САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-35

• 50 375
  • 750
  •   1
Отговори
# 480

Упс,Мила,изпревари ме!  Heart Eyes
то това не е важно кой кого изпреварил, ама аз те чакам като топъл хляб Laughing
да кажеш това Дуду какво ще да е, че вече имаме розовото... нещо снимчица или инфо ако ти падне ще съм много, много благодарна   bouquet

# 481
СТРАХОТНИ СТЕ ,И ДВЕТЕ!
Сега отивам да пробвам новите кодчета,че имам в къщи вече 6 сешоара

# 482
  • София

Упс,Мила,изпревари ме!  Heart Eyes
то това не е важно кой кого изпреварил, ама аз те чакам като топъл хляб Laughing
да кажеш това Дуду какво ще да е, че вече имаме розовото... нещо снимчица или инфо ако ти падне ще съм много, много благодарна   bouquet
Wink Засега е излязла офертата само в Ма-редук,като излезе и в другите форуми,тогава може да се доберем да снимки.
Аз помня,че ти искаш синята играчка.  Hug
А и май ти ще си първата получила тази играчка,така че-дерзай! Crazy
Ето още 2 нови кода за раничката на Спайдермен и чантите Дора-  39217-Спайдърмен или  53228,, 53236,53244,-Дора

Кодовете са валидни до 18.10.09г.

* Offre valable une seule fois jusqu'au 18/10/09 dans la collection Automne Hiver 09 hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités web et prix rouge, pages rouges et hors secteur, petit et gros électroménager, image, son, multimédia et jouet. Non cumulable avec une autre offre. Chèque réduction personnel non cessible a un tiers et limité à une seule commande. L'usage de ce bon de réduction n'entraînera aucune compensation financière sous quelque forme que ce soit. L'usage de ce bon de réduction n'exclut pas le paiement de la participation aux frais de traitement. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et a mesure de leur facturation. Non valable en magasin et en Rendez-vous shopping.
** Les commandes sont prioritaires pour l'attribution des cadeaux. Si vous souhaitez néanmoins les recevoir sans commander, demandez les uniquement par voie postale avant le 18/10/2009 en indiquant le n° d'offre spéciale faisant référence à ce cadeau. Joignez un chèque ou un mandat poste de 5,95 ? à l'ordre de la Redoute, sous enveloppe neutre timbrée à l'adresse suivante : "A vous de jouer" 59881 LILLE Cedex 09. Votre cadeau vous sera livré sous un délai de 4 mois en fonction des stocks disponibles. En cas de rupture de stock, vous recevez un cadeau de valeur commerciale similaire. Si vous ne suivez pas ces modalités, votre demande ne pourra être traitée. Votre cadeau ne bénéficie pas de la livraison 24h Chrono.
*** La Redoute prend en charge exceptionnellement les frais de traitement et d'envoi de votre colis. Cette exonération de la livraison ne s'applique pas aux commandes comportant un article encombrant (articles signalés par une camionnette de couleur). Offre valable une seule fois jusqu'au 18/10/2009 uniquement sur laredoute.fr, non cumulable avec une autre offre. Non valable sur lesaubaines.fr.
**** Dans la limite des stocks disponibles.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 14:41 от Evа

# 483
Евче, златна си - цена нямаш Hug
не знам без теб тази тема на какво щеше да прилича Simple Smile

и едно лирично отклонение от типа спам \че много го обичам Laughing\
усещате ли тия ми ти французи как бавничко, но много сигурно ни зарибиха с кодовете 20/33? докато се усетя - 11 поръчки чакам, то това да намалиш, онова, то на детето, па на другото, па на мъжо, че и аз на опашката Mr. Green даже неща, които съм набелязала за намаляне \разбирай поръчване\ изведнъж се изчерпаха - народа яко поръчва, такъв оборот не правят май дори на намаленията Mr. Green

# 484
да бе,и аз вече ги пущам поръчките с по 1 или 2 нещица-направя сметка от 33до 40 евро и пускам-гледам максимално да извлека полза от кода

# 485
  • София
А,и да добавя(нарочно с нов постинг)-кодовете за Дора и плюшената играчка(или Cadeaou-BLANС) дават БД с този колан от Албанците,с реф №-7735740.

# 486
Момичета, здравейте. Следя Ви, но твърде рядко си позволявам да попитам нещо. Но сега ми е необходима нечия помощ. В кошничката съм сложила 4 пуловера - 2 със розов знак и 2 с лилав. Използвам кодове 52116, 52132, 53252 и 52159. Дава ми БД и подарък, но ми вдига първоначалната цена. Тоест тотала ми е 54.57, а с горепосочените кодове става 56.00.
Въпросът ми е : Трябва ли пак да си слагам от прословутите тривки, които за нищо не стават или някоя добра душа ще ме спаси и ще ме открехне кой код да си сложа?
И още нещо - да взема да разделя багажа на двете колекции и да използвам различни кодове.
Ще се радвам на всякакви мнения, стига да помогнете. Благодаря.

