САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-35

• 50 299
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Courage! айде дай снимчици на тия тенджерки, че и аз ги чакам - да ги видя преди да ги получа, че да не припадна  Confused

айди, смейти съ над хорското нищастие  Mr. Green
http://www.album.bg/courage/

# 541
Wink Два довода в защита на тенджерките:
1) Сигурни ли сте, че те не са от детски комплект и не са за приготвяне на манджи от листа и пясък?

2) Малки са, `щот нали се носи слух, че французойките са финни дами и ядат малко.  Joy

---
 Peace Матйап де, то след свършен факт...ама са симпатични.

Courage! , розавото чанте мн сладурско, ама то не дава БД, нали?  newsm78

# 542
 Mr. Green
1. шъ пробвам мъжо с листо  и пясък  eat. ама да са простя с вас първо Hug шъ ми липсвате Cry
2. като ша пращат таквиз миниатюри първо да проучат какъв човек, джанъм, ше ги употребява - аз съм от секцията грандес таилес - не видат ли кво поръчвам Mr. Green
3. да им имам и номера на французойката - уж пращат  cocotte, а пристигат mini cocottes - как да не се настрои човек за 1 голяма тендЖура, вместо на 4 тенЖуринки  Shocked през бая ситна цедка е минала горката на митницата, да се разчетвори така Laughing
4. симпатични, да... ама и децата ги е страх да играят с тях, да не ги загубят - те по-ситни и от коктейлния сервиз  newsm77
5. розАвата прелест май не даваше бд - само бъз и ягодката. което пак е жалко, щото и тя стои Sad и какито от същата серия се оказа вместо малка мъжка чантичка огромен сак, който ходи на риба с притежателя си Cry изобщо сума ти доставки платих ей-тъй, за едната проба - оттук нататък стрелям само на сигурно, щото в скоро време май мен ще ме отстрелят #2gunfire #Sniper cry

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 23:30 от Courage!

# 543
Пък на мен ми се "върза" кода, пуснат от elenasar  Flutter . Сега ще му се почудя малко. Тази чанта някой има ли я? На мен ми се хвана и БД, в кошницата имам една дреха от Aubaines и една от зеления сектор, но мноооого намалена Peace

а може ли линкове, кои са тези 2 дрехи, които ти се вързаха с кода на elenasar, че да пробвам и аз  Peace

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 23:35 от didi_68

# 544
Здравейте! Дайте идея с кой код мога да намаля тези:http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324163084&documentid=201209&prescode=7645538&sizecode=00038&quantity=1&PersText=&itemid=1

# 545
  • София
gerinka–567, на първа страница има колкото искаш кодове да ги намалиш от новата колекция са. Пробвай, с който ти се хване. Няма как да знаем кой ще ти се хване, за всеки акаунт е различно.

# 546
Момичета,не мога да намаля това яке с никой код-имате ли идея защо? http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324143384&a … 1&Mode=Update

# 547
Здравейте! Дайте идея с кой код мога да намаля тези:http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324163084&documentid=201209&prescode=7645538&sizecode=00038&quantity=1&PersText=&itemid=1
Я пробвай моя...37400 от сайта с кодовете съм го взела де, не съм го измислила, обаче свали маратонките на мъжо от 61 на 31, но остана доставката Wink (иначе изпробвах снощи май почти всичко налично като код и по-малко не стана  Confused аз обаче алчна и упорита докрая бях,  тъй че давай наред, Геринка)

# 548
Mr. Green
1. шъ пробвам мъжо с листо  и пясък  eat. ама да са простя с вас първо Hug шъ ми липсвате Cry
2. като ша пращат таквиз миниатюри първо да проучат какъв човек, джанъм, ше ги употребява - аз съм от секцията грандес таилес - не видат ли кво поръчвам Mr. Green
3. да им имам и номера на французойката - уж пращат  cocotte, а пристигат mini cocottes - как да не се настрои човек за 1 голяма тендЖура, вместо на 4 тенЖуринки  Shocked през бая ситна цедка е минала горката на митницата, да се разчетвори така Laughing
4. симпатични, да... ама и децата ги е страх да играят с тях, да не ги загубят - те по-ситни и от коктейлния сервиз  newsm77
5. розАвата прелест май не даваше бд - само бъз и ягодката. което пак е жалко, щото и тя стои Sad и какито от същата серия се оказа вместо малка мъжка чантичка огромен сак, който ходи на риба с притежателя си Cry изобщо сума ти доставки платих ей-тъй, за едната проба - оттук нататък стрелям само на сигурно, щото в скоро време май мен ще ме отстрелят #2gunfire #Sniper cry

Heart EyesЗдравей COURAGE! Аз също съм много разочарована от тези французойци: направих си нов акаунт за онази машина за хляб, но разбира се не я получих. Французойците обаче сметнаха тази първа поръчка като изпълнена за нов клиент и като решиха, да не ми пращат подаръци като на нов клиент, само си намериха майстора:  SadАз, глупавата оптимистка по природа, се заех да им обяснявам правилата на живота и че българките клиенти с нищо не отстъпват на френските и т.е.- 10 писма им написах /с преводач он-лайн/ накрая решиха да ми изпълнят поръчка като за нов клиент: сините тенджури ! Да, получих ги: големи, със стъклен капак, цяла кокошка /даже френски петел/ може да се свари, но ... тефлоново дъно , но на пчелни питички, а не гладко? и разбира се производството на братята китайци? Мисля си дали да ги използвам или да ги подаря, вече има желаещи за тях от родата ми: И повече нямам право на подаръци, с референтни номера като за нов клиент, само за една поръчка? ИСКАМ ДА ГИ РАЗСТРЕЛЯМ! #2gunfire Писах им, че искам надуваемия дюшек, т.е. дигиталната рамка, но нейсе...не ми се хваща кода. Ако искаш, КУРАЖ, да вземем да ги посетим във Францата, да си направим един прощален подарък, че то и мен може да ме изгонят скоро от къщи Laughing Tired : може да подарим на Мадам Areski някоя тенджурка и да ни покаже да какво служи. но ще продължавам да тормозя французойците, сега ще си направя нов акунт и веднага надуваемия дюшек Embarassed #2gunfire Joy скоро ще отида да живея при Мадам Areski , на нейни разноски hahaha Heart Eyes

