отдавна не съм писала но бяхме си в България и нямаше време за интернет.
4естито на мама Радост-да е жив и здрав малкия юнак!
Успях да про4ета за сополите и кашлицата-хм,ние с хрема ходим пове4ко навън защото там по лесно диша малката и бързо и минава,също слагам мокра кърпа на парното и капвам малко евкалиптова исенция.
Сега например докато бяхме в БГ Алекса беше здрава,седмица бяхме при нашите в Сливен,седмица в Созопол на море-та там времето се развали,охлади се и два дни преди да си тръгнем посред нощ като зе да диша едно тежко,пълен нос та дадох капки,си4ко ок,ходехме навън,беше весела тъй ама трябваше да си ходим и самолета не ни помогна,хремата се превърна във възпаление на ухото та още като пристигнахме веднага на др. и бяхме на антибиотик,рев не даваше ни капки да капна в ухото ни сиропа искаше да пие.Ве4е е ок ама голям рев беше в самолета.
Още да се похваля-самолетната компания с която летяхме до БГ фалира докато бяхме там та трябваше да си търсим лесното и вместо от Бургас да летим обратно до Прага стана така
на 8.9 в 17.20 тръгваме Созопол-Бургас,после 18.30 Бургас-Варна,в 22.00 ве4е бяхме на летище Варна та там цяла нощ,в 5.20 излетяхме към Будапеща,там два 4аса престой и сетне посока Прага-беше направо ужас но важното е 4е сме си вкъщи и 4е мал4о е добре.
Това е от мен засега
а ето и няколко сним4ици

Иначе, впечатлих се от споделеното от Галче за отитите - за 48 часовото изчакване; 48 часа от кой момент? Понеже когато Митко прекара ушно възпаление (нали това е отита?) нямаше никакви симптоми, бяхме на контролен преглед, и така се установи; ако не бяхме отишли, можеше и да не разберем че го е имал... Знам си аз, че при доктори не трябва да се ходи 
Цял следобед е с маратонките. Всички играчки и закачки направихме, и нови измислихме.
Ивко си счупи ръчичката -- китката
и сега сме гипсирани до лакътчето.
за малкия герой Ивчо
Иначе едвам чакам да навикне в детската и да започвам да търся работа,иначе вече сме здрави и дивеем и ние ,но за разлика от Ивчо (
но Марти на тези дни миналата година ме съсипваше от колики.Той иначе иска да го пипа хварля играчки по него общо взето пълна лудница
.Незнам защо си мисли че можи да ходи във въздуха вечер става и нищо не е в състояние да го спре незнам някоя вечер ще има рев.
за Ивко малкото ми диваче