# 487
Здравейте, искам да попитам има ли някой с моя проблем , а именно: доста от кодовете за намаления ми се хвашат(20/30),дават подарък обаче не намалят от цената.Сложила съм неща за над 40 е от новата колекция.

# 488
 Пускам писмото,което получих,защото не мога да си го преведа с точност,но доколкото разбирам,при покупка на Active Wear над 60Е доставката е безплатна.
[/quote]

Мда, ето го: http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=043a19525849603046

Пък на мен ми се "върза" кода, пуснат от elenasar  Flutter . Сега ще му се почудя малко. Тази чанта някой има ли я? На мен ми се хвана и БД, в кошницата имам една дреха от Aubaines и една от зеления сектор, но мноооого намалена Peace
[/quote]

може ли линкове, кои са тези 2 дрехи  Peace

# 489
  • София
Момичета, здравейте. Следя Ви, но твърде рядко си позволявам да попитам нещо. Но сега ми е необходима нечия помощ. В кошничката съм сложила 4 пуловера - 2 със розов знак и 2 с лилав. Използвам кодове 52116, 52132, 53252 и 52159. Дава ми БД и подарък, но ми вдига първоначалната цена. Тоест тотала ми е 54.57, а с горепосочените кодове става 56.00.
Въпросът ми е : Трябва ли пак да си слагам от прословутите тривки, които за нищо не стават или някоя добра душа ще ме спаси и ще ме открехне кой код да си сложа?
И още нещо - да взема да разделя багажа на двете колекции и да използвам различни кодове.
Ще се радвам на всякакви мнения, стига да помогнете. Благодаря.
Вдига ти сумата,защото кодовете намаляват от основната цена,а тривките най-много да ти дадат БД,друго не.
Идеята да ги разделиш на 2 поръчки е добра.
В "розовата" поръчка можеш да ползваш код  само за БД,например 50113,30813,37427 и т.н.,като може и да намалят нещо,зависи от артикулите...
В "лилавата поръчка" можеш да ползваш всеки код "-20/++Е+БД",и подарък по твой избор.
Ако имаш проблем,постни тук артикулите,които си избрала,ще помагам. Peace

# 490
  • София

да кажеш това Дуду какво ще да е, че вече имаме розовото... нещо снимчица или инфо ако ти падне ще съм много, много благодарна   bouquet
Ето какво е това "Дуду"  hahaha
Кодът е 29742(както и тези на предната страница,предполагам,са за същия подарък)--20/33Е+БД+подаръка.
Кодът е валиден до 18.10.09г.

# 491
Така се надявах това да е Дуду: http://www.laredoute.fr/vente-doudou-.aspx?productid=324130755&a … &numberpage=1 . Малката с удоволствие щеше да си го оплюМчи Laughing

Пускам писмото,което получих,защото не мога да си го преведа с точност,но доколкото разбирам,при покупка на Active Wear над 60Е доставката е безплатна.

Мда, ето го: http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=043a19525849603046

Пък на мен ми се "върза" кода, пуснат от elenasar  Flutter . Сега ще му се почудя малко. Тази чанта някой има ли я? На мен ми се хвана и БД, в кошницата имам една дреха от Aubaines и една от зеления сектор, но мноооого намалена Peace
може ли линкове, кои са тези 2 дрехи  Peace

Малко кофти ти се е получил цитата, докато разбера, че е мой...  Grinning . Вече не ми се хваща кода (беше буквения код ). Само при първия опит успях, после- нъцки! Иначе бяха две жилетки

# 492
Извинявайте, ако е обсъждано, но моля да ми кажете с какъв код мога да намаля този топ, или поне да ми се махне доставката? Rolling Eyes
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324153380&a … 2&Mode=Update

# 493
Момичета, има ли начин с този знак маратонки да се намалят някак?  newsm78

Става въпрос за тези:

ненамалени са, ама ни един код не ми хвана от последните, че и от предходните най-малко 20на извъртях  hahaha Най-много го докарвам до безплатна доставка и/или подаръче... #Cussing out ама искам и пари да ми намалииии и то много.

# 494
  • София
Извинявайте, ако е обсъждано, но моля да ми кажете с какъв код мога да намаля този топ, или поне да ми се махне доставката? Rolling Eyes
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324153380&a … 2&Mode=Update
Намален е с 65%,ако искаш да е с 85%,изчакай до януари....
За БД пробвай кодовете от първия пост за колекция П/Л `09.
От мен-жокер:вече ги давах днес на друга съфорумка,2 поста над твоя.  Tired

Момичета, има ли начин с този знак маратонки да се намалят някак?  newsm78

Става въпрос за тези:

ненамалени са, ама ни един код не ми хвана от последните, че и от предходните най-малко 20на извъртях  hahaha Най-много го докарвам до безплатна доставка и/или подаръче... #Cussing out ама искам и пари да ми намалииии и то много.
Хич не се и мъчи повече,няма да успееш,по-добре разгледай картинките от първия пост.

Общи условия

Активация на акаунт