# 549
Courage! айде дай снимчици на тия тенджерки, че и аз ги чакам - да ги видя преди да ги получа, че да не припадна  Confused

айди, смейти съ над хорското нищастие  Mr. Green
http://www.album.bg/courage/
Ползвай ги за гювечета, ама когато не сте много гладни  Rolling Eyes

# 550
Леле,тука нощем много пищов,много нещо.
Хем не са ви пратени кодовете лично,хем много присърце ги вземате.
ПОне има изобилие на кодове сега,избирайте  Peace

# 551
24120 + БД , немога да разбера какъв е подаръка - VOTRE CADEAU
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d185207c7015aa1e70

# 552
Жабке, нема такива филми, сестро. винаги сме много гладни eat имам и сините тенджера-тиган-касерола - мнооого съм доволна, но и те са ми малки, готвя като за военно поделение \то си ни и личи де Peace\
развълнувана от поста на Jane D'arc, реших да споделя следното:
1. няма такъв магазин като Редута в БГ. поне аз не знам за такъв, в който хем да ти поемат доставката, хем подарък да дадат. няма значение, че понякога не стават - в общия случай са им много хубави нещата, а и винаги имат някакво приложение. тук, освен безплатна торбичка, сламка, балонче или захарно петле никаква друга облага не съм имала, за колкото и пари да пазарувам Peace
а) като гледам на пакетите има марка за 14.95е, което ме навежда на мисълта, че това плащат за доставката на пакета. ние освен че получаваме всичко с бд \единични са случаите, когато ще платим 5 или 6.95е\, получаваме доста сносен подарък \който някои веднага пласират в продавалника, не че има лошо де, но...\, а понякога се гаврим с тях, като правим поръчки за под 10е \както имаше случаи в съседната тема - и за 1.85е!?! Shocked\
б) почти никой не получава подаръците си с код, получен лично. ровим като лисици, душим, на маймуни се правим да изкярим максималната далавера. и тук няма лошо, но нямаме право да скачаме като убодени камили, щом ни откажат нещо. щом кода не ни е пратен лично е меко казано глупаво да ги засипваме с каквито и да е писма - заплашителни, сълзливи, порицателно-назидателни. смешно е, а и няма смисъл - да не се излагаме повече, отколкото можем Peace
в) ако аз бях шеф на Редута мигновено бих отрязала с най-голямата ножица доставките заради а) и б) Mr. Green
2. аз си пиша хумор-сатира-забава с голяма доза самоирония, защото:
а) съм болшой театър по принцип и да ме убиват не мога сИриозно
б) съм много пристрастена към редута и ако ще кучешко ла*но да пратят подарък - аванта да е - пак ще му намеря приложение Laughing
в) съм много щастлива, че се намерихме с редута, по причини, изтъкнати в т.1 - а, б
3.в живота винаги е така - понякога печелим, понякога губим - важното е да не сме на пълна загуба Peace затова:
а) да не ядосваме редутци,
б) да сме благодарни и на това, което имаме и
в) да не ритаме ръката, която ни подава, щото може и да спре да ни дава Peace
т.е. да си поръчваме тихо и кротко, да си пускаме кодовете с намаления и подаръци и да върви кервана без да го лаят кучета, докато свят светува. амин Mr. Green
\и докато съпрузите не ни покажат входно-изходната врата, че  тогава и мадам Арески не вярвам да ни приеме с отворени обятия newsm41\
туй то! изказах са-улекна ми Embarassed

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 08:33 от Courage!

# 553
Courage!, евала, машала, браво демек!!! Няма какво повече да се добави, освен че тук в БГ не се оплакваме от нищо и си търпим всякакви издевателства над потребителя, но на французите (разбирай французОЙЦИТЕ) непрекъснато им се сърдим, че видиш ли, пренебрегват ни, за втора ръка хора ни имат и т.н. и т.н.
Всъщност за друго исках да пиша.... Змейковица, дай мила една снимчица на червената чанта и шалчето, моля ти се  Praynig А и още някой се похвали, че я е получил, та и него моля за същото, ама забравих кое мамче беше, а не ми се рови назад  Embarassed

# 554
и аз да помоля за същото като Пепи Embarassed и да се реванширам за огромното количество спам -
27618 - 25% на два артикула, 20 на останалите и сак аксиом+найлонова чанта\при покупка над 64е\
34657 - 35%, черната лачена чанта
кодове за нови клиенти \покани\
29157-  20% намаление, за поканения сервиз за кафе от 8 части, за вас - ваучер 25 евро
29254 - 20% намаление, за поканения сервиз кафе  8 части, за вас - покривка с 6 салфетки
29165 - 20% намаление, за поканения сервиз кафе 8 части, за вас - к-т 5 чанти
29173 - 20% намаление, за поканения сервиз кафе 8 части, за вас - дигитална фоторамка за 15е с реф.номер 6807763
има и за машината за хляб, но нарочно няма да го пусна, за да няма пак откази и сърдити Peace

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 09:26 от Courage!

Общи условия

Активация на акаунт