Отговори
# 120
Здравейте моми4ета,
отдавна не съм писала но бяхме си в България и нямаше време за интернет.

4естито на мама Радост-да е жив и здрав малкия юнак!

Успях да про4ета за сополите и кашлицата-хм,ние с хрема ходим пове4ко навън защото там по лесно диша малката и бързо и минава,също слагам мокра кърпа на парното и капвам малко евкалиптова исенция.
Сега например докато бяхме в БГ Алекса беше здрава,седмица бяхме при нашите в Сливен,седмица в Созопол на море-та там времето се развали,охлади се и два дни преди да си тръгнем посред нощ като зе да диша едно тежко,пълен нос та дадох капки,си4ко ок,ходехме навън,беше весела тъй ама трябваше да си ходим и самолета не ни помогна,хремата се превърна във възпаление на ухото та още като пристигнахме веднага на др. и бяхме на антибиотик,рев не даваше ни капки да капна в ухото ни сиропа искаше да пие.Ве4е е ок ама голям рев беше в самолета.

Още да се похваля-самолетната компания с която летяхме до БГ фалира докато бяхме там та трябваше да си търсим лесното и вместо от Бургас да летим обратно до Прага стана така
на 8.9 в 17.20 тръгваме Созопол-Бургас,после 18.30 Бургас-Варна,в 22.00 ве4е бяхме на летище Варна та там цяла нощ,в 5.20 излетяхме към Будапеща,там два 4аса престой и сетне посока Прага-беше направо ужас но важното е 4е сме си вкъщи и 4е мал4о е добре.

Това е от мен засега
а ето и няколко сним4ици

# 121
ivelinka, голяма сладуранка на плажа!!!

Брееее големи дискусии за едни сополи  Crazy

Аз нямам особено мнение; с татко му на Митко отстрани вероятно изглеждаме като неебателни индивиди  Mr. Green Щом детето ни е здраво, явно сме на прав път  Wink Иначе, впечатлих се от споделеното от Галче за отитите - за 48 часовото изчакване; 48 часа от кой момент? Понеже когато Митко прекара ушно възпаление (нали това е отита?) нямаше никакви симптоми, бяхме на контролен преглед, и така се установи; ако не бяхме отишли, можеше и да не разберем че го е имал... Знам си аз, че при доктори не трябва да се ходи  Joy

Хайде поздрави!

# 122
как бе хора, отит ужасно боли  Shocked
теди и двата пъти като са го болели уши реве супер, ама супер яко...

ох, теди милия цял ден разнася якета и обувки из нас и току на баба си ги подава, току на мен, а навън вали ли валиииии  Confused
добре, че е сестра му да го забавлява от време на време, че бих изперкала

# 123
Отитът знам и аз, че боли. Но в Канада имат практика за най-малката настинка да казват, че е отит. Веднъж ни развиха теория, че имало вирусен и бактериален отит. И че не е задължително да боли. Понеже тук много духало, та затова все ушите страдали.  Joy Дрън дрън. Изобщо не им вярвам.

# 124
И аз знам, че боли. Един ден Криско често си пипаше едното ухо, след два дни бяхме на консултация, споделям с доктора, а той с усмивка ми каза "Ако има проблем, много бързо ще разберем и двамата (и той и аз), по плача." Много реват.

Кристиан и той днес разнася якета, обувки, идва, вдига краче и казва "буй". Ако не го обуя, започва сам да се мъчи.  Simple Smile Цял следобед е с маратонките. Всички играчки и закачки направихме, и нови измислихме.  Crazy После го разходих с колата. Не се издържаше. Сега си е ок, позаиграва се.

