че го пишеше на продуктите .
Успех

Нямам възможност да отида на адреса, предпочитам телелфон  Peace

Намерих един мобилен аз бях звъняла на него да питам преди време за един крем дали са го получили. 0895519619

# 31
  • In The Middle Of Nowhere
tromavelka, мерси  Peace

# 32
  • Бургас
Винаги съм имала много чисто лице - до момента, в който ми излязоха няколко пъпчици и реших да се разправя с тях ръчно - оттогава започна ужасът - разпространиха се из цялото лице, отначало малки, но след моята упорита намеса вече не приличах на нищо. С каквото и да се мажех просто и да имаше ефект аз не дочаквах да го видя - постоянно се чоплех и стисках. Това продължи няколко години - с големи усилия на волята си наложих да не си пипам лицето и след около месец то се изчисти, разчоплените пъпки мазах с отвара от смрадлика, за да зараснат по-бързо и постепенно лицето ми се изчисти. Останаха  петна, които изчезнаха след като започнах да ползвам една серийка на българската фирма "Боди - д" - избелващ лосион и избелващ дневен крем, ефектът беше поразителен. Между другото смрадликата много добре изсушава малки пъпки с бяло връхче.
Сега се случва да ми излезе по някоя миниатюрна пъпчица и отново си налагам да не я пипам, защото... Та може и да е извън темата, но: момичета, в никакъв случай не си пипайте пъпките, защото положението може да се влоши много и да не се оправи за дълго.

# 33
Да, и аз съм съгласна с теб за това, че пъпките не трябва да се стискат и човъркат, защото има пъпки, които просто са неизтискваеми и само рана може да си направи човек и пак да има и пъпка на всичкото отгоре. Но например ако има разширени пори на носа и постоянно се пълнят с мръсотия, въпреки строгата ми дори на моменти прекомерна хигиена, която спазвам. Ексфолирам се веднъж седмично, слагам си почистваща маска. Тогава след като имам черни точки на носа единствения начин е да ги истискам ръчно веднъж месечно след напарване с билкова парна баня. Вероятно някои ще сметнат, че не е правилно. И на мен не ми се иска да го правя, но въпреки всичките усилия, които полагам, за да си поддържам кожата чиста, просто от тези черни точки на носа не мога да се отърва от 12 годинишна( сега съм на 22).Вие как се справяте? Сега съм взела лепенките на Нивея да пробвам с тях, вместо стискане да видим какво ще стане.Понеже само на носа имам черни точки, по лицето на други места нямам нито черни точки нито пъпки вече, там ми е проблемната зона.                                                                                                                      П.П.   Yulichka, с малката сте просто  красавици  bouquet

# 34
  • Бургас
amra , благодаря  Blush  Hug
Ти спазваш все пак някаква процедура, а и стискането е на черни точки на носа. Аз си чоплех пъпките безконтролно по всяко време и особено в напрегнати ситуации  Sick . Много усилия ми костваше да се отърва от този навик, но сега съм доста по-добре.
Пробвала съм ги тези лентички на "Нивеа", наистина доста стягат, но трябва да се внимава при махането - аз май там нещо не се справих.
Защо не опиташ да не ги махаш известно време. Колкото по-често ги чистиш, толкова по-бързо ще се появяват. Аз като си ги стисна моите и след няколко дена са още по-забележими. Сега не съм ги пипала отдавна и започват да изчезват. А и много зависи от крема, който ползваш и гелчето за измиване. Има един гел на "Евелин" против пъпки и черни точки - много съм доволна от него, кожата се изчиства забележимо.

# 35
amra , благодаря  Blush  Hug
Ти спазваш все пак някаква процедура, а и стискането е на черни точки на носа. Аз си чоплех пъпките безконтролно по всяко време и особено в напрегнати ситуации  Sick . Много усилия ми костваше да се отърва от този навик, но сега съм доста по-добре.
Пробвала съм ги тези лентички на "Нивеа", наистина доста стягат, но трябва да се внимава при махането - аз май там нещо не се справих.
Защо не опиташ да не ги махаш известно време. Колкото по-често ги чистиш, толкова по-бързо ще се появяват. Аз като си ги стисна моите и след няколко дена са още по-забележими. Сега не съм ги пипала отдавна и започват да изчезват. А и много зависи от крема, който ползваш и гелчето за измиване. Има един гел на "Евелин" против пъпки и черни точки - много съм доволна от него, кожата се изчиства забележимо.
Ами аз като не ги пипам хич, те стават едни съвсем ясно забележими и ме дразнят неистово. Ако може да се овладее човек да не ги пипа,както ти си направила би било хубаво. Но аз почвам да се чувствам мръсна Sick Иначе съм си намерила най-после подходящите продукти за почистване и поддръжка за мен, но от тези пусти черни точки на носа каквото и да правя не мога да се отърва окончателно имам предвид. Отървавам се временно за 4-5дена и после пак следва - ексфолиране, макса, веднъж месечно ръчно почистване и така. Познавам жени, които макар и скъпата козметика и редовните и правилни грижи, които полагат за кожата си, имат черни точки все още, макар че са на възраст, в която не би трябвало да имат. Това е нещо типично за по-мазния тип кожи. То май само сухите кожи без разширени прои нямат подобни проблеми, но те пък по-бързо се сбръчкват,

# 36
Искам да помоля всеки един член на този форум , който иска да сподели за тази болест да пише, НО МОЛЯ само тези, които са имали проблема, бих казала болестта, и вече са се излекували. Отчаяна съм, пробвах всичко и няма спасение. МОЛЯ още веднъж, знам, че не се пише за 1ви или 2ри път по тази тема, да пишат само излекуваните и как са го постигнали, а не с кое може и да помогне.

Познат проблем. Аз имах голям проблем, уж бяха хормони, после алергия от метал,махнах си даже металните елементи от банелите на сутиена, после уж на нервна основа- та това с което се оправих ми струва 15 лева . Един лосион български  на марката Христина, имат салон на Витошка, ако не си от София пращат по куриер. С тозо проблем се разделих от преди 5години. Ако искаш пиши ми ма личния.

Благодаря,
ти си писала телефона, ако реша ще звънна, но сега съм се спряла на няколко продукта, а пия и антибиотик по схема от редматолог, не искам да сменям вече, ако пак нишо не се получи, ще се възползвам от твоя съвет  Simple Smile
П.С. Замислила съм да и направя изследване за наличие на стафилококова инфекция....само това остана неизследвано като причина. Искам поне да я открия, а то уж няма причина, а пък никнат гадинките.

# 37
Да добавя и лосиона Акне аут на Биотрейд като  едно от средствата за борба с акнето. Активния лосион с бялата капачка имам предвид. Много ефективен! Сега преди няколко дни ми бяха излязли две пъпки преди цикъл и си мазах лицето вечер с памук, напоен с активния лосион и на сутринта буквално пъпките бяха се изсушили и изчезнали. Но аз го ползвам само вечер, преди лягане и то през няколко дни, не всяка вечер. А също го ползвам и след ръчно почистване на лицето с цел превенция от възпаление и пъпчасване. Обаче да предупредя и аз слагайте си ръкавици като го ползвате, защото много се изсушават и гъбясват пръстите на ръцете от него. Там , където се хваща памукът с лосиона имам предвид.  На мен сега ми гъбясват от най-малкия допир с вода. Всички, които го ползват този лосион предупреждават за този ефект с ръцете и аз не повярвах, докато не ми се случи сега и на мен Laughing

Общи условия

Активация на акаунт