Морков, каша и месце папка ФЕВРУАРЧЕ на пюре.

• 19 790
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Леле,Иве,Стаси ме съсипа направо !  Shocked Много подвижно и силно това дете! Браво! Ралица не може да седи още... Cry Да не би пък да имаме проблем?! Има ли и други такива бебчета....

Доре,чудесно развитие на нещата за теб и Йойо! Ако го беше завела след само още 3-4 месеца вече нямаше да е толкова щастлив и да се радва на всички.Изпревари фазата,в която са като залепени за майките!

Ками,разкошотийка е малката рошличка!  Heart Eyes

# 46
  • София
Хахаха, велик поздрав Ламтурниче Simple Smile)))

Доре, ми то за мен яслата отпада като вариант, че лекциите ми ще са след 16:30 май, май, даже и по-късно, но пък свеки вчера дойде да си търси нещо вкъщи и все едно нищо не е ставало, каза че ще помага с гледането, мъжа ми също, та даже и бавачка не ми трябва, пък и ще пропускам понякога  Embarassed Радвам се, че Йо-Йо е щастлив, това е най-важното Wink

Силве, той от както се е родил е много подвижен и жилав, но и той не седи стабилно без да е облегнат, аз даже в неделя или понеделник пост-нах 2 снимки - едната от Витоша и едната как седи, това му е възможно най-седналото положение и не може да се иправи повече, че забива главата на страни, пада без да се огъне даже със свити крачета и това си е, а отделно, че не иска и да седи де, дай му да е прав на него, но и не се сеща сам да се хване за нещо и да се изправи, трябва за пръстите на мама, иначе го слагам прав да се държи за ръба на кошарата, той се пуска и туп на леглото, не му идва на акълчето да се задържи, но пъ кза мен се държи, странна работа  newsm78 Така че споко и Стани всъщност не седи стабилно, ама никак даже и аз се бях притеснила малко, ама ми казаха, че е нормално за възрастта му седене, а Рали нали ни е кака с един ден, така че няма проблем явно Simple Smile)))

# 47
Добро утро Hug

Калинче,скромна съм в постовете,защото няма нищо интересно при нас за писане,а пък не ми се иска да продължавам да пълня темата с безсмислени постове..Не че този ще е много смислен,ама да драсна нещо,че да не вземете да ни забравите Blush

И между другото..да, и аз ви обичам Heart Eyes Mr. Green

Вчера на малките им правих какаов крем с банани и бисквити..Елате да видите на Гошко как му се услади Mr. Green

# 48
Леле,Иве,Стаси ме съсипа направо !  Shocked Много подвижно и силно това дете! Браво! Ралица не може да седи още... Cry Да не би пък да имаме проблем?! Има ли и други такива бебчета....
И ние не седим още. Като я сложа се олюлява в стила на пияната маймуна.  Twisted Evil И зъби нямаме.... Лошото на майките с по-големи деца е, че сами се вкарват във филми, сравнявайки по-малкото с по-голямото. На нейната възраст Калина вече седеше и имаше 2-3 зъба. Но пък Раличока се придвижва доста успешно с претълкулване и приплъзване- не е пълзене още, но достига, докъдето иска, а Калина това го правеше чак към 8 месец.

# 49
Ей, Мама Петтти направо в сърчицето ме уцели с тази песничка  Hug

Ох , Цвети благодарско и на теб  Heart Eyes

Аз пък ще ви пусна едно поздравче специално за бебончетата  Party Мойта маймунка много му се кефи
http://www.youtube.com/watch?v=IP-F6E8MbDs

Фокси какви безсмислени постове бе душа , аз много се радвам на постовете ти  Peace Пускай на воля  Mr. Green А м/у другото как е зетя , че Ева все ме пита кога ще го види  Laughing

# 50
здравейте и от мен не съм писала ама то няма нищо интересно при нас,а за тези ферми във ФБ и аз нещо немога да се трогна явно щото много ме мързи,наляга ме есенната умора Mr. Green.
Ламтурниче,аз съм като теб Александра прави същото като Раличка неможе да седи стабилно седнала,но като я изправя на крака е като струна,придвижва се също като нея ту се търкаля ту едно подобно на лазене ама на мен ми прилича повече на хвърляне и мятане като риба на сухо а каката седеше седнала на тази възраст но не се приджижваше,но поне не се тревожа явно не е само при нас разликата в децата.
Лек и успешен ден на всички  bouquet.
Теди благодаря за темичката  bouquet  bouquet  bouquet.
  Ще тръгваме на разходка,малко подухва но не е страшно.

# 51
  • София
Добро утро и от мене   love001

Да използвам да се включа, докато Емо спи след поредната трудна нощ. Доста го мъчат зъбите и тази нощ, като се събуди с рев с нищо не можехме да го успокоим  Cry И сега той си спи, а аз не мога.
Хемоглобинът му е 103, но казаха че е нормален, особено за кърмено бебе и не са давали нищо за пиене.
А като гледам тук референтните стойности сме почти в нормата, а и от скоро започнахме по малко месо.
Ето малко снимки да не ни забравите и за добро начало на деня  Simple Smile
колко е горд с новото си умение

Емо вече става, но не може и не иска да седи - не му е интересно.
Е, стига толкова, че вече се събуди.
Усмихнат и слънчев ден от нас  Hug

# 52
Привет, аз много се зарибих вчера с тези ферми във Фейсбуук-а...голяма краста било...
От друга страна намерих колеги от университета, с които не се бяхме чували от 4-5 години и много се накефих...едно предимство...на губенето на време пред компютъра...