# 125
Аз един двоен отит прекарах, докато бях у френско - адски болки и в двете уши; антибиотици и се оправих; това на Митко беше посред лято, след морето, и след едно леко белодробно възпаление; но нито е мрънкал, нито е имало признаци да го боли; лекарката установи, че дробовете са чисти, но ухото е възпалено. Нямам представа дали болката е задължителна  Confused

Иначе, навън вали, ръми, спира... След цял ден киснене у дома излязохме с количката на пазар, а сега изпратих Митко с татко му с колелото да се возят; ще ви пусна снимки, много е смешен малчо с каската  Mr. Green

# 126
Ofi, това е новината за отита в Канада: http://www.radio-canada.ca/nouvelles/sante/2009/09/15/002-otites … mmandations.shtml Вярвам, че ще се справиш с френския Wink

От постовете разбирам, че трябва да чакаме дъжд. При нас беше слънчево днес Sunglasses

# 127
Добър вечер,
явно в спора няма да се роди истината защото за всеки е различна.

Днес вече не ме вълнуват форумските сополи, а други страсти се вихрят около нас  Sad Ивко си счупи ръчичката -- китката  Cry и сега сме гипсирани до лакътчето.
Снощи беше в майка ми и паднал дивака вкъщи тичайки, но нищо видно и  притеснително само малко плач и до там, но на сутринта майка ми забелязала че не се подпира на ръчичката си (забалежете след като си е спал спокойно цяла нощ) и хайде по лекари ренгени та набързо ни гипсираха и сега така до 5ти октомври чак. А аз понищо не бих разбрала че чак е счупена, той си я ползваше- вдигаше разни неща, подпира се, че даже и ме скубеше... но снимката е категорична Confused  да минава и тази беля и пак си казвам малкия дявол  Tired

Въпреки всичко, а и именно поради това утре отиваме на балкан и ние- 3 дни, с него разбира се, че да му изкараме малко дяволчета на чистия въздух дано се кротне там, защото супер активен е станал, само бяга не дава да го хвана за ръчичка, да го облека, абе нищо даже за секунда да го изпусна и е избягал че и е качен някъде вече или поне драпа да се качи  Crazy

Пожелавам ви приятно изкарване на почивните дни и по малко сополи  Wink

да са ни живи и здрави  Heart Eyes  

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 00:03 от _ALISA__

# 128
  • София
божкей божкей,
този ИВчо Пифчо, как така миличкия...
счупена ръчичика...гипс ..и въобще.

Много бързо да му заздравява, да не го боли, да не се притеснявате и тревожите и всичко да мине
бързо и по най-добрия начин!!!

прегръдки и целувки!

хубаво, че сте решили малко сред природата да подновите жизнената си енергия,
здраве и хубав въздух, слънце и прекрасен лек повей ви желая!!!

# 129
  • Miami
Добро утро  Simple Smile

Алиса, много неприятна случка. Много  Hug за малкия герой Ивчо  Simple Smile

Жорко и той е много буен. Преди няколко седмици направи салто от спалнята. Видях го в момента, в който се обръща и пада по гръб, но вратлето му малко на една страна се беше изкривило... Направо изтръпнах. Слава богу размина се без нищо. Вече се катери на всякъде в къщи. Вчера отивам до тоалетна за две секунди буквално и като се връщам нашия на холната маса отгоре седи и се чуди как да слезе, готов да скача  ooooh!

Тази нощ хич не спа добре. Събужда се, приспивам го и като го сложа на неговото легло и рев, протяга ръце и иска да го взема. Наложи се да изпратим татко му в хола да спи. Като го сложих на спалнята до мен и спа до сутринта, без да се пробужда даже. Имахме около седмица почивка от поредния кътник, нооо явно пак се започват мъките на зъбоникненето.

# 130
Хей  покрай  този  спор  ще  ме  накарате  да  си  призная  че  Зара  също  беше  със   сополи  и  кашляше  като  започнахме  детска,но   не  беше  единствена , тъкмо  обратно , много  малко от  децата  не  бяха  със  сополи,и  то  предимно  от  големите..,  сега  възпитателката  ни  е  болна  та  в  петък  и  в  понеделник  не  присъствахме-няма   да  ходим,  но  едва  ли  сме  я  заразили  точно  ние
 Слагала  съм  свещички  само  при  висока  температура  (над 39) от  ваксини  ,останалото  сама  се  справя  малката Хала
  Ние  сме  вече  почти  две  седмици  сами  и  ни е  супер  спокойно,Спайки  само  дето  ме  напада  два  пъти  като  се  удари  Зара  и  реве  ,а  аз  я  успокоявам ,  мисли  си  явно  че  аз  съм  причината  тя  да  плаче  и  иска  да  я  защити Whistling    Иначе едвам  чакам  да  навикне  в  детската  и  да   започвам  да  търся  работа,иначе  вече  сме  здрави  и  дивеем  и  ние  ,но  за  разлика  от  Ивчо ( Hug)  само  над  горната  устна   се  обелихме  и   вече  почти  зараства ,но като  бяга  от  мама  -така  ще  да  е....
 Имам  спокойствие  вече  почти  половин  час- купих  и  касичка  и  само   слага  парички  вътре и  ги  брои,  вече  познава  6  и  10  и  само  ги  повтаря  Laughing ,ако  знаех   какво  блаженство  е  да  ми  изпразва  портмонето  щях  да  го  направя  по  рано. Вече  си  играем  и  с  Легото  и  правим  кулички
Не  на  последно  място Радост много сте  сладки  Hug,
Честито  и  на  рождениците на  патерица  и да  оздравяват  болничките!
Ние  пак  зачезваме  в  хубавото  време 
 Hug на  малки  и  големи     

# 131
Здравейте аз успях да сеоправя и ми остана малко време за форума Laughing
Малкия спинка за сега е много послушен да не си го урочасам сама  Praynigно Марти на тези дни миналата година ме съсипваше от колики.Той иначе иска да го пипа хварля играчки по него общо взето пълна лудница #Crazy.Незнам защо си мисли че можи да ходи във въздуха вечер става и нищо не е в състояние да го спре незнам някоя вечер ще има рев.

Аз за сополите съм съгласна с Вери,Веси и Тони.Марти от дже седмици е сополив и ходи на ясла даже едната от бъзпитателките ми каза да съм малко по смела защото аз мислех да не го водя но тя ми каза да го оставя за да се пребори.Аз му взех от тези витамини Коластра и Зелена ехергия но незнам дали ще имат някакъв ефект newsm78
Едната му възпитателка е рускиня и тя ми каза остави ги тея витамини вземи едно пакетче пчелен прашец и едно бебешко бурканче мед смеси ги и от това по хубаво нещо за подсилване на имунитета нямало та мисля да продвам

Много   love001 за Ивко малкото ми диваче
Следващия път ще се постарая да кача и някоя снимка на Виктор

Много  Hug за всички

# 132
Радост, с пчелния прашец + мед няма да сбъркаш. Стига вече да е ял мед.
Коластра и зелена енергия също са добри. Аз не съм ги взимала, нито давала на децата, но съм чела много за тях. Все пак бих предпочела меда и прашеца.
Ако имаш време, една тема за Аквасорс:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=163801.new;topicseen#new

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 19:31 от Вери

# 133
Алиса, много лошо това със счупването; дано да мине без последствия  Peace

Този пчелен прашец къде се купува? Където продават мед вероятно? Ще пробвам, и за себе си, освен за Митко; той утре ще закусва овесени ядки с мед, в чест на наближаващата есен и придружаващите я вируси и настинки  Mr. Green

Ето малкия колоездач с каската и на колелото. Когато се върнаха, каската, заедно с главата, клюмаше унесено... много приспивно това колело  Joy

# 134
offioly много е сладък малкия Hug
alisa бързо заздравяване на малката ръ4и4ка Ив4о Hug
ние сме същите днес падна на двора по лице добре 4е се разминахме с малко рев само а преди да заспи от спалнята се метна добре 4е го хванах на 10-ина см от земята ужас само се катери и се мята Thinking

Общи условия

Активация на акаунт