Морков, каша и месце папка ФЕВРУАРЧЕ на пюре.

• 19 801
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
naiema ,явно е от парацетамола

за температуропонижаващо ползвай детски Нурофен /съдържа Ибупрофен и е с вкус на портокал/

# 721
naiema ,явно е от парацетамола

за температуропонижаващо ползвай детски Нурофен /съдържа Ибупрофен и е с вкус на портокал/
Благодаря ти много!

# 722
Теди на нас са ни изписвали Вомакур-супозитории (свещички за дупето)за повръщане и Натриев цитрат- за да не се обезводни.
Геа Хидрасек не е ли за разстройство? дано не се излOжа много Blush

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 21:17 от k.penkova

# 723
Naiena със сигурност е от Панадола,при александра се получи същото но от Нурофен.Ох изчезвам че ревееееееееееееееееееееееее.

# 724
Мерси момичета   bouquet
Купих свещичките и Хидрасек дано да помогнат  Praynig
К.пенкова
............ дано не се излижа много Blush
hahaha hahaha hahaha

# 725
Naiena със сигурност е от Панадола,при александра се получи същото но от Нурофен.Ох изчезвам че ревееееееееееееееееееееееее.
Благодаря ти  Hug

Теди,дано се оправи бързо Ева!

Вечерта се надявам да намеря време да ви изчета  Wink

# 726
  • в сърцето на един мъж...
Смектата е за разстройство Wink

# 727
Калинче, ако успееш пусни снимки.  Twisted Evil
Теди, бързо оправяне на Евичка!
Гея, ако няма някакви алергии Алекс, може да му намажеш стъпалцата и гънките (до мишниците, по врата и главата- не) с разбит белтък. Сваля температурата трайно. След около половин час измиваш.

# 728
Офффффффф, омръзна ми  Cry
Не е повръщала пак , но ме е страх да я нахраня за да не избълва отново  Confused Почнах да и давам по една лъжичка кърма на 4-5 мин. , но тя взе , че заспа. Дано да не продължи пак да повръща  Praynig
Аз и сложих свещичка ама се чудя дали да не и сложа още една по-късно  newsm78 Момъка в аптеката каза 2 пъти на ден ама аз и я сложих късния следобяд и се чудя дали може към 22 часа например още една да и сложа, за да мога да стопирам навреме, че сега и почивни дни само разни дежурни има дето въобще не обръщат внимание. А на нашето педи въобще не искам повече да му звъня ( до сега нито веднъж не ми е дал адекватен съвет ) Та в този ред на мисли варненските мами знаете ли за някой частен педиатър , където мога да я заведа утре акоо се наложи ? И въобще май до края на годинта , докато дойде време за смяна на лекарите мисля да ходим ако се наложи на частен , тоя вече само за консултациите мисля да го ползвам  Naughty

Гея дано и твойте мъници се оправят бързо  Praynig

Какво е това чудо тия дни в тоя форум толкова болни дечица  Confused

# 729
Момичета, колко лъжици от натрошените бисквтити на Плазмон да слагам в АМ преди лягане - правя му 120 мл АМ с 4 лъжици и кърмя след това?

Теди, дано всичко е наред с Евичка и да не повръща отново  Praynig

# 730
Момичета,имаме си  tooth
Всички болнички бързо да се оправят  Hug Hug Hug

# 731
Деси честито озъбване , давай пуканките  eat , да са му бели и наредени зъбките на Ивко.
Гери аз ползвах гранулираните бисквити на Плазмон. Слагахме на 200 мл. мляко по около 2-3 мерителни лъжички от тези на АМ.Но то май си пише според апетита на бебето, значи не е проблем предполагам и повече.
Теди дано малката душичка се оправи бързо  Praynig

# 732
Теди,цункай по бузките малката сладуранка от Гошето Heart Eyes
Деси,честито ви озъбване Simple Smile

Момичета,гледам че масово давате от тия бисквити на Плазмон.Аз отдавна вече давам от обикновените на Нестле..Нали не  е проблем?

У свеки сме,затова сега не мога да пиша много,но после като се приберем ще ви дочета и направо май ще се видим в новата тема Mr. Green

# 733
Писче, мерси за отговора, аз купих тези, предполагам, че това да гранулираните - в кутията:

Мисля, довечера да сложа 1 м.л. пък дано да има ефект и да спи детето, че снощи май подобрихме рекорда на Деси и Ивчо  ooooh! Лесно ли се разтварят?
Деси, честито ви зъбче  Hug

# 734
  • Пловдив
Здравейте редовно си ви чета но нещо не ми се пише напоследък. За бисквитите аз слагам от тия турските по 3 бисквити на 210мл мляко. Искам да ви питам има ли бебче което да прави крачки като го държите, че моето дете като го държа право стъпило на краката и ако си хареса нещо започва да прави крачки за да стигне предмета. Не знам дали трябва да я държа така и да и позволявам да крачи но тя сама си иска и в количката понякога не стои седнала иска да се изправя.
И още нещо да ви питам като дискутирахте киселите млека някои беше споменал за марката Бор-чвор ама не си спомням добро или лошо.

Общи условия

Активация на акаунт