За хемоглобина...ама въобще не съм обърнала внимание...много съм зле...

Вчера ходих във Вис Виталис - е не ме кефи магазина и това си е, взех и 2 чорапогащника е една проходилка, че нищо не си харесах. Ралица много се изкефи на проходилката, но повече от 10 минути не може да издържи,защото се уморява ( аз нямам и намерение повече да я държа там в началото).

Пускам снимков материал:

Урааааа, малко слънце вече.... Hug

Фокси, много сте сладки!

# 53
  • в сърцето на един мъж...
Толо, и мойта щерка не сяда - като я сложа и се килва. Иначе се претъркаля, така се движи по пода. Обикаля от едната страна на стаята до другата без проблем и вече е задобряла, става все по-бърза Mr. Green
Ламтурник, не сравнявай Wink Различни са. И аз от време на време изпадам в криза, ама ми минава Grinning

# 54
Фокси,на това му се казва бебешки поздрав! Гошко(нали?!) с тази вдигната ръчичка ми повдигна настроението!  Heart Eyes

Ето още една бебешка беззъба усмивка от нас:  Laughing

# 55
Добро утро сладури и сладурани Hug
Днес май ще е хубаво времето,та викам да се видим по ибедно на театъра,който иска да пише,аз съм на линия до към 11.30 после отивам да взема на Мая изследванията и бегом към центъра.
Мама Пети айде,ти нали искаше,пък и имам 10 да ти давам от миналия път.
К.Пенкова честито ви озъбване.
Лара и на вас честито.
Вержи първата снимка дето Гошко маха е страхотна,по между другото Мая вече си казва здравей и чао помахвайки Heart Eyes
за сега това е после пак  bowuu
п.с. аз дете първо нямам,но племеници бол.Та ако тръгна да ги сравняявам ще се побъркам че Мая е бавно развиваща се.Големия на 9 месеца ходеше сам и стабилно,от 5 месец вършееше с проходилката из цялата къша,Едо проходи на 10 месеца а от 5 лазеше яко и също вършееше с проходилката.Големия на 11месеца правеше изречения от сорта на ,,икам андвис''(искам сандвич)то това мама и тати не ги викаше ама ние сме на имена в нашто семейство,та викаше коко и ени(жени).За средния незнам как се развиваха нещата, че на около годинка си го прибраха трайно и ни го отнеха та там съм пас.Но и той си лазеше на около 6месеца.И по този повод Мая не ще и не ще да се обръща,но пък седи доста стабилно и като се хване за мен се изправя,дай и така да стои.
Ако някой ми прочете фермана получава бира на театъра,а за тези от другите градове да си я купят сами Joy

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 10:21 от alximika

# 56
Добро утро и от мен!
И ние не седим стабилно. Не съм се притеснила за това, но си мислех, че вината е моя. Защото заради повръщането започнах по-късно да го слагам по корем и гледах да кротува и да не мърда много  Blush

К.Пенкова, честито зъбче!

Ками, и наш Влади така се радва сутрин.

Фокси, Гошко здрасти ли казва или така ми се струва  Grinning

pretty_mimi, много сладък Ицо.

Толо, не преставам да се удивлявам на косата на малката ти хубавица.

Дорабела,  Раличка изглежда щастлива с новата придобивка. Можеш да я слагаш така че да не и опират крачетата в пода. Така ще можеш да използваш проходилката, като столче за игра  Grinning .

Бобси, от сега си личи, че си отглеждаш любознателно дете  Simple Smile

Сега имам нужда някойда ми каже онази хубава българска поговорка за голямата хапка и голямата дума Mr. Green

За Фейсбук.
И мен не успяха да ме зарибят фермите. Дали защото фермерствам на живо  newsm78 .

Ще попоканя тези на които имам данните.
Ако искате да ме поканите, търсете Ирина Славова  bowuu

# 57
Добро утро и от нас!
Ние станахме по-рано днес, ако 9ч. е рано, де  Grinning , но нали има слънце малката е нетърпелива да излезе навън.
Аз нямам какво ново да пиша, затова малко морски поздрави от нас с Плами:

А тук да видите как спим, когато се уморим  Laughing

Цвети, дано Раличка вече се оправи, че се измъчи с тия илачи  Hug

И последно, но не по важност - благодарско на Теди за новата темичка  Hug

# 58
a добро утро и от нас

много сте сладки всички

ние се завърнахме и не мож`те се оттърва от нас

лек ден за сега

пс и ние сме по стоенето прави, хич ни няма по сядането  Hug

липсвахте ни

# 59
Мечи,хайде на разходка! Ние след малко излизаме.Ако се организирате,до 13.30 поне ще сме в парка.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт